שאלון פלייליסט

yaelsee

New member
עונה ../images/Emo9.gif

1. איך העולם רואה אותי? Easy Way Out 2. איך החברים שלי רואים אותי? I Don't Have To Try 3. איך אני רואה את עצמי? Fallen Leaves 4. איך אני רואה את החברים שלי? Home Is Where The Hears Is 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? Dead! אומייגד!!#%
6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Feeling This 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Last Traim. אוקיי... 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? Contagious
9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? We Believe 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Crash And Burn. לא כל כך מזהיר
11. עצה טובה בשבילי: Hold On 12. העצה שאני מממליץ לחברים? I Wanna Hold Your Hand 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? A Thousand Apologiees 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Yaer Zero 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Books From Boxes 16. ובהלוויה שלי? Boulevard Of Broken Dreams 17. ובברית של הבן שלי? נפלת חזק. חחחחחחחחח 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? A Year To Forget 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Look At The Sky. אוקיי, אני אוהבת חייזרים
20. איך יהיה לי מחר? When I'm With You. אחלה. מי מתנדב לבוא? 21. למה אני כאן? Star Girl 22. איך אנשים מבינים אותי? Scream 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? One By One. ממממ 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? My Hero 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Afterlife. אוי שיט, זה באמת יתקע לי מחר.
26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? It's Not OK 27. איך תהיה השנה הזו? Action 28. מתי אני אשמח? Happy Together. חחחח 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Hollywood Girl.
30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Subhect To Change. חחח אם ככה לא הייתה אחת כזאת. 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? When I'm Gone. ממש מפתה. 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? Pressure. אני אוהבת לעשות מתח
33. על מה אני חושב\ת עכשיו? Moron 34. איך החיים נכון לעכשיו? The Kill. וואו, השאלון הזה פשוט פסימי בטירוף
35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? Four Sticks 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? This Ain't A Scene 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? I'm Not OK. כן, מן הסתם, אני קצת מתה פה
38. מה עשיתי אתמול? The Little Things 39. מה אני אעשה מחר? 40. מה מרגיז אותי?Oh, My Guard. |גבות| 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Box Full Of Sharp Objects. כלומר אני חותכת ורידים? :| 42. מה אני הכי שונא\ת? He Wasn't. כרגע הבנאדם שאני הכי פחות מחבבת הוא באמת ממין זכר
היום:
חשבתי על מישהו קרוב אלי... Choke Me מישהו ששונא אותי חשב עלי... I'll Be OK. כן בטח
הרגשתי... Perfect Life הייתי במקום שמזכיר לי... The Rock Show. הלוואי. בא לי לחזור להופעה של בולט ומטאליקה בגרמניה
מישהו חשק בי בסתר? Ignorance. פשש, מעודד. ><" שיר הנושא שלי היום לדעתי... Something. שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Moce Along.
מחר:
השיר שיתקע לי מחר בראש... Roses For The Dead. עצה טובה למחר... So Cold. כלומר: תדליקו מזגן. איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Sorry's Not Goos Enough כדאי לי בכלל לחכות למחר? Heartattack In A Lay. אופס. ההורים שלי ירגישו כלפיי... Lost Like Tears In Rain. כבר ציינתי שהשאלון הזה פסימי?
השבוע וכללי:
שיר הנושא של השבוע... Breathe עצה טובה לשבוע הבא... Rain. הלוואי! איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? Little Joanna איך קוראים לי? No It Isn't אז אני סנילית? Presents. חברים שלי חושבים עליי שאני... Dirty Little Secret. יזכרו אותי בתור... In Another Life. כלומר, מתה? פשש, ממש שאלון אופטימי. כל שנייה אומרים לי שאני אמות ><"

Simple Girl 175

New member
../images/Emo175.gifXDDDDDD

למה אני כאן? Star Girl רוצה לספר לנו משהו? איך החיים במאדים?

