שאלון פלייליסט

McGirl For Life

New member
../images/Emo220.gifשאלון פלייליסט../images/Emo220.gif

חהחהחה משעמם לי
בקיצור למי שלא מכירהלא יודעת/לא שמעה וכו' וכו' וכו'... כל מה שצריך לעשות זה להכניס רשימה של שירים לנגן שלכם ולשים Shuffle(אקראי) ובכל שאלה מעבירים שיר, השיר שיוצא - זה מה שאתן רושמות
רוב הזמן זה יוצא ממש מצחיקק ומעביר את הזמן אז... בהצלחה
1. איך העולם רואה אותי? 2. איך החברים שלי רואים אותי? 3. איך אני רואה את עצמי? 4. איך אני רואה את החברים שלי? 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? 11. עצה טובה בשבילי: 12. העצה שאני מממליץ לחברים? 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? 16. ובהלוויה שלי? 17. ובברית של הבן שלי? 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? 20. איך יהיה לי מחר? 21. למה אני כאן? 22. איך אנשים מבינים אותי? 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 27. איך תהיה השנה הזו? 28. מתי אני אשמח? 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? 34. איך החיים נכון לעכשיו? 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? 38. מה עשיתי אתמול? 39. מה אני אעשה מחר? 40. מה מרגיז אותי? 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? 42. מה אני הכי שונא\ת?
היום:
חשבתי על מישהו קרוב אלי... מישהו ששונא אותי חשב עלי... הרגשתי... הייתי במקום שמזכיר לי... מישהו חשק בי בסתר? שיר הנושא שלי היום לדעתי... שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...
מחר:
השיר שיתקע לי מחר בראש... עצה טובה למחר... איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? כדאי לי בכלל לחכות למחר? ההורים שלי ירגישו כלפיי...
השבוע וכללי:
שיר הנושא של השבוע... עצה טובה לשבוע הבא... איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? איך קוראים לי? אז אני סנילית? חברים שלי חושבים עליי שאני... יזכרו אותי בתור...
למי שרוצה שיהיה יפה ומודגש יכולה להשתמש במדגישומטיק
http://www.tpeople.co.il/on/mo/ אז יאללה תתחילו
אהה ואני יודעת שיכולתי לשרשר את זה להודעה של תפוז אבל חשבתי שאז יהיה בלאגן אז.. אמכם סליחה ואביכם התודה:) שוב תמונה של ג'ייסון
(הגעתי למסקנה שהוא מזכיר את נועם טור..)

ligalosha

New member
../images/Emo181.gif אני גם עשיתי שאלון כזה ../images/Emo11.gif

חחחחחחחחח צוחקת ,צוחקת...
עונה
1. איך העולם רואה אותי? Vacation 2. איך החברים שלי רואים אותי? Complicated חח אני מקווה שלא... 3. איך אני רואה את עצמי? Little Drummer Boy חחח ברור
4. איך אני רואה את החברים שלי? Inconsolable
5. האם יהיו לי חיים מאושרים? On My Own מזה אמור להביע?
6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Superman
7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Last Christmas הם חשקו בי בכריסמס האחרון... 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? She Left me אוקיי, לא טוב >< 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Little Sparrow מובן ביותר. 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Life for rent
11. עצה טובה בשבילי: You Should Know By Now >< 12. העצה שאני מממליץ לחברים? Why לגמרי. 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? The Way You Make Me Feel נחמד... 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Blood Sweat And Tears 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? We'll Always be Together אווווווו
16. ובהלוויה שלי? Grenade Jumper
? 17. ובברית של הבן שלי? Santa Claus Is Coming To Town בדיוק בברית זה יהיה...
18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Point Of View חח רסמי הייתי מקדישה אתזה... 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? My Happy Ending זה אומר המון... 20. איך יהיה לי מחר? Perfect Day אני רצינית!
21. למה אני כאן? Superhero ברור. 22. איך אנשים מבינים אותי? I Wanna Hold Your Hand אנשים חושבים שאני רוצה להחזיק להם את היד... 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Going Through The Motions 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? More Than I Can Take
25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Same Mistake 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? One For The Radio חח מקפליי באים לקחת אותי??
27. איך תהיה השנה הזו? S.O.S
28. מתי אני אשמח? Unfaithful 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Here I Come 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Crush crush crush
31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Falling In Love סופסוף משו אחד שיצא נכון
32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? Wake Up Call חח אני אוהבת להתקשר לאנשים ולהעיר אותם...
33. על מה אני חושב\ת עכשיו? 1985 ברור... 34. איך החיים נכון לעכשיו? Met This Girl 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? Friends forever 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? I'm Alive חח אני מקווה לפחות... 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? If I Never See Your Face Again אומיגאד
38. מה עשיתי אתמול? Keep Breathing נכון... 39. מה אני אעשה מחר? Teenagers אוי ואבוי לי >< 40. מה מרגיז אותי? Lonely Girl
נכון! בנות בודדות מאוד מרגיזות אותי! 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Kiss Me
42. מה אני הכי שונא\ת? Surfer Babe ברור... היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... Milk Shake מישהו ששונא אותי חשב עלי... Nothing אם הוא שונא אותי למה שהוא יחשוב עלי? הגיוני...
הרגשתי... Beat It הייתי במקום שמזכיר לי... Sk8ter Boy מישהו חשק בי בסתר? I've Got A Dark Alley And A Bad Idea אוקיי.... שיר הנושא שלי היום לדעתי... I Believe In Santa Clause
השאלון הזה מוציא אותי גוייה בטירוף >< שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... We Are מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... Somebody's Me לא היתה כבר את השאלה הזאת? עצה טובה למחר... Mandy לכו למנדי, היא תתן לכם עצות... >< איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Brocolli
~אני מתה פה~ כדאי לי בכלל לחכות למחר? Don't Stop Me Now אההה יפה
ההורים שלי ירגישו כלפיי... Transylvania
כי אני פריקית מידי... אווו... השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... Hallelujah חח שמעתי אותו היום דווקא >< עצה טובה לשבוע הבא... Listen
איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? Dreaming of a white cristmas טוב זהו, רציני יצאתי נוצרייה בשאלון הזה!
איך קוראים לי? Blackbird אמל'ה לא...
. אז אני סנילית? Help
חברים שלי חושבים עליי שאני... אמא XDDDDD זה אומר שהם חושבים שאני בהריון?!
יזכרו אותי בתור... Turn It Up חח 'מגבירת הרמקולים הראשית'
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif "מה אני אעשה מחר? טינייג'רס"XDDDDDDDDD

