שאלון פלייליסט

Yu vi

New member
XD../images/Emo85.gif

14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? OK2BGAY
כלכךךךךךךךךךךך נכון!!!! XD

Charley XD

New member
אני דווקא חושבת שזה טוב האדי סונג ..

את הרי זונה. מתאים לך. הוא בטח גם יהיה כזה |סנוב||כועס||מוציאלשון|

sweet shir

New member
שתקי ותמותי.

ג'ייק שלי ואת יודעת את זה#$@%#@$ והארי בחיים לא יהיה שלך! הוא של דאגי! צאי מהסרט! XDDDDDDDD

sweet shir

New member
והנה הבטן ההריונית של הארי<:

אורטלי מזל טוב לכם! איזה חודש הארי? כבר יודעים את המין של התינוק? D:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo175.gifמנסה, למרות שבטוח לא יצא לי מצחיק../images/Emo4.gif

איך העולם רואה אותי? Linkin Park - Leave Out All The Rest איך החברים שלי רואים אותי? Drake Bell - Hollywood Gir איך אני רואה את עצמי? Nickelback - Someday איך אני רואה את החברים שלי? Busted - She Wants To Be Me האם יהיו לי חיים מאושרים? Vanessa Carlton - Ordinary Day מה אנשים באמת חושבים עליי? 3 Doors Down - Be Like That האם אנשים חושקים בי בסתר? McFly - You're the one that I want איך אני עם בני\בנות המין השני? Jonas Brothers - Please Be Mine איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? James Morrison - You Give Me Something מה אני צריך לעשות עם חיי? McFly - unsaid things עצה טובה בשבילי: OneRepublic - Stop And Stare העצה שאני מממליץ לחברים? Parallel Worlds - Elliot Minor מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Busted - Sleeping With The Light On מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Natasha Bedingfield - Who Knows איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Tyler Hilton - Pink And Black ובהלוויה שלי? Good Charlotte - Beautiful Place ובברית של הבן שלי? The Veronicas - Everything I'm Not איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Busted - 3am איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Goo Goo Dolls - Slide איך יהיה לי מחר? Eagle Eye Cherry - Save Tonight למה אני כאן? Jonas Brothers - Hollywood איך אנשים מבינים אותי? Simple Plan - welcome to my life מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Kaiser Chiefs - Heat Dies Down בתור מה אנשים יזכרו אותי? Long Beach Dub Allstars - Sunny Hours איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Mcfly - I'll Be Ok 2האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Jonas Brothers - time for me to fly [שג'ונאס יבוא לקחת אותי!] איך תהיה השנה הזו? One Night Only - You and Me מתי אני אשמח? The Kooks - She Moves in Her Own Way איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Busted - Fun Fun Fun מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Drake Bell - It's Only Time לאיזו תקופה אני הכי מחכה? McFly - Baby's Coming Back מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? Hellogoodbye - Baby, It's Fact על מה אני חושב\ת עכשיו? Scouting For Girls - It's Not About You איך החיים נכון לעכשיו? The Kooks - Shine On מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? Jonas Brothers - Don't Tell Anyone ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Goo Goo Dolls - Here Is Gone מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Jack Penate - Second, Minute Or Hour מה עשיתי אתמול? Boys Like Girls - Holiday מה אני אעשה מחר? The Kooks - Always Where I Need to Be מה מרגיז אותי? McFly and Roger Daltrey - My Generation מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Good Charlotte - Wondering מה אני הכי שונא\ת? Pink - Runaway
היום:
חשבתי על מישהו קרוב אלי... V - You Stood Up מישהו ששונא אותי חשב עלי... Drake Bell - Lost a Lover הרגשתי... New Found Glory - Kiss Me הייתי במקום שמזכיר לי... Jonas Brothers - Take a Breath מישהו חשק בי בסתר? Just Jack - Starz In Their Eyes שיר הנושא שלי היום לדעתי... Linkin Park - In The End שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Bowling For Soup - The Bare Necessities [Jungle Book]
מחר:
השיר שיתקע לי מחר בראש... Aly And Aj - Chemicals React [Remix] עצה טובה למחר... Emma Roberts - If I Had It My Way איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Simple Plan - When I'm Gone (acoustic) כדאי לי בכלל לחכות למחר? 3 Doors Down - Here Without You ההורים שלי ירגישו כלפיי... Tyler Hilton - You My Love
השבוע וכללי:
שיר הנושא של השבוע... McFly - Nothing עצה טובה לשבוע הבא... Busted - Crashed The Wedding איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? Just Jack - I Talk Too Much איך קוראים לי? The Click Five - Jenny אז אני סנילית? Sam Sparro - Black & Gold חברים שלי חושבים עליי שאני... Busted - Falling For You יזכרו אותי בתור... The Feeling - Strange אמרתי לכם שיש לי תשובות מפגרות

talosh1234

New member
אוי ג'ייסון אני עוד שניה גומרת

הוספתי אותו לפייסבוק XD הוא כזה סססססקקקקקקסססססססססס אעאעאע

McGirl For Life

New member
יש לי פייסבוק?!

