שאלון מוזיקה

SexMachine483

New member
Broken Open - Adam Lambert

איך העולם רואה אותי? This I promise you - Ronan Keating האם יהיו לי חיים מאושרים? Eminem - Going through changes מה אנשים באמת חושבים עליי? What do u want from me - Adam lambert מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Out from under - Red עצה טובה בשבילי: Gone forever - Three days grace (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? So happy I could die - Lady gaga
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Scream - Tokio Hotel איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Boys Like Girls - Five Minutes To Midnight איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? Seize The Day - Avenged Sevenfold (כמה שזה מתאים XD) מה אתה אוהב במין השני? Iris - Ronan keating איך יהיה לי היום? So beautiful - Darren Hayes למה אני כאן? Adam Lambert - Aftermath בתור מה אנשים יזכרו אותי? Dear Agony - Breaking Benjamin איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Hilf mir fliegen - Tokio Hotel איך תהיה השנה הזו? Without you - breaking benjamin אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: There's No Sympathy For The Dead - Escape The Fate מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? Summerboy - Lady gaga מה המוטו שלך? Happy - Alexia
על מה אתה חושב לעיתים דחופות? Darren Hayes - Insatiable מה זה 2+2? Evanecence - Anything For You מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? Hurricane - 30 seconds to mars מהו סיפור חייך? Away from the sun - 3 doors down מה תרצה לעשות כשתגדל? Rise up - Diane Birch על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? It's not my time - 3 doors down מה הוריך חושבים עליך? Pain - three days grace
מהם התחביבים שלך? Dont want you to go - Kyla הסוד הכמוס ביותר שלך? Cinderella man - Eminem מה אתה חושב על חבריך? Why - Secondhan Serenade מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? On Fire - Eminem איך תמות? Kings & Queens - 30 Seconds To Mars מה גורם לך לבכות? Forgiveness - Diane Birch האם תתחתן מתישהו? Love is dead - Tokio Hotel
הפחד הגדול ביותר שלך? Until the End of Time - Justin Timberlake האם מישהו דלוק עליך? Lost in the sun - Hinder אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? Into the nothing - Breaking benjamin מה כואב כרגע? Take me under - three days grace איזה כותרת תיתן להודעה הזו? Broken Open - Adam Lambert חחחחחחחחחחחחח זה משעשע

