Radio:ACTIVE

Love McFLY

New member
../images/Emo221.gifמישהי יכולה לתרגם את CORRUPTED?

לא הבנתי שם מילהO: ד"א איזה יפה דה לאסט סונג O: אני בדיוק שומעת חח=]

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifCorrupted-תרגום../images/Emo26.gif

מושחט- השיר הזה הוא על מערכת יחסים תוסבכת, שאף אחד מבני הזוג לא מתאים לשני אבל שניהם מבינים שאלה הדברים הרעים שהם אוהבים. האם להיפרד זה מה שהם רוצים, כשהם יודעים שמה שהם עושים הוא שגוי אבל מרגיש כלכך טוב?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif פששש סיון איזה תרגום חחחח../images/Emo47.gif

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gif../images/Emo27.gifתרגום../images/Emo37.gif

Do Ya- רציתי לכתוב שיר שכולם יוכלו לשיר כשהם שומעים אותו. זה אנחנו עושים מה שאנחנו עושים הכי טוב- פופ נועז. השיר הזה הוא כנראה המועדף עליי מכל השירים שאי פעם כתבנו. Falling In Love - השיר הזה נוצר מאחד הרעיונות של דני. הוא על הזדמנות שהוחמצה. מישי עזבה אותך ואתה לא יכול להפסיק לחשוב שאם היא הייתה נשארת, היית יכול להתאהב. למרות שזה אף פעם לא מאוחר. Everybody Knows - Everybody Knows הוא שיר על ההתבגרות שלנו בתור להקה. כשרוב הילדים עזבו את הבית-ספר והלכו לקולג', אנחנו גרנו יחד והקלטנו את אלבום הבכורה שלנו, אז עברנו את שנות ההתבגרות הקשות האלה ביחד. Smile - שרתי באוטו יום אחד ו-Smile פשוט נשפך ממני. אני תמיד מוודא שיש לי מקליט בפלאפון בשביל אירועים כאלה! השיר הזה מדבר על הזמנים האלה שאתה מרגיש מדוכא ואתה צריך משהו שיגרום לך לחייך כדי לעבור את היום. One For The Radio - בחרנו בשיר הזה בתור הסינגל הראשון שלנו כי הוא חוגג את הדבר שהכי חשוב לארבעתנו- הלהקה שלנו. אנחנו לא אומרים שכולם צריכים לאהוב אותנו, אנחנו רק אומרים שאם אתם לא, לא אכפת לנו! Point Of View - השיר הזה הוא על חברה שלא משנה מה אני עושה- היא לא מרוצה. בסוף אני מבין שהיא גורמת לי להרגיש כל כך רע שאני מאחל לה שתרגיש כמוני. Corrupted - השיר הזה הוא על מערכת יחסים מתוסבכת, שאף אחד מבני הזוג לא מתאים לשני אבל שניהם מבינים שאלה הדברים הרעים שהם אוהבים. האם להיפרד זה מה שהם רוצים, כשהם יודעים שמה שהם עושים הוא שגוי אבל מרגיש כלכך טוב? The Heart Never Lies - השיר הזה בעצם נלקח מאלבום הלהיטים הגדולים שלנו, אבל רצינו שהוא יכלל באלבום החדש שלנו בגלל שהוא תמיד היה אחד השירים האהובים עלינו. Going Through The Motions - היו שמועות שאנחנו משתתפים בסוג של מחזמר וחשבתי שאם אנחנו הולכים לגלם להקה בסרט שוב (שיחקנו בתור עצמנו בסרט Just My Luck של לינדזי לוהן לפני שנתיים) אז צריכים לקרוא לנו The Motions. אם זה יקרה אי פעם, זה יהיה השיר שננגן. The Last Song- דמיינו שאתם יכולים לשיר שיר אחד אחרון לפני שאתם מתים... הייתם נותנים את הכל: איטיות, רגעים שקטים, חלקים ענקיים של רוק עם המון רגשות. זה מה שרצינו להשיג בשיר הזה.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifתגובה על השיריםXD

DO YA- שיר ממש ממש חמוד ^^
FALLING IN LOVE- לא אהבתי את השיר :X EVERYBODY KNOWS- מתה עליו
SMILE- וואי ממש אהבתי ! לא מרגש או משהו כזה , סתם משמח :> OFTR- שיר ממש יפה, אני ממש אוהבת אותו, הוא מדבק XD .
POV- שיר מ ד ה י ם . עד עכשיו אמרתי שהוא לא יפה לפי דעתי , אבל כרגע שמעתי אותו ופתאם אני כזה : פאק, איזה שיר מושלם.
לא חשבתי שהשיר מתאים לסגנון שלהם אבל הם השתנו: > אני חושבת השיר הכי מוצלח באלבום . CURREPTED- אעא שיר ממד יפה ! שונה כזה
THNL-
GTTM- יואו הוא ממש מגניב : > THE LAST SONG- וואו ממש אהבתי את הפזמון
שיר ממש טוב:] בסה"כ אלבום ממש טוב , מאד שונה

sweet shir

New member
תודה רבה! D:

תגובותיי<: דו יה, פולינג אין לאב, אווריבאדי נואוז, וואן פור ד'ה רדיו כבר אמרתי שאני אוהבת חח סמייל מממממממש מתוק!! ממש ממש חמוד. <: POV יותר טוב בגרסא הזו, וסוףסוף קלטתי מה הקטע מעבר של הקטע גיטרה של דני מזכיר לי. השיר פתיחה של מיכאלה! XDDDDD וזה נכון! אפילו יובל ראתה שזה נכון!
תשימו על 1:44 ותראו בעצמכן! קורפטד ממממש טוב. אבל בגללו אני צריכה להנמיך ת'בס שלי ברמקולים אם לא אני לא שומעת את דאגיXDDD גואינג ת'רו ד'ה מושנז הכי פחות אהבתי, וTLS מ-מ-ש טוב. מזכיר לי את קווין רק בגרסא המקפליית חח<:

dougie10

New member
אני לא שומעת את דאגי../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

איפה דאגיי?...

dougie10

New member
האהאהאהאהאהאהאהאהאהאההה....שמעתי!!!

איזה חמוד!!!....האהאהאהאהאהאהאההה....

sweet shir

New member
אוו והפסנתר בהתחלה של TLS מזכיר לי את פרפקט

של סימפל פלאן.
חחחחחחחחח המון דברים מזכירים לי דברים. XD

rox love BSM

New member
יואו,ישבתי שעות וחשבתי מה

זה מזכיר לי,ופתאום קראתי את ההודעה שלך ואני "אה נכון" זה באמת מזכיר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif כ"כ אנטייטלד! אובר השראה..?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif לגביי קווין-מקפליי חחחח

אני נוטה יותר מדי להסכים איתך לאחרונה

Love McFLY

New member
../images/Emo221.gifתודה=]] (עוד לא התחלתי לקרוא אבל בכל

זאת)=] כי בטח יקח לי שנהP:

למעלה