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif גמאנייייי DD:

1. איך העולם רואה אותי? Fences 2. איך החברים שלי רואים אותי? Before 3. איך אני רואה את עצמי? California Love 4. איך אני רואה את החברים שלי? Summet of 69' 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? מי ידע שכך יהיה. D: 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Youre My Best Friend יאיייייייי
7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Don't Speak זה כאילו שאט אפ אנד קיס מי? XD 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? Booty Bounce חחחחחחחחחחחחח לא. 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? I Miss You 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Hello I Love You 11. עצה טובה בשבילי: I'm In Love With My Car וטפפ 12. העצה שאני מממליץ לחברים? Special Place 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? השואו שלך. XD 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? לו הייתי פיראט חח 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? My Generation או שלאאאאא............ 16. ובהלוויה שלי? נפלת חזק. פיייייייי אאוץ' XD 17. ובברית של הבן שלי? Here I Come 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Let It Be יאאאאאא איזה חמודD: 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Mrs. Robinson אני אוהבת נשים?!?!? 20. איך יהיה לי מחר? Get This Party Started והוהוה מסיבה (לא.) 21. למה אני כאן? אפגוש את אלוהים חחחחחחח 22. איך אנשים מבינים אותי? Low Rider 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Shout 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? הם לא מכירים אותך
25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Santa Claus Is Coming To Town חחח ^^ 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? One אז יש מישהו הא?! 27. איך תהיה השנה הזו? Thank You תודה לך על שנה נפלאה? 28. מתי אני אשמח? Walk Away כשאני אלך? ): 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Poor Tom חחחחחח ממש קשור 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Unsaid Things 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Home Is Where The Heart Is 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? The Lord Of The Dance נהה לא ממש. 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? Suffer For The Fame 34. איך החיים נכון לעכשיו? משתוללים בכפר... ? 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? Still A Long Way To Go חחחח מגניב
36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Words המממ. 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Holiday
38. מה עשיתי אתמול? Riot Girl 39. מה אני אעשה מחר? Fake Tales Of San Francisco 40. מה מרגיז אותי? A Kind Of Magic 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Ultraviolet 42. מה אני הכי שונא\ת? האביב הנצחי
היום:
חשבתי על מישהו קרוב אלי... ביחד מישהו ששונא אותי חשב עלי... Everybody הרגשתי... Oh! Darling ברור הייתי במקום שמזכיר לי... Lay Lady Lay מישהו חשק בי בסתר? אהבה. אווווווווו שיר הנושא שלי היום לדעתי... בוקר טוב עולם. באמת קמתי מוקדם! שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Sheer Heart Attack
מחר:
השיר שיתקע לי מחר בראש... ככלות הקול והתמונה. מזה בכלל? זה הפלייליסט של אח שלי XD עצה טובה למחר... Wake Up אוקיי אני אתעורר אל תדאגו לי איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Let The Flames Begin כדאי לי בכלל לחכות למחר? םHeaven O ההורים שלי ירגישו כלפיי... Children די באמת?
השבוע וכללי:
שיר הנושא של השבוע... MoonLight Shadow עצה טובה לשבוע הבא... In My Heart איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? סוף הלילה איך קוראים לי? Dancing Shoes חחחחחחחחחח אז אני סנילית? Homecoming חברים שלי חושבים עליי שאני... שירת הסטיקר יזכרו אותי בתור... סוד. XDDDDDDDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifעונה :>

1. איך העולם רואה אותי?obviously 2. איך החברים שלי רואים אותי?your'e the one i wand
3. איך אני רואה את עצמי?lost a lover 4. איך אני רואה את החברים שלי?summer [?] 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?dont know why 6. מה אנשים באמת חושבים עליי?dear maria - זה אומר שהם חושבים שאני... זונה?XDDDDDD
7. האם אנשים חושקים בי בסתר?a moment like this - אני אקבל את זה ככן
8. איך אני עם בני\בנות המין השני?met this girl 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?i'll be OK
10. מה אני צריך לעשות עם חיי?i wanna hold you 11. עצה טובה בשבילי:one last kiss XD 12. העצה שאני מממליץ לחברים?coffee shop soundtrack 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?fences 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?3AM 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?that girl 16. ובהלוויה שלי?umbrella ? XDDDDDDDD מה הקשר ? 17. ובברית של הבן שלי?THNL
18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?i know 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?remembering sunday 20. איך יהיה לי מחר?down we fall :( XD 21. למה אני כאן?she loves you 22. איך אנשים מבינים אותי?surfer babe
23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?firefly ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?ultraviolt
25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?pinball wizard 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?TWOIE 27. איך תהיה השנה הזו?memory lane 28. מתי אני אשמח?unsaid thing 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?born to run 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?just my luck 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה?HIWTHI 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?highway to nowhere
33. על מה אני חושב\ת עכשיו?transylvania XD 34. איך החיים נכון לעכשיו?AAY 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים?FCIHH 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?not alone >< 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?hero
DDDDDDDDDDDDDDDDDD:: 38. מה עשיתי אתמול?behind these hazel eyes 39. מה אני אעשה מחר?come in come all 40. מה מרגיז אותי?bubble wrap XD 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?she left me 42. מה אני הכי שונא\ת?good night XDD אני אוהבת בד נייט XD היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...פריידי נייט מישהו ששונא אותי חשב עלי...פליז פליז
הרגשתי...time to crake up
הייתי במקום שמזכיר לי...were all to blame מישהו חשק בי בסתר?build me up battercap
שיר הנושא שלי היום לדעתי...babys coming back שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...FAYK מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...קראשקראשקראש
עצה טובה למחר...easy way out איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר?still waiting XDDD כדאי לי בכלל לחכות למחר?hypnotised ההורים שלי ירגישו כלפיי...i'm just a kid השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...about you now עצה טובה לשבוע הבא...i'd do anything איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר?brocoli ואט דה פאקק איך קוראים לי?TWYMMF ברור אז אני סנילית?with me חברים שלי חושבים עליי שאני...when i'm gone יזכרו אותי בתור...happy togheter יש לי משהו אחד להגיד. טח, פאקינג גרוע!@#$%&*# XD .