limors2

Active member
אז לפי זה,

את גורמת סבל להורים שלך אבל את מאושרת. כל עוד לא תעלי באש! יצא לך טוב

lady galgal

New member
אומייגאד גאוניייייייייייייייייי!!!!!!!! XDDDD

"מה הוריך חושבים עליך? Pain - three days grace " LOLOLOLOLOLOLOL

limors2

Active member
Adam Lambert - Fever

איך העולם רואה אותי? Glee Cast - Borderline_Open Your Heart האם יהיו לי חיים מאושרים? Rednex - Cotton Eyed Joe מה אנשים באמת חושבים עליי? At Vance (Chopin) - Etude No. 4 מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Adam Lambert - Broken Open עצה טובה בשבילי: אבישי כהן- שובי אלי. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Glee Cast - Gold Digger. הם יודעים על מה הם מדברים
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Backstreet Boys - Larger than life. אוקיי
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? קרן פלס - רצה הביתה איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? תמי ויהל - תמיד איתך. אם החתונה והלוויה היו הפוכים זה היה יותר נחמד
מה אתה אוהב במין השני? David Guetta Feat. Kid Cudi - Memories איך יהיה לי היום? Glee Cast - Somebody To Love למה אני כאן? System of a Down - B.Y.O.B. אבל אני לא מתה על מסיבות. להתחיל?
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Taylor Swift - Love Story. מרגש
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Glee Cast - Gives You Hell. לא נראה לי, אני תמיד מעבירה אותו! איך תהיה השנה הזו? מורן גמליאל - מקום בלילה אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: Metro Station - Shake It
מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? Fall Out Boy - This Ain't a Scene, It's an Arms Race מה המוטו שלך? David Guetta Ft. Akon - Sexy Bitch
על מה אתה חושב לעיתים תכופות? Incubus - Anna Molly מה זה 2+2? אסף אמדורסקי - רכבת לצפון מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? ג'נגו - כמו פעם מהו סיפור חייך? עידן יניב - את יפה (תתעלמו מזה שיש לי עידן יניב במחשב
) מה תרצה לעשות כשתגדל? Kasabian - Shoot The Runner. תמיד ידעתי שיש בי צד אלים. על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? Glee Cast - Can't Fight This Feeling.
מה הוריך חושבים עליך? Pushing Daisies - Hopelessly Devoted to You. לא נראה לי, אבל טוב לדעת
מהם התחביבים שלך? Stevan Faddy (Montenegro) - Hajde Kroci. אין לי מושג מה זה אומר ושכחתי לגמרי מהשיר הזה
הסוד הכמוס ביותר שלך? Gina G. - Ooh Aah..Just A Little Bit מה אתה חושב על חבריך? הבורגנים - דרכנו מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? Electric Six - Gay Bar איך תמות? Bloc Party - The Prayer מה גורם לך לבכות? דור דניאל - מקום לצידך האם תתחתן מתישהו? Audioslave - Original Fire הפחד הגדול ביותר שלך? Metric - Help I'm Alive. נכון
האם מישהו דלוק עליך? Glee Cast - One Less Bell to Answer_A House Is Not a Home. זה כן או לא? אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? Glee Cast - Over The Rainbow מה כואב כרגע? Jennifer Lopez - Que Hiciste. אני לא מדברת ספרדית. מה זה אומר?
איזה כותרת תיתן להודעה הזו? Adam Lambert - Fever. יצא לי גאגא!

LilyKat

New member
30 Seconds to Mars - Savior

איך העולם רואה אותי? Fightstar - Calling On All Stations (אה?XD) האם יהיו לי חיים מאושרים? Nightwish - Amaranth
מה אנשים באמת חושבים עליי? Lady Gaga - Eh Eh (Nothing Else I Can Say)חח מעודד נורא >< מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Fightstar - deathcar O_O או מיי עצה טובה בשבילי: Avril Lavigne - Forgotten מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Katy Rose - Original Skin סופסוף תשובה נורמלית ^^ מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Fightstar - Mercury Summer אין קשר XD איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Lady GaGa - Telephone חחחח
איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? Lady Gaga - Again Again מה?! XD מה אתה אוהב במין השני? Evanescence - So Close איך יהיה לי היום? Sarah Bettens - Come Over Here למה אני כאן? Keane - Your Eyes Open בדיוק!!! :p כולם חיים בקשר ואני אפתח להם ת'עיניים...אומשו
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Evanescence - The End ואו זה מעודד XD איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 30 Seconds to Mars - The Story איך תהיה השנה הזו? Fightstar - tannhause אני לא בטוחה מה זה
אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: Evanescence - Understanding חעחעחעחע מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? Avril Lavigne - Things I'll Never Say היי, זה לא נכון! >< מה המוטו שלך? Paramore - Conspiracy הכל קונספירציה אחת גדולה XD על מה אתה חושב לעיתים דחופות? Fightstar - Whisperer מה זה 2+2? Lady Gaga - The Fame חחחחח אכן, מי שיודע כמה זה 2+2 יזכה לתהילה רבה
מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? Fightstar - Floods מהו סיפור חייך? Natalie Imbruglia - Torn חחח מושלם
מה תרצה לעשות כשתגדל? Keane - This Is the Last Time השאלון הזה חושב שאהפוך לרוצחת סדרתית אומשהו
על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes חע.
מה הוריך חושבים עליך? Katy Rose - Lemon אני לימון
מהם התחביבים שלך? 30 Seconds To Mars - Hurricane אומייגאד שאלון טיפש, אני לא הורגת אנשים,דיי
הסוד הכמוס ביותר שלך? Kelly Clarkson - Hear Me >< מה אתה חושב על חבריך? Evanescence - Sweet Sacrifice חעחעחע. אוקיי הבנתי, אני מלכת הרשע
מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? Keane - We Might as Well Be Strangers ואו.
אהא איך תמות? \Fightstar - h.i.p. (enough) מה גורם לך לבכות? Scorpion - Wind of Change לול שינויים באמת סאקס האם תתחתן מתישהו? Fightstar - we apologize for nothing כנראה שלא
הפחד הגדול ביותר שלך? Paramore - All I Wanted חע
האם מישהו דלוק עליך? melee - imitation מישהו מעמיד פנים? XD אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? Katy Rose - Because I Can מה כואב כרגע? Ueickap - Why למה אתם שואלים?
איזה כותרת תיתן להודעה הזו? 30 Seconds to Mars - Savior

limors2

Active member
נאת'ינג אלס איי קאן סיי../images/Emo6.gif

את לימון מרושע ורצחני.

