מ... מה?! קראת לטאריה שלי מגעילה?! ברוגז.
E e b 2 2 New member 20/6/07 #55 גם אני הייתי כמוך פעם... תמים וטיפש...סתםםם כל אחד ומה שהוא חושב..לדעתי היא ממש כלבה אחרי מה שהיא עשתה שם... לא רוצה לריב *מושיט זרת*
גם אני הייתי כמוך פעם... תמים וטיפש...סתםםם כל אחד ומה שהוא חושב..לדעתי היא ממש כלבה אחרי מה שהיא עשתה שם... לא רוצה לריב *מושיט זרת*
L lacrimosa girl New member 20/6/07 #74 מה לעזאזל ../images/Emo12.gif הפרצוף הזה מתחבר יופי עם איך שהיא שרה את וויט נייט פנטסי. =/
L lacrimosa girl New member 20/6/07 #75 הבנאדם גאון! היה מצטטת כמה דברים שהוא אמר פה ושם אבל אני עצלנית בכ"מ הוא פשוט חמוד
L lacrimosa girl New member 20/6/07 #79 רודנים!../images/Emo13.gif צריך לטגלן את השרשור או להעלות את התמונות לאלבומים |קונטרול פריק|
L LadySilkworm New member 20/6/07 #83 רעיון טוב ../images/Emo45.gif זה הזמן להזיל ריר D: ואגב בקשר לרקע הזה, יש הרבה רקעים בגלריה של נייטוויש, איפה שהמעריצים מעלים תמונות, אולי זה משם
רעיון טוב ../images/Emo45.gif זה הזמן להזיל ריר D: ואגב בקשר לרקע הזה, יש הרבה רקעים בגלריה של נייטוויש, איפה שהמעריצים מעלים תמונות, אולי זה משם
L lacrimosa girl New member 20/6/07 #96 ראר^&%^*$* הוא אמר שהחלק שהוא הכי אוהב בתור זה חיבוקים עם מעריצות...אוקי בנות בשורה מסודרת בבקשה