Radio:ACTIVE

RoxanneX3

New member
עדיין לא שמעתי את הכל אבל,

כבר הכל מזכיר לי שירים אחרים XD למשל, הקטע של הכינורות מזכיר לי את הקטע האינסטרומנטלי בI Will Survive המפורסם והסולו וכל הקטעי גיטרה העולים-יורדים האלה נורא מזכירים לי את פאנטום האופרה... אבל זאת רק אני, קטנונית שמוצאת פאקים בכל דבר... בכל מקרה קורפטד נורא יפה! וגם דו יא, שבהתחלה הייתה לי דעה נורא שלילית לגביו השתנה
כל הכבוד להם, הוציאו אחלה אלבום ד"א, מה עם הסולו המדובר של הארי?... וכמובן תודה ל-McFlyRoni שהעלתה את כל השירים!

RoxanneX3

New member
וכמובן שלא כתבתי באיזה שירים...

הראשון בPOV והשני בקורפטד

Orange Sky

New member
../images/Emo47.gifמגיבה על כל השירים../images/Emo47.gif

Do Ya ממש אהבתי את הגיטרה(/בס?XD) שפחות שמעו בשיר הלא רשמי. ולדעתי אחד הטובים שלהם. מזכיר את הביטלס she love you ובכלליות. One For The Radio - לדעתי להוציא את הסינגל הזה ראשון זו הייתה אחת ההחלטות הכי טובות שלהם בנוגע לאלבום החדש . זה מראה בדיוק כל מה שהם חושבים על התעשייה, כל מה שהם פחדו להגיד עד עכשיו, פשוט מראה את מקפליי החדשים....<: Smile - שוב ביטלס (בליריקס). גם אחד האהובים עליי
מאוד יפה Everybody Knows - נדבקתי אליו כבר כמה זמן :] גם כן נורא אהבתי. טיפה דומה לדעתי בכוונה שלו לOFTR Falling in Love - לא התלהבתי ברמות מטורפות חח...הוא יפה מאוד אבל לא משהו שאני רואה כאחד הטובים שלהם... Corrupted -
הלחן של זה הפך את זה למדהים.נראה לי שזהו. לא-גם דני. The Last Song - אחד השירים הטובים ביותר של מקפליי לדעתי
בהתחלה לא הבנתי למה הם שרים שיר כזה, של סוף, כאילו הם יודעים שזה הסוף, למרות שהם רק התחילו את הקריירה שלהם כעצמאים, אבל בפזמון אני מבינה על מה זה. זה הפזמון אחד הטובים ששמעתי - של מקפליי ובכלליות, והבתים האחרונים מעולים. בקיצור כל דבר בשיר הזה מדהים לדעתי
Point of View -
טום
אהבתי חח Going Through The Motions - שיר נחמד, לא התלהבתי גם פעם ראשונה ששמעתי (כשהעלתן ליוטוב מההופעה ההיא חח) וגם עכשיו לאXD ואני גם לא רואה אותו עד כדי כך קשור לאלבום הזה שנשמע אחרת מהשיר הזה....לא יודעת.... The heart Never Lies - חחח אין לי כזה מה להגיב עליו
+טום שר ממש מעולה באלבום הזה^___^ זהו, חשתי את עצמי מבקרת מוזיקה וואטאוור חחחח
this is the end but baby don't you cry:]

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif יואוו תודה!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני פשוט מאוהבת בדיסק הזהההההה
כל השירים פשוט מושלמים *_____* וואי וPOV אחד היפפפפפפפים
לא יודעת מה איתכם אבל אני לא ציפיתי ליותר מזהXDDD זה האלבום הכי טוב של מקפליי
ואני פשוט התאהבתי בוDDDDDD:

../images/Emo95.gifתגובה על כל השירים :]

DO YA- שיר ממש נחמד :) הפזמון שלו כבר הצילצול שלי חחחח Smile- איך ששמעתי תשיר זה הזכיר כזה פרסומת ליופלה או משהו כזה... סמייל סמייל סמייל
שיר יפה =) Everybody Knows - הפזמון שלו גם הצילצול שלי בפלאפון
הוא באמת דומה בכוונה שלו לוואן פור דה רדיו Falling in Love- שיר יפה ! אני אהבתי
Corrupted- לא ממש התלהבתי מהשיר האמת... \= The Last Song - שיר מדהים
לפי דעתי אחד היפים שיש בדיסק ! אני ממש אהבתי אותו. Point of View- גם שיר שממש אהבתי
בקיצור אני ממש מחכה כבר לדיסק ! רק חבל שהוא יוצא רק בספטמבר :( אלבום מעולה
תודה לYu vi ול McFlyRoni