chyio

New member
הלוואי ויתנגן לי בחתונה טלפון ../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קונספירציות זה הקטע שלי!

lady galgal

New member
beauty and the beast - nightwish

איך העולם רואה אותי? לזוז- הדג נחש האם יהיו לי חיים מאושרים?lovegame - lady gaga מה אנשים באמת חושבים עליי? scream aim fire - bullet for my valentine מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? children in minor - after forever (חח לעשות ילדים!!) עצה טובה בשבילי: Uncle Fucka (לא תודהה!!! XD) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? דיאטה - אפרת גוש (קליעה יפה!!!!) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? megadeth - 1000 times goodbey איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? lamb of god- 11th hour (דייי כלכך לאאאאאאא!!!) איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? lamb of god - 11th hour (חח יצא אותו שיר!! XD לפה הוא קצת יותר מתאים... =\) מה אתה אוהב במין השני? here without you - 3 doors down (ההיפך!! אני אוהבת להיות איתו!! לא בלעדיו.. =\) איך יהיה לי היום? tool - 4 degrees (הלוואייייי!!! XDDDD) למה אני כאן? לעוף - היהודים (חחחח... D:) בתור מה אנשים יזכרו אותי? A tout Le Monde - megadeth איזה שיר יתקע לי בראש מחר? about a girl - nirvana איך תהיה השנה הזו? again we rise - lamb of god (וואי הלוואייייי!!!! D: אמפי נחמד נותן לי ברכות!!! ^^) אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: All about us - TATU מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? all I need - within temptation (חח דיי לא נכוןןןןןןןן!!! XD) מה המוטו שלך? Supergrass - alright (חחחחחחחחח שיוווווווווו שיר של חבר שלי!! XDDDD לא באלי לעבור לשיר הבא.. XDDD חבל שזה לא יצא לפני שתי שאלות... =] על מה אתה חושב לעיתים דחופות? am I evil - metallica (לוללללללללללל!!!) מה זה 2+2? Amanda - Aisha Dou (מאזה השיר הזה בככל.. XD מאזה רק מוזיקה... הממ נחמדדד..!! D: מרגיע.....) מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? amaranth - nightwish (נייע, לא קשוררר!! ><" אבל אני יודעת לנגן אותו בפסנתר!! ^^) מהו סיפור חייך? and love said no - HIM (אומייגאדדדדדדדדדדדד!!!! OO) מה תרצה לעשות כשתגדל? angels - within temptation על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? angels fall first - nightwish (דיי אל תגיד את זההההההה....... T_T) (חח ובידיוק המלאך התקשר!! XDD) מה הוריך חושבים עליך? another day - dream theater (חח גוררים עוד יום עד שאני אמצא דירה.. XDD) מהם התחביבים שלך? anithing for you - evanescence הסוד הכמוס ביותר שלך? as i am - dream theater (נלדק על דרים!!) מה אתה חושב על חבריך? away - nightwish (פאק זה מתחיל להלחיץ!! OO) מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? away from me - evanescence (לא שמעתי אותם שנים..! שחכתי מהם כמעט... =]) איך תמות? baby - tenacious D (חחחחחחחחחחחחח אלוהים!!!!!! מי שמכיר אותי היה עכשיו כבר קורא תהילים!! תמיד הפחד שלי היה למות בלידה שלי!!! חחחחח פאקינג שיטט, ספוקייייייייייייייייייי!!! XDDDD) מה גורם לך לבכות? bare grace misery - nightwish (דאמממממ לאף אחד לא יצא ככה טוב עד עכשיו!!!) האם תתחתן מתישהו? a beautiful lie - 30 seconds to mars (היייייי, לא נחמדדד!!!!!! XDD) הפחד הגדול ביותר שלך? beautiful - HIM (טוב,זה לאנכון.. =]) האם מישהו דלוק עליך? beutiful, dirty, reach - lady gaga (חח מצטערת חתיך עשיר!! אבל יש לי חתיך תפרן ואני מאוהבת בווו קשותת!! D:) אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? beutiful emptyness - after forever (הוא התלבש על כמה להקות והוא בוחר רק מהם!!!) מה כואב כרגע? before i forget - Slipknot (ישןןן בטירוףףף!!) איזה כותרת תיתן להודעה הזו? beauty and the beast - nightwish (נייע... סיום חלש... =]) היה נחמד.... היה מפחידד!! XDDDDD ולא רימיתי, הכל אקראי לגמרייי!!!!! זה כנראה הכוחות המיסטיים שלי.... P: נ.ב- אם יש שגיאות בשמות של השירים, עמכם הסליחה.. פשוט שמעתי באמפי כי אני במשרד ואין לי שירים במחשב.... אז לא עשיתי -העתק- הדבק- כמוכם, אלא כתבתי!! P:

