שאלון מוזיקה

lady galgal

New member
ממ לא... |=

אני האמת נרשמתי לפה (לתפוז בכללי) ממש לא מזמן.... אז אני בקושי ומכירה פה פורומים..

lady galgal

New member
חחחח אני שומעת אותםם.... =]

אבל כזה בתפזורת.. אני לא כלכך מכירה אלבומים שלהם וכל זה..... הם ממש סבבה.. =]

britmel

New member
take it offff

איך העולם רואה אותי? the writer- ellie goulding
האם יהיו לי חיים מאושרים? dev- monster מה אנשים באמת חושבים עליי? this love - wil be your downfall
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? empire stae of mind - alicia keys
( לטוס לניו יורק...
) עצה טובה בשבילי: Holliday- madonna - מתאים לי
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? like you'll never see me again - alicia keys מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? borderline- madonna
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? into the groove - nadonna
איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? illusion - kylie minouge מה אתה אוהב במין השני? secret - madonna איך יהיה לי היום? 22 lily allen למה אני כאן? just dance lady gaga
בתור מה אנשים יזכרו אותי? coupid boy - kylie minouge איזה שיר יתקע לי בראש מחר? what took you so long- emma bunton איך תהיה השנה הזו? cant make you love me - britney spears אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: what goes around comes around - justin timberlke מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? dosent mean anything - alicia keys מה המוטו שלך? acpella-kelis על מה אתה חושב לעיתים דחופות? music - madonna מה זה 2+2? hung up -madonna 4
מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? vogue-madonna מהו סיפור חייך? get outta my way - kylie minogue
מה תרצה לעשות כשתגדל? high on love - emma bunton על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? sexy back - justin timberlake מה הוריך חושבים עליך? liberty walk- miley cyrus מהם התחביבים שלך? -evrything is beautiful- kylie minogue הסוד הכמוס ביותר שלך? hard - rihana מה אתה חושב על חבריך? beautiful stranger - madonna מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? mot like the movies - katy perry איך תמות? wish i stayed- ellie goulding מה גורם לך לבכות? try sleepimg with a broken heart - alicia keys האם תתחתן מתישהו? love game - lady gaga
הפחד הגדול ביותר שלך? under the sheets- ellie goulding האם מישהו דלוק עליך? open your heart-madonna אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? my love - justin timberlake מה כואב כרגע? karma- alicia keys זה לא כואב להפך...
איזה כותרת תיתן להודעה הזו? teenage dream - katy perry

limors2

Active member
ג'אסט דאנס!

ה"זה בסדר" יצא לך טוב
תפוז נתנו לך לחזור לניק הקודם?

britmel

New member
חחח כע ../images/Emo13.gif

ולא פשוט באקספלורר שמר לי את הקודם...
מזל שיש אינטרט אקספלורר

Mine:

השאלות: באלוהים שלא רימיתי. איך העולם רואה אותי?LADY GAGA-POKER FACE האם יהיו לי חיים מאושרים?BLACK EYED PEAS-OUT OF MY HEAD מה אנשים באמת חושבים עליי?PAUL ATTRAX-LIKE A BITCH מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?CHRISTINA AGUILERA-WHAT A GIRL WANTS עצה טובה בשבילי:SOLANGE-6 OCKLOCK BLUES מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?LITTLE BOOTS-TUNE INTO MY HEART מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?KELLY CKLARKSON-ALL I EVER WANTED איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?BLACK EYED PEAS-FEEL IT איזה שיר יתנגן בלוויה שלי?RIHANNA-COLD CASE LOVE מה אתה אוהב במין השני?סיוון-שוברת שתיקה איך יהיה לי היום?שרית חדד-בשבילך למה אני כאן?BRITNEY SPEARS-EARLY MORNIN בתור מה אנשים יזכרו אותי?OH WELL-LADY GAGA איזה שיר יתקע לי בראש מחר?LEONA LEWIS-DONT LET ME DOWN איך תהיה השנה הזו?שרית חדד-רק אתה אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה:BRITNEY SPEARS-SHOWDOWN מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר?BRITNEY SPEARS-SOMETIMES מה המוטו שלך?LITTLE BOOTS-NEW IN TOWN על מה אתה חושב לעיתים דחופות?SEPTEMBER-CANDY LOVE מה זה 2+2?PIXIE LOTT-GRAVITY מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב?KELLY ROWLAND-COMMANDER מהו סיפור חייך?EVENESCENCE-LIKE U מה תרצה לעשות כשתגדל?USHER-DJ GOT US FALLIN LOVE על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב?BRINEY SPEARS-CIRCUS INSTRUMENTAL מה הוריך חושבים עליך?ADELE-DAYDREAMS מהם התחביבים שלך?שירי מימון-שבי לרגע הסוד הכמוס ביותר שלך?BLACK EYED PEAS-DONT PHUNK WITH MY HEART מה אתה חושב על חבריך?LEONA LEWIS-LET IT RUN מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות?AMY WINEHOUSE-SOME UNHOLY WAR איך תמות?LEONA LEWIS-I WILL BE מה גורם לך לבכות?LADY GAGA-ALEJANDRO האם תתחתן מתישהו?CHERYL COLE-RAIN ON ME הפחד הגדול ביותר שלך?SUSAN BOYLE-UP TO THE MOUNTAIN האם מישהו דלוק עליך?LET ME BE UR FANTASY-STEFAN GRUNWELD אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה?4 MINUTES-MADONNA מה כואב כרגע?BRITNEY SPEARS-CIRCUS איזה כותרת תיתן להודעה הזו?HEIDEI MONTAG-LOVE IT OR LEAVE IT

limors2

Active member
יזכרו אותך בתור ,טוב נו"../images/Emo6.gif

ואתה צריך להקשיב לנשים
איזו מלחמה לא קדושה זה באמת דבר גרוע

למעלה