פחות מוצלח =/
B blacknwhite New member 20/6/07 #32 ועוד אחת../images/Emo99.gif תומאס+ליריקה... מה יכול להיות יותר יפה?
L lacrimosa girl New member 20/6/07 #64 ואו. זה ממש קסום ומוצלח. וגם הליריקה, יחד עם תומאס בתוך הים...ואו.
B blacknwhite New member 20/6/07 #39 ניסיתי לשלוח עוד אחת והיא נעלמה../images/Emo12.gif בכל מקרה, אני הולכת לישון... אז זאת התמונה האחרונה להיום. אני כבר ממש לחוצה (!!!!) ואני חייבת לישון... יש לי מחר הצגה!!!!!! *היסטריה* אז אני הולכת לישון למען טובת כולם, ומשאירה לכם עוד תמונה להנות ממנה. (אני בטח אעלה עוד כמה מחר אחה"צ או משהו) הנה התמונה->
ניסיתי לשלוח עוד אחת והיא נעלמה../images/Emo12.gif בכל מקרה, אני הולכת לישון... אז זאת התמונה האחרונה להיום. אני כבר ממש לחוצה (!!!!) ואני חייבת לישון... יש לי מחר הצגה!!!!!! *היסטריה* אז אני הולכת לישון למען טובת כולם, ומשאירה לכם עוד תמונה להנות ממנה. (אני בטח אעלה עוד כמה מחר אחה"צ או משהו) הנה התמונה->
B blacknwhite New member 20/6/07 #112 תודה לכולכם על הכל../images/Emo9.gif ואממ... ברור שלכם שהקרדיט על אף וולפייפר הוא לא שלי, נכון? רק בשביל ההבהרה...
תודה לכולכם על הכל../images/Emo9.gif ואממ... ברור שלכם שהקרדיט על אף וולפייפר הוא לא שלי, נכון? רק בשביל ההבהרה...
B blacknwhite New member 20/6/07 #114 חחחחח יציאה גאונית!../images/Emo6.gif תעשה גם לי שירים!!! ותעשה אותי (סתם )
L lacrimosa girl New member 20/6/07 #78 אחלה חלוקה דווקא... אלונה, החודש מרקו אצלי, אבל בחודש הבא נתחלף, מה? [שירה, מה שלום האוס אגב? ]
L lacrimosa girl New member 20/6/07 #68 לא אוהבת את התמונה הזו :X תומאס נראה ממש פדופיל עם שער קצר O_ם וטאריה כזאת...חשה סאמי תמיד נראה אותו דבר [מכוער], יוקה נראה מעוך ואמפו נראה טוב.
לא אוהבת את התמונה הזו :X תומאס נראה ממש פדופיל עם שער קצר O_ם וטאריה כזאת...חשה סאמי תמיד נראה אותו דבר [מכוער], יוקה נראה מעוך ואמפו נראה טוב.