חחחחח איזה מצחיק יצא לך
ויאיאיאי תוכלי להעלות לי בבקשה את השיר Blood Sweat And Tears? D:

Yu vi

New member
באלי D:::../images/Emo85.gif

1. איך העולם רואה אותי? Holly... I'm the one 2. איך החברים שלי רואים אותי? Iris 3. איך אני רואה את עצמי? להפסיק לאכול עוגות. אכןXD 4. איך אני רואה את החברים שלי? Running Away 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? Thriller הוראיייייייי. >< 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Fun fun fun 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Cut The Curtains 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? Still In Love With You 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? She Had The World 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Point of view 11. עצה טובה בשבילי: I'll Be Ok 12. העצה שאני מממליץ לחברים? Here Without You 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Karma Police 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Lover I don't have to love 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Worlds Apart 16. ובהלוויה שלי? Helena ~אומגד והקליפ של זה הוא כאילו הלוויהXD~ 17. ובברית של הבן שלי? Mama 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Shape of my heart 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Home is where the heart is 20. איך יהיה לי מחר? Boy Band 21. למה אני כאן? Fixing a hole 22. איך אנשים מבינים אותי? Hypnotised 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Ghostbusters 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Patience ~יה רייט~ 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Evolution- KORN 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Yours to hold חחחחחחחחחחחחח אומגד XD 27. איך תהיה השנה הזו? Everyboudy Knows 28. מתי אני אשמח? Top of the world 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Swallowed In The Sea 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Holiday 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Umbrella נכון! אני באמת מחכה לחורף! 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? Rocks 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? What Do You Do For Money Honey XD 34. איך החיים נכון לעכשיו? When You Look Me In The Eyes 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? I'm just a kid נכוןXD 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Six Feet Under The Stars 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Transylvania בארור. 38. מה עשיתי אתמול? I've got you 39. מה אני אעשה מחר? I wanna hold you 40. מה מרגיז אותי? River peaople 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? She's leaving home אף פעם עוד לא לקחתי את זה כלכך רחוק XDDD 42. מה אני הכי שונא\ת? Pieces היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... The Bitch Song מישהו ששונא אותי חשב עלי... Oh! Darling הרגשתי... The Ghost Of You הייתי במקום שמזכיר לי... Yesterday מישהו חשק בי בסתר? Too close for comfort שיר הנושא שלי היום לדעתי... Ultraviolet שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... את יפה. ממ ברור ברור. >< מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... Harder to breath עצה טובה למחר... Memory lane איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? עושה ביד. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~מתה~ כדאי לי בכלל לחכות למחר? Blood ההורים שלי ירגישו כלפיי... Call it karma השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... Glory of love עצה טובה לשבוע הבא... Who's David? איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? Wait another week איך קוראים לי? Cat and mouse אז אני סנילית? Eyeless נכוןXD חברים שלי חושבים עליי שאני... Five colours in her hair יזכרו אותי בתור... Rocks חהחהחהחהח!!!1111

Lex 1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

נצלי היטב את הזמן שלך מחר! XD 16. ובהלוויה שלי? Helena 17. ובברית של הבן שלי? Mama חחח יצאו גם מגניב

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח יצא ממש טוב! ../images/Emo6.gif

ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Six Feet Under The Stars אמאל'ה!
ו38-39 אני רואה שאת ובויפרנדך לא נחים לדקה! איכס, ועוד במצבך! איכסXDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי מעושה ביד XDDDD

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחח בהחלט לא נחים לרגע|גבות|../images/Emo85.gif

XD גמני נקרעעעעעעעעתי מהעושה ביד XDDDDDDDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo191.gif DD:

1. איך העולם רואה אותי? My World חחח שאני מרגישה שזה העולם שלי? 2. איך החברים שלי רואים אותי? Our Story 3. איך אני רואה את עצמי? Fake חחח כמזויפת? אולי..
4. איך אני רואה את החברים שלי? Oh Boy טוב 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? You & I 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? POV 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? The Pieces Don't Feet Anymore 8. איך אני עם בני המין השני? All the Way
9. איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת? Not Now חחחח 10. מה אני צריכה לעשות עם חיי? Cryin'
11. עצה טובה בשבילי: Stay Together for the Kids רמז לחיי משפחה גרועים בעתיד?
12. העצה שאני ממליצה לחברים? Chicago Is So Two Years Ago קיצר אל תטוסו לשיקגו חחחח 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? The Girl Next Door 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Too Bad 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? I Do
הוו מגניב 16. ובהלוויה שלי? Any Other Way קריפי חח זה של ה-BSB 17. ובברית של הבן שלי? Don't Let It Go to Waste לחלק הזה שמוציאים לו..? XDDDD 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? What U See (Is What U Get) חחחחחחחחחחחחחחח 19. איזה סוג גבר אני אוהבת? Shut Up and Let Me Go גבר שישתוק ויתן לי ללכת לאן שאני רוצה? 20. איך יהיה לי מחר? Soar ווהו אני ארקיע שחקים? 21. למה אני כאן? Right As Rain כי אני סוג של מתאימה לכאן כמו גשם ><" 22. איך אנשים מבינים אותי? Unsuspecting Sunday Afternoon כמו צהרי יום ראשון לא צפוי 23. מה שאני הכי מצטערת עליו? גשם חזק. חחח טוב 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? So Far Away 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Dangerously In Love כ"כ לא 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Nobody Puts Baby In the Corner חחח אף אחד לא ייקח אותי!
27. איך תהיה השנה הזו? The No Seatbelt Song 28. מתי אני אשמח? Billie Jean 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Someday 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? I Am the Message 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Impossible לתקופה בלתי אפשרית 32. מה אני הכי אוהבת לעשות בזמני החופשי? Things I'll Never Say
33. על מה אני חושבת עכשיו? Tears Dry On Their Own 34. איך החיים נכון לעכשיו? Better Than This יותר טוב מעכשיו 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? From Now On 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? My Oh My במובן הטוב או הרע? חחחח 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Bring Me to Life אמא'לה :O:O 38. מה עשיתי אתמול? Not That Simple 39. מה אני אעשה מחר? ימים רבים. הכיצד? 40. מה מרגיז אותי? Magazines ממש לא, ההפך 41. מה אני עושה כשאני מרוגזת? Shoot Your Gun הו גאד 42. מה אני הכי שונאת? ממנטו מורי2
היום:
חשבתי על מישהו קרוב אלי... Dammit חחח מישהו ששונא אותי חשב עלי... You and Me למה שהוא יחשוב את זה? הרגשתי... Heavy On My Heart אתמול אולי היו לי דברים כבדים על ליבי
הייתי במקום שמזכיר לי... Stronger חחח כן אולי הייתי בקופ"ח
מישהו חשק בי בסתר? Lies שיר הנושא שלי היום לדעתי... America שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Psycho Girl
מחר:
השיר שיתקע לי מחר בראש... עד שבאת. הו לא עד שנגמלתי! עצה טובה למחר... Make You Smile לגרום למישהו לחייך? זה אכן יקרה מחר! איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Autobiography לכתוב אוטוביוגרפיה חחח כדאי לי בכלל לחכות למחר? Oxygen מסר חבוי? ההורים שלי ירגישו כלפיי... עד מתי. חחחחחחח עד מתי נצטרך לסבול אותה
השבוע וכללי:
שיר הנושא של השבוע... Keep Holding On יאפ אני בהחלט צריכה עידוד שכזה עצה טובה לשבוע הבא... אינדיה XDDDDD איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? Ghetto Gospel איך קוראים לי? In My Room אז אני סנילית? Kiss Kiss חברים שלי חושבים עליי שאני... Charlie Sheen VS Henry Rollins יזכרו אותי בתור... Afterlife

ZivMusic

New member
יצא לי גרועXD

1. איך העולם רואה אותי? Shake Your Pom Pom שיהיה XD 2. איך החברים שלי רואים אותי? Perfect חח כנבטח
3. איך אני רואה את עצמי? שנים חסומות Oס 4. איך אני רואה את החברים שלי? Breathing 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? Love Like This חחח 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? This Is How We Do חח OO" 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Damn Girl חחח מזה אמור להביע ? XD 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? Dance, Dance 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? That's Not My Name 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Step Up חח 11. עצה טובה בשבילי: ignorance 12. העצה שאני מממליץ לחברים? Shut Up And Let Me Go חחח 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Those Were the Days 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Speak To Me 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Do Ya חחח 16. ובהלוויה שלי? who knows 17. ובברית של הבן שלי? Baby Boy חחחXD 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? עושה לי את זה
19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Until The End Of Time 20. איך יהיה לי מחר? happy חח 21. למה אני כאן? תפוזים XDDD ~איך הגיעו השירים של יוני בלוך לפלייליסט?~ OO" 22. איך אנשים מבינים אותי? SexyBack 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? together 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Mas Que Nada אוקי OO 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Falling In Love ~הואכברתקועתודה
~ 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Unfaithful 27. איך תהיה השנה הזו? LoveStoned-I Think She Knows טחח 28. מתי אני אשמח? No Worries 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Just So You Know 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Drop 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Keep Holding On חחח יוצא לי גרוע XD 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? I Got It From My Mama חח שיהיה XD 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? Please, Please חח 34. איך החיים נכון לעכשיו? Without U חח 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? the road to mandalay 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? radio 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Iris 38. מה עשיתי אתמול? she's the one אוקי O__O 39. מה אני אעשה מחר? All The Way 40. מה מרגיז אותי? Clumsy חח 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? This Is Why Im Hot 42. מה אני הכי שונא\ת? Tearin' Up My Heart היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...Little By Little מישהו ששונא אותי חשב עלי...Famous Last Words הרגשתי...naked חח הייתי במקום שמזכיר לי...Welcome To The Black Parade ~לא~ מישהו חשק בי בסתר?Burnin' Up שיר הנושא שלי היום לדעתי...freak out חח שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...Impossible חח מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...forgotten עצה טובה למחר...U Must Be איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר?Guy Who Turned Her Down כדאי לי בכלל לחכות למחר? Get It On The Floor ההורים שלי ירגישו כלפיי...Stan השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...clap your hads עצה טובה לשבוע הבא...Basket Case חח איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר?Alone איך קוראים לי?More חחXD אז אני סנילית?Lose Your Love חברים שלי חושבים עליי שאני...stin on my brain יזכרו אותי בתור...Stand By Me

