יווווו איזה מצחיק יוסי עם הפיאה??
M My Little Fairy New member 23/10/08 #40 מחמיא לו דווקא. הייתי ממליצה לו לאמץ לבישת חזיה. הרבה יותר נחמד לי בעיניים. וואי.. ברגעים כאלה אשר ממש ממש חסר לי על המסך.
מחמיא לו דווקא. הייתי ממליצה לו לאמץ לבישת חזיה. הרבה יותר נחמד לי בעיניים. וואי.. ברגעים כאלה אשר ממש ממש חסר לי על המסך.
ב בובה על במה New member 23/10/08 #30 זה נותן להם להשתחרר.. ולהתחיל לדבר ולצחוק עם כולם .. ולא רק עם ה"קבוצות" שנוצרו. מאין משימה חברתית.. גיבושון...
זה נותן להם להשתחרר.. ולהתחיל לדבר ולצחוק עם כולם .. ולא רק עם ה"קבוצות" שנוצרו. מאין משימה חברתית.. גיבושון...
ק ק קט קטי New member 23/10/08 #70 חחחחח הוא נראה כמו זקנה מרוקאית !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!
ל ל י ד ו ר י New member 23/10/08 #36 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אין לי אוויר מרוב צחוק
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אין לי אוויר מרוב צחוק
ר ריקו שירזי New member 23/10/08 #41 מי לדעתכם יהיה הכי מעאפן במשימה ?? לדעתי צבר הוא 0% מצחיק !!!!!!
ל ליאורי13 New member 23/10/08 #42 משימה סבבה-הם כמובן יצליחו כל לילה ונסה מדברת אל הצלמים,בטח הם נקרעים מצוק ממנה אולי זו הסיבה?