This Is The Best Week Ever

NoAmItA ChAn

New member
נייט ../images/Emo32.gif דה האנטר זה שיר ממכרררר *-*

יאא, תמונה חמודה! נשמה שלי

TicketToRide

New member
אמג החפירה של החיים../images/Emo129.gif

שיר השבוע של MCR? ואיי היו הרבה .. אבל הכי - דה שארפסט לייבס
באמת שיר מעולה
שיר השבוע בכללי ? אמא שלא נתחיל . Avenged Sevenfold - God Hate Us בעיקר בגלל דיד . Avenged Sevenfold - Natural Born Killer Avenged Sevenfold - Save Me שהוא פשוט מושלם !
Avenged Sevenfold - So Far Away לקח לי זמן , אבל הוא באמת מדהים ! ח"ח לסינ'
. Avenged Sevenfold - Welcome to the Family
פשוט גאוני !! Avenged Sevenfold - Victim
ג'וני
איזה דפוק גאד ! Avenged Sevenfold - Dancing Dead מ ד ה י ם !! Avenged Sevenfold - Tension
ודיי נו אני מקווה שהבנתן שאני מאוהבת קשה בלהקה הזאת . אמן/אלבום השבוע ? שואלים רציני ?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? אול אקסס עם דיד !
חבורת גאונים ! יפות בטרוף
כאלה אד"כ . ווואלפי דה וולף ! גאונות
איי איי אבנג'ד .. אין להם חיים לפעמים . דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
המפגש ! לראות את (פוצי) אפילו שזה היה ממש לקצת זמן , שתי חולצות חדשות של אבנג'ד , שיחות לילה עם פוצי שהן מבדרות
, אמא הביאה לי משקפיי שמש של D&G
.
חם , אני עייפה , לא סיימתי שיעורי בית והולכים לצלוב אותי בביה"ס
. ציטוטי השבוע ?
אני ואבא שלי מדברים כזה על כל מיני דברים של אחרי המוות וזה .. אז דפקתי לו ציטוט של מכ"ר - אני : "Dude , Life is but a dream for the dead " (אני קוראת לו דוד , אם תהיתם) אז הוא מנסה לאלתר ואומר לי - "Life is a step befor the dead , befor you kill yourself"
אני שולחת את זה לאבנג'ד
אני מסתכלת על תמונות של זאקי במחשב .. ואבא שלי לידי . אבאשלי : "מזה ? איזה מין חולצה יש לו ?" אני : "אבא , הוא לובש גופיה . השאר זה הקעקועים שלו "
אני : " אבא תקנה לי את זאקי ! " אבאשלי : " שנייה אני הולך לרדוף אחריו . עם איך שהוא נראה הוא בטוח יפחד ממני "
אח שלי בארצות הברית והוא נסע לחברים של המשפחה ויש תמונות משם ... והיא (מי שהוא נפגש איתה , החברה של המשפחה) מפוצצת כסף כזה , אז בתמונה שהראתי לאבא שלי היא עם מלא תכשיטים ויפה כזאת. אבא שלי: " היתי שודד אותה !" ~ואז צחקנו מלא ~ אני : "מזה אבא ,סוג של הצעה מגונה ? "
אני והמוכר בUFO בשיחה מרתקת .. אני : " יש חולצות של אבנג'ד במידה נורמאלית ? "
המוכר : " בטח , איזה מידה את ?" אני : " K " . המוכר : " מה ? " אני : "קרנף נו
"
במפגש . אני : "טוב דיד זזנו לארומה ". דיד : "תביאי לי פיצפוצי קלוזה "
יש לי מלא אבל אחרון !
TOTAL NIGHTMARE !!!
תכנונים לשבוע הבא ? ללמוד ?
ולהצג את המשימת בית שלנו בתיאטרון
תמונת השבוע ? אין , לא ממציאים דברים כאלה יותר
. אני ממש מצטערת על החפירת אוונג'ד והציטוטים
היו עוד עם יובלי .. אבל דיי מספיק ! דיי לחפרנות שלי !

TicketToRide

New member
שכחנו עוד כמה כמו - ../images/Emo129.gif

כשראינו את אול אקסס אז זאקי עם הכובע הצרפתי שלו ועם המעיל הדוחה הזה .. אני : "יאו זאקי נראה כמו איזה דוד
. הדוד רפאל !!" או ויש לי עוד אחד של אבאשלי ! אמא: " תראי איזה יפות ! " ~מביאה לי משקפיים של דולצ'ה וגאבנה~ אני : " ואיי אמא מהממות! המשקפיים החדשות שלך ? " אמאשלי:"שלך". אני:" אמא תודה!!מלא תודה!" ~מחבקתאתאמא~ אבאשלי:"מה דולצ'ה וגאבנה .. דוד וגולית".
.