Shir Jones

New member
חח עונה :]

1. איך העולם רואה אותי? Wow 2. איך החברים שלי רואים אותי? Ayo Technology 3. איך אני רואה את עצמי? Wake Up Call 4. איך אני רואה את החברים שלי? Why 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?Misery Business 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Better In Time 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Falling In Love 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? Closer 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? I Wanna Hold You 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Brake the Ice 11. עצה טובה בשבילי: סיגפו 12. העצה שאני מממליץ לחברים? Lollipop 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מדברים על שלום [זה באמת ככה!] 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Everytime 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? I Need A Hero 16. ובהלוויה שלי? Shadow Of The Day 17. ובברית של הבן שלי? She Left Me 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Smack That
19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? That Girl
20. איך יהיה לי מחר? Smile
21. למה אני כאן? Mr. Brightside 22. איך אנשים מבינים אותי? [אין לי שמץ מאיפה בא השיר הזה!!!!]Rock A Bye Baby 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Time of Your Life 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? יהיה פיצוץ XD 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Over My Head 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Say It Right 27. איך תהיה השנה הזו? Everybody Knows 28. מתי אני אשמח? Do Ya[Demo[ 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? When You're Gone?? 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? רכבת לצפון 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? ממעמקים 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? Boyfriend [XD] 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? You Should Know By Now 34. איך החיים נכון לעכשיו? הייתי נער 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? Bleeding Love 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Teenagers 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Beautiful Soul[אווו] 38. מה עשיתי אתמול? Can You Hear Me 39. מה אני אעשה מחר? What Dreams Are Made Of 40. מה מרגיז אותי? In Too Deep 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Oops! I Did it Again 42. מה אני הכי שונא\ת? NumaNuma היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... Lithium מישהו ששונא אותי חשב עלי... מי אם לא אני הרגשתי... When I'm Gone הייתי במקום שמזכיר לי... please be mine מישהו חשק בי בסתר? Candy Shop שיר הנושא שלי היום לדעתי... Get back שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Call Me When You're Sober מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... Do Ya עצה טובה למחר...Beat of my heart איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Maria כדאי לי בכלל לחכות למחר? Everybody's Fool ההורים שלי ירגישו כלפיי... Lips Of An Angel השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... Not In Love עצה טובה לשבוע הבא... PON DE REPLAY איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? SpongeBob SquarePants Theme איך קוראים לי? Grace Kelly אז אני סנילית? Love in this club חברים שלי חושבים עליי שאני... Over My Head יזכרו אותי בתור...Low

Orange Sky

New member
../images/Emo47.gifשאלון פלייליסט../images/Emo47.gif

וואי אני לא יכולה להפסיק עם ה
הזה חחחח 1. איך העולם רואה אותי? Home Is Where The Heart Is - Mcfly ווטפ? 2. איך החברים שלי רואים אותי? I Don't Feel Like Dancing חחח זה נכון אני שונאת לרקוד 3. איך אני רואה את עצמי?D: תראו אותי-מופע הארנבות של ק"ר קספר. 4. איך אני רואה את החברים שלי? Falling In Love - Mcfly חח כאילו אחת בשנייה?יש מצב 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? Smile - Mcfly נראה כך
חחחחחחחח 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Who's David - Busted 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? She Wants To Be Me - Busted חחחחח הם חושקים להיות אני בסתר!
8. איך אני עם בני\\בנות המין השני? עידן יניב וליאור דטאוקר - חושב עליה 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Toad the Wet Sprocket - Windmill נכון
->שיר תזכירי לי לשלוח לך משהו עם השיר הזה חחחח<- 10. מה אני צריך לעשות עם חיי?One For The Radio חחחחחחחחחחח "מה אני צריכה לעשות בחיים? אחד בשביל הרדיו"XD 11. עצה טובה בשבילי: Barbie Girl ניצן לכי קפצי למכונית של פדופיל 12. העצה שאני מממליץ לחברים? Point Of View -Mcfly 13.מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? אומייגאד. - הילדה הכי יפה בגן! חחחחחחח נשבעת בחיי שזה מה שייצא!
14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מופע הארנבות - אחלום לנצח. |הילדה הכי יפה היה יותר מגניב.| 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? בן ארצי - אני אפס 16. ובהלוויה שלי? Corrupted - Mcfly 17. ובברית של הבן שלי? stop and stare - המממ לא 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? hinder - lips of an angel אוו איזה חמודה אני להקדיש כזה שיר
19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Feel -Robbie Williams 20. איך יהיה לי מחר? Don't let the sun go down on me- סר אלטון ג'ון[חח] וג'ורג' מייקל 21. למה אני כאן?Baby's coming back - Mcfly חחח מחכה לבייב שלי 22. איך אנשים מבינים אותי? Save Me - Remy Zero (הפתיחה של סמולוויל
) חח ולא! 23. מה שאני הכי מצטער\\ת עליו? The Joker - Steve Miller Band 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Girl all the bad guys want - BFS חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברור! - וואי הזמר חתיך וחמוד ברמות
- 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? I'll Be There For You - מחברים
וכ"כ חח 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? עוד מעט - נינט ורן דנקר (חחחח נינט ורן דנקר באים לקחת אותי) 27. איך תהיה השנה הזו? Do Ya - Mcfly השנה אני הולכת להכין רשימות של מה שאני מתגעגעת בבן אדם שלא קיים כאשר נפרד
ואני אעשה את זה בקול מאוד גבוה 28. מתי אני אשמח? You've Got The Love - Candy Staton וואי שיר חזק
29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? הבית של פיסטוק. חחחחחחחחחחחחחחחח מצפה לכך!:] 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? את יפה - עידן יניב. דווקא אם היה יוצא "חושב עליה" זה היה קצת נכון חחח 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? 3AM - Busted 32. מה אני הכי אוהב\\ת לעשות בזמני החופשי? Everybofy Knows-Mcfly 33. על מה אני חושב\\ת עכשיו? Falling for You - Busted 34. איך החיים נכון לעכשיו? איפה הילד-נפלת חזק 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? בואי נעזוב - רן דנקר ועילי בוטני 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Raindrops Keep Falling On My Head זה מזכיר לי את ספיידרמן חח אז אני אחשוב עליו עוד 5 שנים?
37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Danny Is Gay (דאגי שר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) 38. מה עשיתי אתמול? Goodbye Love - לא אתמול, אבל שלשום-ראיתי רנט
39. מה אני אעשה מחר? Going Nowhere דווקא לא
40. מה מרגיז אותי?Satisfaction 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\\ת? there you'll be- Faith Hill מפרל הארבור 42. מה אני הכי שונא\\ת? why - Nightcore היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...west life - Mandy מישהו ששונא אותי חשב עלי...Grace Kelly - מיקוש הרגשתי...Vibe חח הייתי במקום שמזכיר לי... Far Away - Nickelback מישהו חשק בי בסתר? You Can Leave Your Hat On - Joe Cooker חחחחחח שיר הנושא שלי היום לדעתי... Shadow of the day - Linkin Park שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Que Se Siente חחח מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...Numb/Encore- Linkin Park & Jay-Z עצה טובה למחר... Gay Boyfriend איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? the little things - GS אומגד זה מה שהיה באחי איפה האוטו שלי כשאשטון התנשק עם הבחור השני, נראה לי שזה הסטיפמייסטר. אומייגאד חח סצינה אדירה כדאי לי בכלל לחכות למחר? Always - Blink182
ההורים שלי ירגישו כלפיי...Loving You - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~צוחקת הרבה~ השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... 1985- BFS עצה טובה לשבוע הבא...Your Love Is A Lie - Simple Plan איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? The End - The Doors איך קוראים לי? take that - shine
אז אני סנילית? Out of My Mind - James Blunt חחחח כנראה חברים שלי חושבים עליי שאני... James Blunt - Billy יזכרו אותי בתור...The Beatles - Lucy In The Sky With Diamonds

