take it offff
איך העולם רואה אותי? the writer- ellie goulding
האם יהיו לי חיים מאושרים? dev- monster מה אנשים באמת חושבים עליי? this love - wil be your downfall
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? empire stae of mind - alicia keys
( לטוס לניו יורק...
) עצה טובה בשבילי: Holliday- madonna - מתאים לי
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? like you'll never see me again - alicia keys מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? borderline- madonna
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? into the groove - nadonna
איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? illusion - kylie minouge מה אתה אוהב במין השני? secret - madonna איך יהיה לי היום? 22 lily allen למה אני כאן? just dance lady gaga
בתור מה אנשים יזכרו אותי? coupid boy - kylie minouge איזה שיר יתקע לי בראש מחר? what took you so long- emma bunton איך תהיה השנה הזו? cant make you love me - britney spears אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: what goes around comes around - justin timberlke מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? dosent mean anything - alicia keys מה המוטו שלך? acpella-kelis על מה אתה חושב לעיתים דחופות? music - madonna מה זה 2+2? hung up -madonna 4
מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? vogue-madonna מהו סיפור חייך? get outta my way - kylie minogue
מה תרצה לעשות כשתגדל? high on love - emma bunton על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? sexy back - justin timberlake מה הוריך חושבים עליך? liberty walk- miley cyrus מהם התחביבים שלך? -evrything is beautiful- kylie minogue הסוד הכמוס ביותר שלך? hard - rihana מה אתה חושב על חבריך? beautiful stranger - madonna מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? mot like the movies - katy perry איך תמות? wish i stayed- ellie goulding מה גורם לך לבכות? try sleepimg with a broken heart - alicia keys האם תתחתן מתישהו? love game - lady gaga
הפחד הגדול ביותר שלך? under the sheets- ellie goulding האם מישהו דלוק עליך? open your heart-madonna אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? my love - justin timberlake מה כואב כרגע? karma- alicia keys זה לא כואב להפך...
איזה כותרת תיתן להודעה הזו? teenage dream - katy perry