Leaving my faith on the danger line ../images/Emo223.gif
-אם עוד לא קלטתם את הקטע שלי עם הגולגולות- זה כאילו אבנג'ד
-
שיר השבוע של MCR? NANANANA
שיר השבוע בכללי ? A7X - Shattered by broken dreams To end the rapture Turn the other way Darkness surrounding The Art Of Subconscious Illusion We come out at night Save me Natural Born Killer God hates us ועוד ועוד.
אמן/אלבום השבוע ? נו, מה לא ברור
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תוכנית- הפיג'מות, עונה חדשה
וידאו- אול אקסס, עם נעה^^
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
נעה הייתה אצלי! ^^
מפגש אדירD: [וגם פגשתי את ליאור ואת שיריD:]
ביקרתי את סבא וסבתא של קאריני ברמת גן ופגשתי את כל הדודים ואת צ'יקה המתוקהD: (כלבה חח)
חם
לא הייתי כל השבוע במכון! איזו הרגה נוראית לאכול ולא להתעמל בכלל><
ציטוטי השבוע ?
"חב''ס אד''כ!!" ושום מילה נוספת
~אבא שלי מסביר לאבא של נעה את הדרך לבית שלי~ אבא: "אתה תראה כיכרות, עם גמלים וטווסים, אתה תמצא את זה כבר"
הגמלים הרגו אותי, ובאמת יש כיכר כזו. אבל זה עדיין מצחיק לשמוע.XD
~נעה בטלפון יום לפני שהחלטנו שהיא באה אליי~ "זה מחליק עם קרָמיקה, לא מחליק רגיל" אני: "מה זה? מחליק עם קרם כאילו? מה זה קרֶמיקה?!"
עזבו, זה היה פשוט מצחיק באותו רגע.
נעה: "את יודעת איזה קבוצה ראיתי בפייסבוק?" אני: "איזה?" נעה: "מה אמר הטוסט לטוסטר?" אני: "~חושבת~ מה?" נעה: "JUST GONNA STAND THERE AND WATCH ME BURN..." חחחחחחחחח ואי, הרגה אותי
~אני ונעה מדברות ומדברות על אבנג'ד~ אני: "ואי, כבר עשרים לשתים! O: אנחנו, כאילו, שעה מדברות עליהם" XD ~מנסות לחבר שירים~ נעה: ~מהר~ "איימ נוט אוקי, איימ נוט אינסיין, איימ נוט אוקיי"
רוצחת הילדה הזו. נעה: "אבנג'ד כלכך צריכים לעשות קאבר למכ''ר" "ואי נכון, איזה מעניין זה נשמע... איזה קאבר מכ''ר יכולים לעשות לאבנג'ד?" "אולמוסט איזי אולי.. אבל זה לא ייצא טוב בטח" "אוי, ולאבנג'ד כ''כ מתאים לעשות קאבר למכ''ר!! ל- IT'S NOT A FASHION או VENOM!!" "רגע.. איך מתחילה ההתחלה של ט'נק יו פור דה ונום?" ~אני ונעה חושבות~ ~מתחילות לזמזם את ההתחלה של אנהולי קונפשיונס~ "יואו!! איזה רעות אנחנו! במקום לשיר מכ''ר אנחנו חושבות על אבנג'ד חחחחחח" ~אחרי דקה~ "רגע אבל איך באמת מתחילה ההתחלה של ונום?" XDD וככה זה המשיך. ~רואות אול אקסס~ (הDVD של אבנג'ד,נו) "אהה, זה למה זאקי קורא לעצמו ונג'נס, כי כשהוא היה קטן היו לו הרבה בעיות עם אנשים"
משהו כזה, לא זוכרת.
~נעה עושה לי במחליק~ אני: "ואי, איזה נשירה מעצבנת:/" נעה: "כן, כמו ארנבת בהריון!"
אני: "בא לי אגס!" נעה: "עדי, מה את עושה?" אני: "שוטפת את האגס! נעה: "עם סבון כלים?"
~אצל סבתא של קארין~ אורן[אח של קארין]: "יואו, איך בא לי ג'חנון" ~פתאום סבא של קארין מופיע עם ג'חנון~ "בבקשה"
דודה: "איזו יפה הייתי פעם, יא אללה" דוד: "כן פעם, אם הייתי יודע איך את נראית כשאת קמה בבוקר לא הייתי מתחתן איתך בכלל"
ואי, ולא זוכרת עוד, אבל היו! בכל אופן, נהניתי מכל רגע, עם נעה, במפגש, ואצל קאריןD:
ומשעו לסיום, כי ממש אהבתי: I never put my faith in up above But now, I'm hoping someone's there I never meant to leave this world alone I never meant to hurt the ones who cared And all this time I thought we'd just grow old You know, no one said it's fair
תכנונים לשבוע הבא ? ס-פ-י-נ-י-נ-ג, ומכון בכללי. אממ, ולא יודעת מה עוד, נראה לי שבוע רגיל כזה, גן.D:
תמונת השבוע ? כ''כ זאת.
ואף פעם לא התעמקתי יותר מדי באול אקסס, אז לא ידעתי שזה משם התמונה... זה ממש מרגש. ><
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0