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifשנים שאל עשיתי ../images/Emo6.gif יצא מצחיק..

. איך העולם רואה אותי?star girl XDDD 2. איך החברים שלי רואים אותי?do ya OO" 3. איך אני רואה את עצמי?סיילנס איס א סקרי סאונד XD... 4. איך אני רואה את החברים שלי?XDDDD....סוריס נוט גוד אינף [הפלייליסט שלי אוהב רק את מקפלייXD]. 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?doomsday-atryo ה' ישמווורר O___O. 6. מה אנשים באמת חושבים עליי?its just song about ping pong XDDD... 7. האם אנשים חושקים בי בסתר?=\...red and dying evening של אלסנה =\. 8. איך אני עם בני\בנות המין השני?מה?XD....רוקסטר של ניקלבאק. 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?איך הגיע השיר הזה לכאן XD...everytime we touch של קסקדה. 10. מה אני צריך לעשות עם חיי?. Almost Easy -Avenged Sevenfold 11. עצה טובה בשבילי:אמברלה רימיקס O_________O. 12. העצה שאני מממליץ לחברים?חח גדול...סמייל של מק :]. 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?לא ממש נכון..the heart never lies 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?ירושלים של זהב-היהודים XD. 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?תשחק אותה-היהודים..טחחח.. 16. ובהלוויה שלי?יוו איממאאא....a new day של סלין דיון
. 17. ובברית של הבן שלי?somebody told me של דה קלירס XDD... 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?=\...OO"..swap meet של נירוונה
. 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?מרשור חח?סיילנס אין דה סיטי..של מק'. 20. איך יהיה לי מחר?חחחח עעעננננקקקקקקקקXDDDDD......you should know by now של מק'. 21. למה אני כאן?=\...you smook me -נירוונה =\. 22. איך אנשים מבינים אותי?Endings Without Stories ....חח לא נכותמיד ישלי סיפורים><" וגם כשאני מסיימת משו חחח.. 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?אינסנס של אבריל חח.. 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?God Module ...חח זה טראנס גותיXD. 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?אול דיס טינגס של בלינק. 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?early morning של אלסאנה חחח... 27. איך תהיה השנה הזו?שוב אלמוסט איזי..חח סוג של נגון.. 28. מתי אני אשמח?ברבי גירל גירסת רוק ...טחח.. =\ 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?שוב.. דו יה של מק'. 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?the last song ..ונחשו של מי .. 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה?hear you me של ג'ימי איט וורלד. 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?one step close של לינקין ><". חח התייאשתי
...מלככהה מיש קראתה עד הסוף

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגםלי בא D:

1. איך העולם רואה אותי?ROTTF.
2. איך החברים שלי רואים אותי?Fool Again - Westlife. תודה חברים יקרים :) 3. איך אני רואה את עצמי?Sandy - Grease הלוואי הייתי נראית כמוה
4. איך אני רואה את החברים שלי?All Or Nothing - O Town. תכלס 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?Stairway To Heaven - Led Zeppelin אימאלה 6. מה אנשים באמת חושבים עליי?Cat And Mouse - TRJA 7. האם אנשים חושקים בי בסתר?Quit Playing Games - BSB ממ יש מצב 8. איך אני עם בני\בנות המין השני?Dont Stop Me Now - Queen חחחחחחח אפשר להסתכל על זה בכל מיני צורות
9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Kiss Me - NFG חחחחחח
10. מה אני צריך לעשות עם חיי?To The End - MCR 11. עצה טובה בשבילי:עוגות גבינה - ביט 69. לא ממש חחח 12. העצה שאני מממליץ לחברים?Im Not Okay - MCR 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?Nothing - McFLY 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Crazy - Aerosmith ממ, נקודה למחשבה 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Carnival of Rust - Poets Of The Fall 16. ובהלוויה שלי?Nerdy - Busted לא. 17. ובברית של הבן שלי?Tribute - Busted 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?Star Girl - McFLY חחחחח לא רוצה זה יהיה בן! 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?Unsaid Things - McFly לא אומרת:X 20. איך יהיה לי מחר?מי היה מאמין - כוכב נולד 6 21. למה אני כאן?Time To Say Goodbye - Simple Plan ביי. 22. איך אנשים מבינים אותי?Beautiful - Christina Aguilera פחחחח ממש 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?Swaer It Again - Westlife 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?Angels - Robbie Williams הוו גוד פור מי D: 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?נשל הנחש - אביב גפן 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Psycho Girl - Busted תבוא לקחת אותי ילדה פסיכית? סמאללה 27. איך תהיה השנה הזו?שלום לך ארץ נהדרת - שייגעצ 28. מתי אני אשמח?Fat Lip - Sum 41 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?ים הרחמים - קובי אפללו (XDDDDDDDDDDDDDDD) 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?I Want You Back - SOD 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה?Alive - SR-71 חהחה אני מחכה לחיי 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?Not Alone - McFLY ממ נכון 33. על מה אני חושב\ת עכשיו?Stay Young - We The Kings 34. איך החיים נכון לעכשיו?Smile - McFLY חחח איזה חמודי :) 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? Friday Night - McFLY 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?I Dont Wanna Miss A Thing - David Cook נכון 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?Sleeping With The Light On - Busted אימאלההה 38. מה עשיתי אתמול?I Kissed A Drunk Girl - SC לא נכון! 39. מה אני אעשה מחר?Apologize - One Republic 40. מה מרגיז אותי?Here We Go Again - SR-71 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?גשם - ג'קו אייזנברג 42. מה אני הכי שונא\ת?Blood Sweat And Tears - V חחח אני באמת שונאת להזיע היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...-Cant Take It - TAAR מישהו ששונא אותי חשב עלי...- האם תהיי שלי - פרנויה (נוסטלגיות
) הרגשתי...- A New Hope - Blink 182 חח וואלה כן הייתי במקום שמזכיר לי... - Let It Snow - McFLY מישהו חשק בי בסתר?ואולי - מורן אהרוני. חח אולי
שיר הנושא שלי היום לדעתי...- Savin' Me - Nickelback שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... - Lips Of An Angel - Hinder מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...- Storm - Lifehouse עצה טובה למחר...- Addicted - Simple Plan איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר?אין לי כח - שייגעצ
כדאי לי בכלל לחכות למחר?Fake - Busted ההורים שלי ירגישו כלפיי...- You Should Know By Now - Danny השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...- Silence Of The City - Danny Jones עצה טובה לשבוע הבא... - What I Go To School For - Busted איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר?Any Other World - Mika חחחחחח איך קוראים לי?Just Friends - Jonas Brothers לא רוצה אז אני סנילית?Burn Baby Burn - Ash חברים שלי חושבים עליי שאני... - Unbeliveble - EMF חהחהח אנדעת יזכרו אותי בתור...- Just A Drean - Carrie Underwood לא רוצה

MoVe AlOnG

New member
מנסה...