yarjor

New member
../images/Emo150.gifTokio Hotel - Forever Now

עם 240 שירים בפליליסט כולל פסקולים, נראה לי שזה מספיק
איך העולם רואה אותי? Noise האם יהיו לי חיים מאושרים? Choclate Explorers מה אנשים באמת חושבים עליי? Violet Hill מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Beautiful New World עצה טובה בשבילי: Topsy Turvy מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? ים מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Sea What We Seas (
) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? SummerBoy איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? Dance In The Dark מה אתה אוהב במין השני? Tea Party איך יהיה לי היום? Telephone למה אני כאן? עד הקצה בתור מה אנשים יזכרו אותי? Always Running Out Of Time (
) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? I'm A Beliver איך תהיה השנה הזו? Again Again אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: I like It Rough (
) מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? Fell Down A Hole מה המוטו שלך? I'm By Your Side על מה אתה חושב לעיתים דחופות? End מה זה 2+2? Mike Teavee מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? Wheels In Motion מהו סיפור חייך? Teeth מה תרצה לעשות כשתגדל? Kaboom על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? להרגיש מה הוריך חושבים עליך? Christmas Tree מהם התחביבים שלך? Viva La Vida הסוד הכמוס ביותר שלך? The Technicolor Phase מה אתה חושב על חבריך? Accidentaly In Love מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? Alice's Theme איך תמות? *Poker Face* מה גורם לך לבכות? Strawberry Swing האם תתחתן מתישהו? מחכה לך (חחח השיר כה מתאים
) הפחד הגדול ביותר שלך? בלההההההההההה (XDDDDD) האם מישהו דלוק עליך? Dirty Ice Cream אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? The Ice Dance (=שלמות. לעולם לא לשנות!!!!) מה כואב כרגע? The Pain Of Love (ענק!!!!) איזה כותרת תיתן להודעה הזו? Forever Now

chyio

New member
טוב רובכם שומעים נייטוויש ו-ווית'ין טמפטיישן

מה עם לאקונה קויל?! אפחד לא שמע עליהם?? זה המשולש הקדוש של גות'יק מטאל!

Gremshnit

New member
ברור ששומעים

אבל דווקא אותם אני פחות מכיר לעומק. וחשבתי שהשילוש הקדוש זה נייטויש/ווית'ין טמפטיישן/אפיקה, לא?

chyio

New member
כן אתה צודק זה באמת השילוש המקורי XD

אבל לאקונה הרבה יותר טובים לדעתי מאפיקה. למרות שהם לא כלכך אותו סגנון

lady galgal

New member
מעאעאהאעהאעהא?!

ברור שאפיקה הרבה יותר טוביםםםם!!!!!
אני מתה עליהם והם מוכשרים בטירוףףף... =] אבל הם נראים קצת כאילו אף אחד מהם לא ממש קשור לשני והם סתם עשו אודישנים של כשרון ולפי זה הקימו את הלהקה.... הסולנית סגודההההההההה!!!!!!!!!!!!!

chyio

New member
כןכן סימון......

את במקרה בפורום נייטוויש/ווית'ין?

למעלה