McGirl For Life

New member
עונה לעצמי מואהאהאה ~NOT~

משהו עובר עליי... לא לשים
באלי ספגטי
1. איך העולם רואה אותי?davivd archuleta - imagine
2. איך החברים שלי רואים אותי?invento - erreway יעני המצאה בתרגום לעברית חחח
3. איך אני רואה את עצמי?blood sweat & tears מה אני אימו!?
4. איך אני רואה את החברים שלי?fuego - rbd אש בתרגום.. וממש לא!!
5. האם יהיו לי חיים מאושרים?sum41 - get back
6. מה אנשים באמת חושבים עליי? miracle - cascada הלוואי וזה נכון חח
7. האם אנשים חושקים בי בסתר?when you belive - mariah carey כנראה באמת רק כשאני מאמינה
8. איך אני עם בני\בנות המין השני?the heart never lies - mcfly טוב זה באמת כל כך נכון!!!
9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?aly & alj- chemical react טוב נו אולי זה נכון
10. מה אני צריך לעשות עם חיי?running out of time - simple plan חחח ממש... זה היעוד שלי בחיים
11. עצה טובה בשבילי:gallery - mario vazquez
12. העצה שאני מממליץ לחברים?jonas brothers - sos חח הם באמת צריכים שמישו יציל אותם עם חברה כמוני
13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? umbrella - mcfly כן בטח....
14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? vacation - simple plan חח אני באמת צריכה אחת XXDDD
15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? sweet baby - erreway חהחהחהחהחה NOT
16. ובהלוויה שלי? i dont wanna know - mario vinazz אניבאמת לא רוצה...
17. ובברית של הבן שלי?vale la pane - erreway חחחחח יעני 'שווה את הכאב' חחחחחחחחחחחחחח
18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?take my hand - sp
19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?build me up a buttercup - busted
20. איך יהיה לי מחר?someday - nickelback
21. למה אני כאן? she's no you - jesse mccartney
22. איך אנשים מבינים אותי?anytime - kelly klarkson חח זה יצא כאילו קלי קלארקסון מבינה אותיסXDDDD
23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?everything magic
24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?transilvania
25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? lies לא.. .כי אני לא אוהבת אותו
26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?time of my live
27. איך תהיה השנה הזו?shut up
28. מתי אני אשמח?keep holding on
29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?jet - look what youve done
30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?nlt-yestarday טחח ממש לא
31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה?piece of me - britney spears כן בטח
32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?star girl כן בטח אני חייזרית ואני נוסעת בחלל בזמני החופשי...
33. על מה אני חושב\ת עכשיו?because of you - ne yo
34. איך החיים נכון לעכשיו? dirty little sicret זה ממש לא נכון
35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים?Ill be okזה כן נכון!!
36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?not alone זה מאוד אפשרי
37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?church - t pain
38. מה עשיתי אתמול?love today אוקי זה דיי סותר אחד את השני [!!!]
39. מה אני אעשה מחר? its all about you
40. מה מרגיז אותי? honky took women
41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?show me
42. מה אני הכי שונא\ת?met this girl
היום:
חשבתי על מישהו קרוב אלי...here in your arms
מישהו ששונא אותי חשב עלי...holding on
הרגשתי...nothing תאמת זה דיי נכון חחחח
הייתי במקום שמזכיר לי...my heart will go on הייתי היום רק בבית... זה מה שהבית מזכיר לי?!
מישהו חשק בי בסתר?same girl זה מוציא אותי לסבית
שיר הנושא שלי היום לדעתי...excuse my french
שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...freestiler
מחר:
השיר שיתקע לי מחר בראש...never again - nickelback
עצה טובה למחר...losing grip
איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר?hete I really dont like you זה אומר שאני צריכה לשנוא מישהו מחר?! XDDDD
כדאי לי בכלל לחכות למחר?britney-busted טחח זה בכלל לא עונה על השאלה
ההורים שלי ירגישו כלפיי...one in a milion אוקיי זה מעודד
השבוע וכללי:
שיר הנושא של השבוע...inconsolable
עצה טובה לשבוע הבא...the ballad of poul k
איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר?one for the radio
איך קוראים לי?in the and-linkin park
אז אני סנילית?stop and stare אז זה רומז שאם תעצור ותבהה בי תראה שאני סנילית? טחח רואים את זה גם כשעוברים לידי תוך שניה
חברים שלי חושבים עליי שאני...roll חח נחמד לדעת שאני שולטת |כתב|יאי מיי!!
יזכרו אותי בתור...beat ok my heart חח אוקיי....... וואו לקח לי יום שלם (עם הפסקות..)!!!!!! תקראו יחארות ינוטף סקס שמנמן אחד

