../images/Emo210.gif../images/Emo14.gif../images/Emo27.gifתרגום../images/Emo37.gif
Do Ya- רציתי לכתוב שיר שכולם יוכלו לשיר כשהם שומעים אותו. זה אנחנו עושים מה שאנחנו עושים הכי טוב- פופ נועז. השיר הזה הוא כנראה המועדף עליי מכל השירים שאי פעם כתבנו. Falling In Love - השיר הזה נוצר מאחד הרעיונות של דני. הוא על הזדמנות שהוחמצה. מישי עזבה אותך ואתה לא יכול להפסיק לחשוב שאם היא הייתה נשארת, היית יכול להתאהב. למרות שזה אף פעם לא מאוחר. Everybody Knows - Everybody Knows הוא שיר על ההתבגרות שלנו בתור להקה. כשרוב הילדים עזבו את הבית-ספר והלכו לקולג', אנחנו גרנו יחד והקלטנו את אלבום הבכורה שלנו, אז עברנו את שנות ההתבגרות הקשות האלה ביחד. Smile - שרתי באוטו יום אחד ו-Smile פשוט נשפך ממני. אני תמיד מוודא שיש לי מקליט בפלאפון בשביל אירועים כאלה! השיר הזה מדבר על הזמנים האלה שאתה מרגיש מדוכא ואתה צריך משהו שיגרום לך לחייך כדי לעבור את היום. One For The Radio - בחרנו בשיר הזה בתור הסינגל הראשון שלנו כי הוא חוגג את הדבר שהכי חשוב לארבעתנו- הלהקה שלנו. אנחנו לא אומרים שכולם צריכים לאהוב אותנו, אנחנו רק אומרים שאם אתם לא, לא אכפת לנו! Point Of View - השיר הזה הוא על חברה שלא משנה מה אני עושה- היא לא מרוצה. בסוף אני מבין שהיא גורמת לי להרגיש כל כך רע שאני מאחל לה שתרגיש כמוני. Corrupted - השיר הזה הוא על מערכת יחסים מתוסבכת, שאף אחד מבני הזוג לא מתאים לשני אבל שניהם מבינים שאלה הדברים הרעים שהם אוהבים. האם להיפרד זה מה שהם רוצים, כשהם יודעים שמה שהם עושים הוא שגוי אבל מרגיש כלכך טוב? The Heart Never Lies - השיר הזה בעצם נלקח מאלבום הלהיטים הגדולים שלנו, אבל רצינו שהוא יכלל באלבום החדש שלנו בגלל שהוא תמיד היה אחד השירים האהובים עלינו. Going Through The Motions - היו שמועות שאנחנו משתתפים בסוג של מחזמר וחשבתי שאם אנחנו הולכים לגלם להקה בסרט שוב (שיחקנו בתור עצמנו בסרט Just My Luck של לינדזי לוהן לפני שנתיים) אז צריכים לקרוא לנו The Motions. אם זה יקרה אי פעם, זה יהיה השיר שננגן. The Last Song- דמיינו שאתם יכולים לשיר שיר אחד אחרון לפני שאתם מתים... הייתם נותנים את הכל: איטיות, רגעים שקטים, חלקים ענקיים של רוק עם המון רגשות. זה מה שרצינו להשיג בשיר הזה.