1. איך העולם רואה אותי? 30 secondes to mars-attack [חחח אני מקווה שלא]. 2. איך החברים שלי רואים אותי? the academy is-slow down 3. איך אני רואה את עצמי? all time low-poppin champagne 4. איך אני רואה את החברים שלי? avril lavigne-i can do better [אוווו...] 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? mcr&the used-under pressure [החיים שלי יהיו תחת לחץ! אאעעעע] 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Mcr-thank you for the venom [המממ...] 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? area 15-emo girl [חחחח הכי לא קשור לשאלה] 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? yellowcard-only once 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? sound of music-favourite things 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? cobra starship-smile for the paparazzi [חחחחחחח...] 11. עצה טובה בשבילי: all time low-the beach 12. העצה שאני מממליץ לחברים? mcfly-falling in love 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? my chemical romance-the sharpest lives 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? good charlotte-emotionless 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? the all american rejects-time stand still [נייס...] 16. ובהלוויה שלי? mcfly-ballad of paul k 17. ובברית של הבן שלי? good charlotte-the day that i die [הילד רק נולד!כבר הוא מת?!?!?!] 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? mclfy-saturday night 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? blink182-what's my age again 20. איך יהיה לי מחר? my chemical romance-i'm not o.k 21. למה אני כאן? kaiser chiefs-ruby 22. איך אנשים מבינים אותי? suger cult-pretty girl 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? good charlotte-predictable 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? three days grace-I hate everything about you [אאאעעעע לא
] 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? eliot minor-jessica 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? foo fighters-long road to ruin 27. איך תהיה השנה הזו? mcfly-too close for comfort 28. מתי אני אשמח? all american rejects-11:11 PM [חחחח איזה דיוק] 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? lifehouse-blind [הההממ..] 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? paramore-that's what you get 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? the used-yesterday feelings 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? cute is what we aim for- curse of the curves 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? boys like girls-free 34. איך החיים נכון לעכשיו? mcfly-memory lane 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? sum41-still waiting 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? TBS- Number Five With a Bullet [תקשיבו לפזמון] 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? sum 41- all messed up 38. מה עשיתי אתמול? all time low-dear maria count me in 39. מה אני אעשה מחר? mcfly-room om the 3rd floor 40. מה מרגיז אותי? mcfly-five colors in her hair [מה?! אבל אני אוהבת את השיר הזה! וצבעים בשיער!] 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? seether-fake it 42. מה אני הכי שונא\ת? the used-liar liar [תכלס] היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... matchbox twenty-how far wev'e come מישהו ששונא אותי חשב עלי... mcfly-ignoreance [אעעע סוף סוף מצאתי את השיר הזה ^_^ ] הרגשתי... HSM-start of something new הייתי במקום שמזכיר לי... simple plan-crazy מישהו חשק בי בסתר? mcfly-hypnotise שיר הנושא שלי היום לדעתי... town bike-dougie שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... mcfly-i wanna hold you מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... matt willis-crash עצה טובה למחר... simple plan-time to say goodbye [מה?למי?למה?מתי?] איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? patd-but it's better if you do כדאי לי בכלל לחכות למחר? reset-why ההורים שלי ירגישו כלפיי... mcfly-don't wake me up השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... good charlotte-dance floor enthem עצה טובה לשבוע הבא... mcfly-the heart never lies איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? the used-the bird ane the worm איך קוראים לי? all time low-jasey rae [חחחחחחחחח....] אז אני סנילית? jonas brothers-s.o.s חברים שלי חושבים עליי שאני... all time low-break out! break out יזכרו אותי בתור... new found glory-my heart will go on

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifחחחחחחחXDDDDDD יצא אדייייייר../images/Emo26.gif

1. איך העולם רואה אותי? Black Rose Dying.
2. איך החברים שלי רואים אותי? Newport Living. 3. איך אני רואה את עצמי? Lonely . אמממ זה דיי נכוןXD 4. איך אני רואה את החברים שלי? In The Shadows. מוקעקעעקעעע 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? In Regards To Myself 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Astro Zombies. ווטפפפפפפפפפ XDDDD 7. האם אנשים חושקים בי בסתר?I Don't Wanna Know. אני רוצה!!! 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? The Rumour. 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Cassie. מה כאילו אתם רומזים שאני צריכה להיות לסבית?
10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Buried Myself Alive. אוקי לא יפה
11. עצה טובה בשבילי: Chic 'N' Stu. בטחחחחחחח 12. העצה שאני מממליץ לחברים? Pathetic, Ordinary. גו אלסנה.
13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? I Wanna Hold You. אווווווווווווווו D: 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Ignorance. חחחחחחחחחחחחחחחח באמת חושבים שאני בורה
15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Red Flag. איימ סורי?
16. ובהלוויה שלי? Breathing In Sequence. 17. ובברית של הבן שלי? Cancer. הההההההההההיייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!
18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? No Worries.
אין יותר גורלי מזה 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Frozen. לא ><" 20. איך יהיה לי מחר? It Sounded Like an Accident. אומייייגגגדדדד! אני אמורה מחר לנסוע לרייב! אני לא רוצה תאונה בדרך! 21. למה אני כאן? Call Me When You're Sober. חחחחחח הורים שלי היו שיכורים ואני בעצם בזבוז זרעXD 22. איך אנשים מבינים אותי? Returning Empty Handed. מישו רומז שאני קמצנית?
23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Kiss And Control. הנשיקה האחרונה שלי באמת היתה דבר שאני מאוד מצטערת עליו.
בעיקר כי לא שלטתי בעצמי *&^%$#@ ארררר רייב דונט שוט מי 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? She's A Handsome Woman. אאאאההההההההאאאאאאאאא
25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Girlfriend [Remix] Feat. Lil Mama. ג'יזס לא :| 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Separation Of Church And Skate. סקייטרים קתוליים?
27. איך תהיה השנה הזו? Roulette. נו רולטה
28. מתי אני אשמח? Well, I Never...אני לא אשמח?
29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off. אקסיוז מי?!?!?!?!?!? 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Your Way With Words Is Through. 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Untitled Finale.
32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? Shrink The World. חחחחחחחחחחחח בהרור 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? Coral Fang. אע? 34. איך החיים נכון לעכשיו? Lyrical Lies.
35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? Hot. חחחחחחחחחחחחחח כלכך לא 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Extraordinary Girl. הלוואי
37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? What's Left Of The Flag? מה הקטע?! 38. מה עשיתי אתמול?She Loves You. אוקי אין צורך לפרט פה. 39. מה אני אעשה מחר? Dont Want To Rock. 40. מה מרגיז אותי? There's No Sympath For The Dead. חחחחחחחחחח נכון צריך לסמפט אותם! 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Adieu. צ'אווו 42. מה אני הכי שונא\ת? Boys And Girls. חחחחחחחחחחחחחחXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אולי בויז שאני רוצה עם גירלז אחרות היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...Of Masques And Martyrs. מישהו ששונא אותי חשב עלי... Home. Oo הרגשתי... Cant Break Thru. ג'יימסייייייייייייייייייייייי *__________* הייתי במקום שמזכיר לי... A Beautiful Lie. הייתי במיטה.
מישהו חשק בי בסתר?Halo.
שיר הנושא שלי היום לדעתי... Bye Bye Bye.
שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... A Shot In The Dark. אולי מתכננים להרוג אותי מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... This Suffering. נההה עצה טובה למחר... Lost, Broken, Confused. דייי למה להפחיד אותי *&^%$#@ איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Broken Heart.
כדאי לי בכלל לחכות למחר? Rime Of The Ancient Mariner. ההורים שלי ירגישו כלפיי...The New Transmission. אוקי OO השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... Glorious Dreams. חחחחחחחחחחחח באמת פינטזתי ברמות חולניות עצה טובה לשבוע הבא... Our Friend Lazarus Sleeps איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? In Another Life. גו פאק יורסלף.
איך קוראים לי? The Poison. אעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אז אני סנילית? Confessions of a Broken Heart. טטטטחחחחחחחחחחח חברים שלי חושבים עליי שאני... Brain. אוקי זה מפתיע יזכרו אותי בתור... Adam's Song. יה רייט טוב זה היה משעשע <:

yaelsee

New member
חחחחחחחחחחחחח

סיוני כל ההתחלה שלך פשוט קרעה אותי!!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifXDDDDDDD יעלייייייייס../images/Emo23.gif

איך התגעגעתי אלייך! ביץ' אני עדיין לא מעכלת שראית את בולט.
*&^%$##@@#$%^&*))&& ואני צריכה עוד פוסטר! XDDDDD אני מקווה שאת באה למפגש

yaelsee

New member
וואי את לא מבינה!

לפני איזה.. מתשיהו, לא זוכרת מתי XDD, אז הייתי בת"א ונכנסתי לתומר והיו מלא מלא מלאאאאא פוסטרים ענקיים של בולט ורציתי לקנות אבל לא היה לי מספיק כסף [היו לי עשרה שקלים
] וממש ממש חשבתי עלייך! אני ממש ממש מתגעגעת אלייך!
ד"א, אני במסע שיכנועים לאבא לנסוע לעוד הופעה

sweet shir

New member
יצא מעפןןן חחח

חהחה תמונה נשים את פרי אהבתם של הארי ודאגי הכוסווווווון שיובל עשתה בפוטושופXDDDD קצת חד גבה אבל חתיךעל <: 1. איך העולם רואה אותי? Incomplete 2. איך החברים שלי רואים אותי? The White One Is Evil 3. איך אני רואה את עצמי? Naive דווקא לא.
4. איך אני רואה את החברים שלי? She's So Lovely חח מנסים לרמוז לי שיש לי רק חברה אחת? XDD 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? Happy Endings <<<<: 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? My Heart Is The Worst Kind Of Weapon 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? I Can Do Better
8. איך אני עם בני\בנות המין השני? The Carpal Tunnel Of Love 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Kiss Me. Kill Me
10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Handle This 11. עצה טובה בשבילי: Iris בטח. 12. העצה שאני מממליץ לחברים? You've Got A Friend אווו! 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Head Club חחחחחחחחח 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? OK2BGAY חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDD 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? All That I've Got - The Used מגניב דווקא חח בצורה מוזרה. XD 16. ובהלוויה שלי? Take Cover - Acceptance אמנם שיר יפה אבל לא מתאים להלוויה!!
17. ובברית של הבן שלי? Fall At Your Feet - Busted 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Eddie's Song (Feat McFly) אממ לא נראה לי!
19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Sunday Mornings 20. איך יהיה לי מחר? Everything's Allright 21. למה אני כאן? Luxury 22. איך אנשים מבינים אותי? This Love 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Only Hope כן זה באמת היתה טעות לראות את הסרט (סיפור אהבה בלתי נשכח) הזהXDDD אבל לפחות השיר יפה <: 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Work This Out חח אנשים יזכרו אותי בתור שיר של HSM, איזה יופי!
25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Name - Goo Goo Dolls 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Transylvania 27. איך תהיה השנה הזו? Sorry You're Not A Winner 28. מתי אני אשמח? Damn Regret 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Happy Together <: 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Crash 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Girl All The Bad Guys Want 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? Here I Stand חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי שחושבת בצורה שאני חושבת עליה. XDDDD 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? Evolution 34. איך החיים נכון לעכשיו? You're My Best Friend 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? Points Of Authority/99 Problem אוקי.. XD 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Little Things 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Forever Love (Digame) 38. מה עשיתי אתמול? תפוזים
39. מה אני אעשה מחר? Losing Grip 40. מה מרגיז אותי? התחרות האולימפית
41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Someones Watching Over Me חחחח מאשפזים אותי? XD 42. מה אני הכי שונא\ת? She'll Still Cry Tonight היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... One Day מישהו ששונא אותי חשב עלי... Britney הרגשתי... Open Your Eyes הייתי במקום שמזכיר לי... One-Eighty By Summer מישהו חשק בי בסתר? I Don't Love You חחח וואו, חתיכת ייבושXDD שיר הנושא שלי היום לדעתי... Sleeping With The Light On שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Sorry's Not Good Enough [Acoustic] מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... Sometimes You Can't Make It On Your Own עצה טובה למחר... Heels Over Head איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Here Without You לא להכנס לפורום?
באמת אני לא אהיה הרבה במחשב מחר.
כדאי לי בכלל לחכות למחר? Endless Summer ההורים שלי ירגישו כלפיי... Palahniuk's Laughter
השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... הפסיכולוגית.
עצה טובה לשבוע הבא... Little House איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? Growing Up איך קוראים לי? Walk Away (Maybe) חחח אוקי! אז אני סנילית? Myxomatosis בטטטטטח! חברים שלי חושבים עליי שאני... Chapter XIII יזכרו אותי בתור... Teenage Dirtbag תודה רבה!!!! זנות של שאלון פלייליסטXD

למעלה