dougie10

New member
שלייי!!!

1. איך העולם רואה אותי? mcfly- all about you 2. איך החברים שלי רואים אותי? star girl-mcfly 3. איך אני רואה את עצמי? home is where the heart is- mcfly 4. איך אני רואה את החברים שלי? avril lavigne -take me away 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? how does it feel- avril lavigne 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? one day at time- jonas brothers 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? obviously- mcfly 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? mercy- duffy 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? hide- one night only 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? please don't stop the music- rihanna 11. עצה טובה בשבילי: time for me to fly-jonas brothers 12. העצה שאני מממליץ לחברים? don't know why- mcfly 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? take my hand- simple plan 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Unfaithful- rihanna 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? candy shop- 50 cent 16. ובהלוויה שלי? bubbly-colbie caillat 17. ובברית של הבן שלי? please please- mcfly 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? minutes 6 - jonas brothers 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? stop ans stare- one republic 20. איך יהיה לי מחר? little of your time- maroon5 21. למה אני כאן? memory lane- mcfly 22. איך אנשים מבינים אותי? me love- sean kingston 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? she wiil be loved- marooon5 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? if i never see your face again- maroon5 ft. rihanna 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? smile- mcfly 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? when you look me in the eyes- jonas brothers 27. איך תהיה השנה הזו? holiday- green day 28. מתי אני אשמח? sweey goodbay- maroon 5 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? wake up call - maroon 5 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? i can't wait forever- simple plan 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? the heart never lies 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? she fall a sleep- mcfly 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? won't go home without you- maroon 5 34. איך החיים נכון לעכשיו? hurt- Christina Aguilera 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? american idiot- green day 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? silence is a scary sound- mcfly 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? the guy who turned her down- mcfly 38. מה עשיתי אתמול? no love- simple plan 39. מה אני אעשה מחר? secret- maroon 5 40. מה מרגיז אותי? love high- jason mraz 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? bet on it- high school musical 2 42. מה אני הכי שונא\ת? my heart will go home- mcfly

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifשלי x3 [:

1. איך העולם רואה אותי?Can i have it like that 2. איך החברים שלי רואים אותי?because of you 3. איך אני רואה את עצמי?dignity 4. איך אני רואה את החברים שלי?obviously 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?memory lane 6. מה אנשים באמת חושבים עליי?we'll be together 7. האם אנשים חושקים בי בסתר?Low 8. איך אני עם בני\בנות המין השני?he said she said 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?אני אש 10. מה אני צריך לעשות עם חיי?ill be ok 11. עצה טובה בשבילי:fall to pieces 12. העצה שאני מממליץ לחברים?five colors in her hair 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?umbrella 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?the way you make me feel 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?not like that 16. ובהלוויה שלי?nobodys perfect 17. ובברית של הבן שלי?stay 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?why not 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?good night 20. איך יהיה לי מחר?home 21. למה אני כאן?who knows XDDDD 22. איך אנשים מבינים אותי?where did i go right 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?thankful 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?all about you 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?i cant wait אומייגאד חחחחחחחחחחחחחחח 27. איך תהיה השנה הזו?too much to ask Oo 28. מתי אני אשמח?i am 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?room on the third floor חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?colors of the wind 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה?my world זה יכול להתאים, אני מחכה לתקופה שהעולם יהיה שליXDDDD 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?shut up and drive XDD 33. על מה אני חושב\ת עכשיו?SOS 34. איך החיים נכון לעכשיו?rock this world 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים?im with you 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?baby's coming back 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?where youre gone חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDDDDDDDD 38. מה עשיתי אתמול?crazy little thing calld love לבעלי המוח הכחול- לא לחשוב דברים מוזרים OO: 39. מה אני אעשה מחר?i dont think about that
40. מה מרגיז אותי?i will be 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?touch the sky Oo Oo 42. מה אני הכי שונא\ת?blood sweat and tears היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...wake up מישהו ששונא אותי חשב עלי...do you want me הרגשתי...you should know by now הייתי במקום שמזכיר לי...anywhere but here חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מישהו חשק בי בסתר?daydream שיר הנושא שלי היום לדעתי...dont stop me now שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...so much for you מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...i wanna hold your hand עצה טובה למחר...dont stop the music איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר?lean on me כדאי לי בכלל לחכות למחר?mobile ההורים שלי ירגישו כלפיי...surfer babe השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...ultraviolet עצה טובה לשבוע הבא...i learned from you איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר?not alone איך קוראים לי?man eater חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDDDDDDD אז אני סנילית?turn it up חברים שלי חושבים עליי שאני...one for the radio יזכרו אותי בתור...rehab XDDD

גרוע

1. איך העולם רואה אותי? Silent Scream 2. איך החברים שלי רואים אותי? Fat Lip
3. איך אני רואה את עצמי? Crazy Train 4. איך אני רואה את החברים שלי?conrol 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?מגרד הא? 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Dougie 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Pecadillos 8. איך אני עם בני\בנות המין השני?THNL 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?el sueño de morfeo- אין לי מושג מה זה אומר ולמה עדיין לא מחקתי אותו
10. מה אני צריך לעשות עם חיי?Twentythree 11. עצה טובה בשבילי:My Generation 12. העצה שאני מממליץ לחברים?Lake Bodom 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?I Don't Love You חחח כלכך. 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? what i like about you 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Room On The 3rd Floor חה לא. 16. ובהלוויה שלי?Don't Stop Me Now 17. ובברית של הבן שלי?Blue and Yellow 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?מלאכים 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?Light Up the Sky 20. איך יהיה לי מחר?It Ends Tonight 21. למה אני כאן?תני לזה ליפול 22. איך אנשים מבינים אותי?Here I Stand 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?urination חחחח וטפ? 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?Dirty Harry 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?bad day 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Going Away To College 27. איך תהיה השנה הזו?So Much Love 28. מתי אני אשמח?Serve The Servants 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?The Auspice 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?Black Morning Ribbon 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה?Parallel Worlds 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?זה רק הלב שכואב לך 33. על מה אני חושב\ת עכשיו?Daddy 34. איך החיים נכון לעכשיו?~רגע בא לי לשמוע את השיר הקודם
That's Not My Name 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים?The Liar Is You 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?Beautiful Lie 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?One of us is gonna die young 38. מה עשיתי אתמול?House of Wolves 39. מה אני אעשה מחר?I Wanna Hold You 40. מה מרגיז אותי?On A Plain 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?End Of The World 42. מה אני הכי שונא\ת?Heaven For The Weather, Hell For The Company היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...You've Got A Friend מישהו ששונא אותי חשב עלי...not gonna get us הרגשתי...שלום לך ארץ נהדרת הייתי במקום שמזכיר לי...Little Joanna מישהו חשק בי בסתר?now or never שיר הנושא שלי היום לדעתי...school שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...Hate (I Really Don't Like You) מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...Carousel עצה טובה למחר...Free at the Dee Set איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר?Shut Up! כדאי לי בכלל לחכות למחר?Hero-heroine ההורים שלי ירגישו כלפיי...Cut Up Angels השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...Im Not Ok (I Promise) אכן. עצה טובה לשבוע הבא...Here (In Your Arms) איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר?Makes No Difference איך קוראים לי?This Is How We Do אז אני סנילית?So Long Goodbye חברים שלי חושבים עליי שאני...Are You Ready יזכרו אותי בתור...November Rain

למעלה