This Is The Best Week Ever

../images/Emo216.gifאז ככה..היה שבוע טוב:)

שיר השבוע של MCR? נהנהנהנהנההה..אבל שמעתי את האלבום השני שלהם גם:)+ראיתי את הדיוידי שעשה אותי מאושרת לשעתיים. שיר השבוע בכללי ? Avenged Sevenfold – Natural Born Killer אמן/אלבום השבוע ? לינקין, אוונג'ד ומכ"ר. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? נו, כל הסדרות שחזרו להם. דבר טוב/רע שקרה השבוע ? קניתי את נייטמר,המפגש המהמם, והוופעה של קאיזן במוצ"ש שהעיפה אותי באויר
ציטוטי השבוע ?טוטאל נייטמררררררררררר!!!! תכנונים לשבוע הבא ? אנערף. תמונת השבוע ? רציתי לשים תמונה של ג'רארד(לחזור לשורשים!!!!!!!!). א-ב-ל הכנתי משהו חמוד על ג'וני מאוונג'ד. deal with it.

oODamnRegretOo

New member
../images/Emo103.gif ווווווווואי שנים שלא עשיתי את זה

באמת שנים
שיר השבוע של MCR?-- נמנמ נראלי דימוליישן לאברס
שיר השבוע בכללי ? -- everything for free של k's choice (אם כתבתי נכון..
אמן/אלבום השבוע ? -- ביטלס
כל השירים באופן ראנדומלי שכזה ^^ סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? -- התאום (סרט אימה ממש טוב לפי דעתי...) ספר - ממ אלי בארץ הפלאות (אולי בפעם החמידית... ספר מדהים
) תוכנית -- דקסטר שחזרה בעונה חדשה D: דבר טוב/רע שקרה השבוע ? -- המפגש שנורא נהניתי בו, והרבעוש בבסיס שהיה אחד הדברים היותר מהנים ומצחיקים שהיו! (לא חשבתי שאפשר להפיק כל כך הרבה הנאה מהצבא ><") ציטוטי השבוע ? -- "אני שפויהההההה" בעצם כשאני מקיאה את כל הקיבה והולכת בזיגזגים ונופלת על הסמל תורן ^^ תכנונים לשבוע הבא ? -- מממממממממ בסיס והרבה >< תמונת השבוע ? -- אחד התמונות מהמפגש, ממש אהבתי אותם משומה

למעלה