USA TODAY מחכים לתקליט של אדם

heart1soul

New member
אוי מי גטאדדדדדדד

תראו מה ריקי כתב People I know who have heard Adam Lambert’s single Strut say it is a-m-a-z-i-n-g. It looks like Strut is good Kara DioGuardi (I Do Not Hook Up) and not bad Kara DioGuardi (No Boundaries). It seems like this is best single to come out of Idol… ever. The anticipation is killing me. For those who have heard it, they have unanimously said this is fantastic, if not perfect for Adam Lambert. It’s Depeche Mode. It’s Queen. It’s Lady Gaga. It’s a vocal masterpiece. Please 19E release it already. אני רק עכשיו חזרתי לא ראיתי כלום כלום כלום עדיין לא את השירים לא את הדואט אני מתה לראות את זה.אוףוףוף כמה דברים קורים בכמה שעות מסכנות? או שכלום לא קורה או שהכל קורה ביחד! חחחח אבל אני מתה מהתרגשותתתתתתתתתתתת אולי פרסמתם את זה כבר לא הספקתי לראות הכל אני פשוט ממש מתרגשת מזה

mokasosex

New member
נוווווווווו שיבוא כבר אוקטוברר!!

לאכולהה לחכות לסינגל !!!!!!! ממ שילוב של דפש מוד, קווין וליידי גאגא !? מעניין.. הלוואי וזה לא עוד הודעה בניסיון לקבל עוד תשומת לב בזכות אדם.

InbarKiii

New member
לא ניראלי שלריקי יש סיבה לשקר :)

אוף אני רוצה לשמוע כבררררררר ורגע..סטרוט זה השם של הסינגל?!!?

mish56

New member
איזה מדהים

אלוהים הוא יכול לשיר בלי כלום בלי אף אחד...נקי מאיפור זהו מתתי וקמתי לתחייה שוב...אגב איך טים מסתכל עליו יאמממממממממממי...כמה בן אדם אחד יכול הליות מדהים..קראתי קצת תגובות של אנשים לפני שפירסמו את הסירטונים..אם חשבתן שאנחנו פה מטורפות זה כלום..הם פשוט התחרפנו,אחד כתב"אם לא מפרסמים עכשיו את הסירטונים אני מת"
איך הילד הזה מושך אחריו את כולנו....
המשך חג מקסים..בנות לא לתקוע יותר מידי

mish56

New member
CRAZY

ראיתי את הוידאו 10 פעמים,אין עליו השיר הזה באמת שייך לאדם(אי אי איפה הטייץ האדום)ושלא יהרגו אותי פה אוהדי כריס (אני מאוד מחבבת אותו אגב)אם הוא היה שר את זה לבד הייתי דיי משתעממת,מצטערת...

heart1soul

New member
ברור אבל רואים שקריס ליד אדם

שר הרבה הרבה יותר טוב מבדר"כ..בגלל זה התלהבתי מהדואט אבל ראו שאדם החזיק את הקול שלו קצת לאחור אבל יצא יפה סה"כ

InbarKiii

New member
תאמת, ששמעתי שזה השיר

אז חשבתי שאני לא יודעת אם אני מסוגלת לשמוע גם את קריס שר את זה..זה הפך לשיר של אדם עבורי. אבל זה היה מדהים והקול של קריס היה מהמם ואני לגמרי יכולה לשמוע אותו שר את זה גם לבד
ואוי זה רק גרם לי לחשוב על קריס במקום אדם רוקד לו בשיר הזה

nini18

New member
מי זה ריקי? הבלוגר המטורף?

מי הוא בכלל שיבין במוסיקה? שדעתו תחשב? סליחה על הזלזול.

heart1soul

New member
נראה לי הוא התכוון לאחרים לא אליו אישית

כלומר לאנשים בתעשייה אבל גם אם זה הוא זה מחמאה כי הוא בכלל לא מעריץ של אדם אלא רק של קריס חוץ מזה מה יכול להיות רע לשמוע דברים מדהימים כאלה?:*)

nini18

New member
אני לא אוהבת אותו.

הוא היה מפרסם דברים רעים על אדם. למרות שהוא אומר שהוא כן אוהב את אדם. הוא אפילו היה בהופעה שלו עם קרטונים בדמותו. טבל את צודקת תמיד נחמד לשמוע דברים טובים על אדם.

mish56

New member
ריקי

גם אני לא ...מהבול אמיתי...בלי קשר למה שהוא כתב,הוא ניסה כל העונה למשוך אליו קהל שיקשיב כאשר הוא מעביר LIVE את ההופעות ותמיד לאחר שאדם היה מסיים חצי מהאנשים היו עוזבים את הבלוג שלו והוא היה משתגע...סתם דפוק שלא שווה לבזבז עליו אים אדם הצחיק אותם כאשר ה"צנון" של פורד שאל שאלות(שמתם לב למה כולם צחקו כאשר כריס אמר לאשם שזה לא בסדר שהוא לא מנגן על כלי?אדם ענה שהוא לא יודע למה אבל אולי הוא ישתמש ב"אצבעות" במקום לנגן....VERY NAUGHTY ADAM

mish56

New member
TIFFANY

הז'קט מהעור חבלז....ואגב השרשר????של טיפאינס כמובן,איזה סטייל יש עליו

סטראט יהיה הסינגל הראשון?

הסינגל הכי טוב שיצא מאיידול אי פעם?? פששש מרשים לדעתי זה יהיה הסינגל הכי טוב שיצא אי פעם מכל זמר..:) נשמע מדהים! לא יכולה לחכות כבר!

nini18

New member
אבל, מכל הזר הזה הפרח הכי יפה הוא

גינגי עם שיער שחור ועינים כחולות
(חח איזה משפט של ערסים
)

../images/Emo45.gifחחחחחח צודקת לגמרי!

באמת משקיענים אבל טוב נו.. מה לא עושים בשביל אדם למברט

למעלה