שלחי לי שלחי שלי שלחי שלי!!!!!!! הסקסיות נוטפת ממנו................

McGirl For Life

New member
חח לא התכוונתי לשאול אות אם יש לו פייסבוק

וזה יצא בטעות 'לי'... אין לי פייסבוק... אני עצלנית מדי לפתוח >< בקיצור שלחי לי את שלו
פליז

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif וואי אתן ממש אוהבות אותו XD

לא חשבתי שאנשים כלכך ישתגעו עליו... הוא גם די טמבל XD בשבילי זה אוזי
וג'יימס :- Dחמוד DDD:

McGirl For Life

New member
חח כל אחד והטעם שלו.. גם אוזי ממש סקסי

מקום שני אחרי ג'ייסון
זה ממש עושה לי את זה כל הקטע הזה של התמימות שלו שהוא באמת חשב שזה הפסלון חסינות ואיך שהוא האמין לבנות שלא ידיחיו אותו .
לג'יימס יש סוג של גוף של קוף... קצת מזכיר לי את קינג קונג......חחחחחחחחחחחח

../images/Emo45.gif

כאילו לא לגבי אוזי, לגבי ג'ייסון, הו ממש טיפשXD יומולדת הכי חמוד

just orr

New member
עונה D:

1. איך העולם רואה אותי? Welcome To My Life 2. איך החברים שלי רואים אותי? That's What You Get 3. איך אני רואה את עצמי? Rape Me 4. איך אני רואה את החברים שלי? Reach Out 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? Stockholm Syndrome 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Makes No Difference יצא מגניב. 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Online Songs 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? Ballad Of The Beaconsfield Miners 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Too Close For Comfort (Acoustic) 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Sweetest Goodbye רגע, להתאבד?
חחחחח סתם חס וחלילה. 11. עצה טובה בשבילי: London Beckoned Songs About Money Written By Machines אוקיי, אני אפנים. 12. העצה שאני מממליץ לחברים? Boston שמעתם?! תפנימו! 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Ultraviolet 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? You Never Give Me Your Money חחחחחחחחחח 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? LDN 16. ובהלוויה שלי? Ticket Outta Loserville 17. ובברית של הבן שלי? Promiscuous כי הוא יהיה חתיך על!!!!!!!!!!!!!1 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Fences 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Young Blood 20. איך יהיה לי מחר? Balaclava 21. למה אני כאן? My Generation
22. איך אנשים מבינים אותי? A Case Of The Blues 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? From Me To You 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Brighter חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? I Write Sins Not Tradgedies 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Underclass Hero אמאלה |: 27. איך תהיה השנה הזו? Beautiful Place 28. מתי אני אשמח? Have a Nice Life 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Be Like That 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? While My Guitar Gently Weeps 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Too Little Too Late 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? Changes 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? Here Without You הווווווווווו 34. איך החיים נכון לעכשיו? Motivation Proclamation 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? Hallelujah 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Long Road To Ruin 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Hold On חחחחחח 38. מה עשיתי אתמול? Thunder בדיוק. 39. מה אני אעשה מחר? Sofa Hyundai Administration 40. מה מרגיז אותי? This Love כמה ביצ'י מצידי. XD 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Why 42. מה אני הכי שונא\ת? Festival Song
היום:
חשבתי על מישהו קרוב אלי... Read My Mind מישהו ששונא אותי חשב עלי... Five Colours In Her Hair הרגשתי... Room On The 3rd Floor הייתי במקום שמזכיר לי... What's My Age Again? מישהו חשק בי בסתר? Smile Like You Mean It שיר הנושא שלי היום לדעתי... Air Hostess חחחחחחחחחחחחחחחח לא, לא ממש
שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... No Promises
מחר:
השיר שיתקע לי מחר בראש... כבשים עצה טובה למחר... I Constantly Thank God For Esteban איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Just My Luck כדאי לי בכלל לחכות למחר? All We Know ההורים שלי ירגישו כלפיי... Cheer Up, Boys (Your Make Up Is Running)
השבוע וכללי:
שיר הנושא של השבוע... Hero - Main Version עצה טובה לשבוע הבא... Walking After You איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? Times Like These איך קוראים לי? Get Over You ואוו, שם מדהים. קצר וקולע כמעט כמו השם האמיתי שלי. XD אז אני סנילית? Walking Disaster חברים שלי חושבים עליי שאני... I Just Wanna Live יזכרו אותי בתור... I Wanna Hold You חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקיי. יצא נחמד כזה הפעם.

למעלה