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תודה רבה לכולן!D:

את Do Ya כבר אמרתי שאהבתי יותר בגרסה האקוסטית והוא מושפע ממש מהביטלס. Falling In Love אהבתי מאודד וכמו שכבר הגענו להחלטה שלחן שלו מזכיר את Here Comes the Sun שוב של הביטלס. ואני חושבת שהגרסה הזאת הרבה יותר טובה מהקודמת ששמענו. Everybody Knows אותו סגנון כתיבה של OFTR לדעתי אבל אהבתי אותו יותר, הוא הכי פופי שיש ממקפליי פה. חבל שצנזרו את הf*ck של טום בהתחלה
Smile חמוד, הוא כמו ה-IBO של האלבום הזה, מעודד שכזה. אבל לא עפתי הוא חביב פלוס. אבל הם לא חידשו כלום בשיר הזה, גם הוא נשמע מוכר><" POV מדהים כבר אמרתי, והגרסה הזאת יותר ברורה. הוא השיר הכי אהוב עליי באלבום הזה
Corrupted מדהיםםםםםםם
ביחד עם POV הם שבו את ליבי וגם אהבתי שיש לדאג סולו כאן וממש אהבתי את הליריקס. את GTM ו-TLS אהבתי הכי פחות באלבום הזה. Last Song עוד איכשהו קליט אבל לא התחברתי לmotions, וזה האלבום הראשון שיש שיר אחד שלא אהבתי
. איכשהו TLS הזכיר לי גם קצת את Welcome to the Black Parade של MCR חחחח הלחן טיפה דומה והעלייה בקצב הגיטרות אבל אולי זאת רק אני
OFTR חמוד, הוא טוב להתחלה בתור סינגל מהאלבום הזה והוא אכן הצהרתי כמו שהם רצו אבל כבר הבעתי את אכזבתי מהקליפ. ואכזבה נוספת היא THNL שהכניסו לפה, אם כבר בקטע של שיר שמוכר לפני כן הם היו יכולים להכניס אולי את Ignorance אבל, הו וול. חפרתי
תודה לכולן

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אוה, ושכחתי להוסיף שההתחלה של

Corrupted מזכירה את הפתיחה של אחד השירים של מייקל ג'קסון מהאלבום 'היסטורי' ><" ניסיתי לחפש אותו וללא הצלחה וזה גם מזכיר את ההתחלה של Give in to me של מייקל אבל פחות. מישהו כבר אמר אלבום ממוחזר..?

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif וואי באמת היו צריכים לשים את איגנורנס

במקום THNL... יפה אלכס, לכי תחליפי את המפיק

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח איי וויש

היו נערכים כמה שינויים שם אם זה היה תלוי בי..

rox love BSM

New member
גם לי TLS הזכיר את MCR

על הפעם הראשונה ששמעתי את זה ישר חשבתי שזה נשמע ממש דומה. בעיקר ההתחלה.

sweet shir

New member
גם. לי דווקא לא ההתחלה, ההתחלה מזכירה קווין

והפזמון MCR. זה כאילו שילוב בין MCR וקווין. שילוב מ-מ-ש מגניב חח<:

dougie10

New member
נככוווןן!!!....גמאני חשבתי על זה אבל...

חשבתי שאם אני יגיד יבוא צרור של תגובות שאני לא יכולה להשוות את מקפליי ללהקה אחרת ושזה לא דומה....חחח... אבל הנה את אמרת ואני מחזקת!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif כל אחת פה בערך משווה את השירים לשירים

של להקות אחרות XD

McGirl For Life

New member
כי בתכלס הם דיי מיחזרו את האלבום

כמו שמישהי פה אמרה.... כמעט בכל שיר יש משהו שדומה לשיר אחר של להקה אחרת..

Yu vi

New member
**סבבה אבל../images/Emo85.gif

אי אפשר להמציא תווים מחדש. כל שיר אפשר למצוא אותו דומה לשירים אחרים. הם לא יכולים להמציא אקורדים או סולמות או תווים חדשים במיוחד לשירים שלהם אז משום מה כל שיר שנמצא אולי באותו סולם כמו של שיר אחר יישמע דומה לו >< ככה אני לפחות רואה את זה. אני חושבת שהאלבום החדש ממש מקורי ויש בו כמה שירים שונים, מהסוג שמקפליי עוד לא עשו אף פעם, ושומעים שהם ממש השקיעו בו.

למעלה