../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

ההורים שלך הורגים. XD הדוד רפאל חחחחחחח "זה היה מהפיג'מות, נכון?"XD

NoAmItA ChAn

New member
תתחדשי!

וואי, הציטוטים הרגו אותי מצחוק, במיוחד של אבא שלך! XDDDDDDDDDDDDDD עאלק "אני שולחת את זה לאוונג'ד" - רוב הסיכויים שהם יכניסו את זה לשיר שלהם XDDDDDDDDDDDDDD

NoAmItA ChAn

New member
עונההה!

שיר השבוע של MCR? כמעט כולם!! שיר השבוע בכללי ? נה נה נה 3: אמן/אלבום השבוע ? מכ"ר - בעיקר השלישי והשני *________* סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט - "רובין הוד", "בחזרה לעתיד 1"
ספר - "פרסי ג'קסון 4" שהתחלתי, האוסף של ארבעת הווליומים של "אזומנגה דייהו" - זה 800 עמודים ;O; תוכנית - "10 הדברים שאני שונאת בך" - התחלתי וסיימתי תוך פחות משבוע D: דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
נמחקו לי כל האנשים מהמסנג'ר .________.
מפגש!
בכללי נחמד לי :)
שבוע הבא: להתחיל לחפש עבודה, לקבוע שיעורי נהיגה וגיטרה, לחפש מקום לעשות פסיכומטרי, לחפש קורס קייטסרפינג להמשיך... *יורה בעצמי* ציטוטי השבוע ? היו מהמפגש XP תכנונים לשבוע הבא ? ALL OF THE ABOVE. תמונת השבוע ? לא הצלחתי להחליט אם הוא חתיך או לא. מצד אחד, הגבות שלו X__X מצד שני - יש לו קול מושלם!! *-* עמוק ומחוספס ושקסי שבא לי להימרח עליו עד מחר *____*

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אני מפה אני מפה אני מפה

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי ? קצת MTV קצת אוונג'ד חח אמן/אלבום השבוע ? אוונג'ד רק כי חפרנו עליהם במפגש וכי אני שומעת אותם עכשיו :) סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
- וויפאאוט, איך פגשתי את אימא, 10 דברים שאני שונאת אצלך, 2 גברים וחצי. דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
מפגש!
הדחקתי חצי מהשיעורים אני לא מבינה אותם בכלל.
ציטוטי השבוע ? "חב"ס אד"כ"! תכנונים לשבוע הבא ? עבודה, מבחן בתנ"ך, סיור לבית לוינשטיין ושיעורי נהיגה
תמונת השבוע ?

NoAmItA ChAn

New member
עוד מישהי שרואה "10 הדברים שאני שונאת בך"!

נו, מה את חושבת? את אוהבת את זה? נכון שלמי שמשחק את פטריק יש קול מושלם? *______* ובהצלחה בשיעורי נהיגה! כמה עשית כבר? O:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif סדרה חמודה, הסרט יותר טוב כמובן../images/Emo3.gif

והשחקן הזה מכוער לא מצאו את מי להביא?!?! עשיתי שיעור 11 ביום של המפגש ותודה :)

Wrath Within

New member
טרילילילילי!../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי ? Leavin' Bleeding Love How Do You Sleep Beautiful Soul של ג'סי מקרטני, הוא מדהים
(אני יודעת שאני ישנה, שתקו.
) Bad Boys - Flo Rida & Alexandra Burke - השיר הזה אשכרה נכתב עליי.
אמן/אלבום השבוע ? ג'סי, כי הוא בלונדיני.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
סרט - Keith
תוכניות: יומני הערפד, 90210 עונה 2, אחת שיודעת עונה 3!!! יה בייבי!
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
מפגש
חופששששששששששש. חבל שהוא נגמר מחר ._.
ציטוטי השבוע ? היו במפגש מ-ל-א. חבל ששכחתי הכל.
תכנונים לשבוע הבא ? הסיבה היפה והיחידה לבוא לבסיס המכוער שלי
(והמבין יבין.)
תמונת השבוע ? I LOVE PRETTY BOYS.

NoAmItA ChAn

New member
את מעדכנת אותי בהכל, ברור?

ו.. אוף, פה יש לו קצת פרצוף מעצבן, אבל ב-"קית'" הוא חמודדדד *ריר*

Wrath Within

New member
אל תדאגי, זה יעבור אלייך אונליין ../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif

ושקט, הוא מושלם.

Wrath Within

New member
לא, אבל תזכירי לי להראות לך אותו../images/Emo11.gif

בהזדמנות. ז"א, אם ייצא לי להסתובב איתך לפני שתשתחררי.

למעלה