חלומות שמתגשמים

../images/Emo221.gifחלומות שמתגשמים../images/Emo221.gif

בשירשור החוויות המיסטיות לא מעט הודעות נפתחו על חלומות נבואיים
מה לדעתכם מטרת חלומות אלו? האם הם מנבאים רק דברים רעים ומזהירים מפניהם? האם הם מבשרי טובות? אם חלמתם כאלה,האם פעלתם על פיהם?

kikona126

New member
מה המטרה?

להראות מה יכול לקרות, להעמיד אותנו מול הידיעה ועם האפשרות לשנות דברים. המטרה שלהם היא שנבין שהכל נכתב מראש, אבל שלא נכתב שאי אפשר לשנות את שנכתב. חלומות נבואיים יכולים לבשר הכל, בשורות טובות וגם רעות. מה שצריך לדעת זה לזהות את ייחוד שלהם אצלנו. אני אחפש שרשור בנושא בפורום שלי, היה לי פעם חלום (שאולי אספר יותר מאוחר) שאם הייתי יודעת שהוא נבואי הייתי יכולה למנוע מקרה איום. אבל הייתי בטוחה שהמסר שלו הוא שאני מתרחקת מהאמונה, לא הבנתי שהוא היה נבואי. שאלתי את עצמי, לאחר אותו האירוע, לפני השינה, איך אני יכולה לזהות את החלומות האלו, והתשובה הגיעה. אני אחפש את השרשור, כי לקח לי הרבה זמן לספר על התשובה הזאת, חשבתי שיצחקו עלי, וגם פה קיבלתי תקשור...

לצערי

בזמן האחרון. אני זוכרת רק קטעי חלום. וההרגשה בבוקר מאוד מבלבלת.. וגם אם חלמתי חלום נבואי כל שהוא.. אין לי צל צילו של מושג ירוק איך לפרשן אותו. ואם הם מגיעים אלי, המסרים. אז אני כנראה מפספסת אותם בגדול.. מאוד חבל לי שכך הלוואי שהיו בידי הכלים, הלוואי שידעתי מה הם אומרים לי, החלומות.

גמד92

New member
הפירוש הולך אחר הפה

וצריך להזהר עם פתרון החלומות ולפתור על הצד הטוב ביותר. לדוגמא, אדם חולם שנופלות לו רגליו. מה יפרשו לו? יש אנשים שיגידו "ה' ירחם", והפירוש הנכון לומר, סתם דוגמא "בע"ה תתחדש באוטו חדש ולא תצטרך להתאמץ וללכת יותר מדי ברגל" כמובן שלפתור את החלום בהקשר. שיהיו חלומות טובים ולשלום.

אמממ

זאת אומרת גישה חיובית לא משנה מה חלמתי וכמה מבוהלת הייתי בחלום. אני צריכה תמיד לראות את קצה האור בנהרה. כן? אם כך,,, איך אדע אם חלמתי חלום שבא להתריע על סכנה..?? תודה על ההתיחסות.

גמד92

New member
נגעת בדיוק בנקודה הנכונה ../images/Emo13.gif

בס"ד חלומות זה אחד מ60 נבואה (אם מישהו שמע על זה מתישהו). הנשמה שלך יוצאת מהגוף בזמן השינה, זאת אומרת מתנתקת, ובדרך למעלה היא פוגשת עוד נשמות, סתם לדוגמא של צדיק שנפטר והוא מספר לנשמה שלך מה הולך לקרות לך. והראש שלך מקבל את המסר, אבל הוא לא יודע איך להעביר אותו, ולכן הוא נותן אותו ברמזים. בכל חלום - יש דבר בטל. אבל מי אני שעוד אמשיך וארחיב בנושא? ומכיוון שאני רואה שיש פה עסק עם החורה אינטילגנטית בצורה מיוחדת, אני חושב שאת תוכלי לראות ולהקשיב כמובן להרצאה של הרב זמיר כהן, כל שאלה שרק יש לך תפטר בהרצאה הזאת . המון בהצלחה! ארז

kikona126

New member
איך לזכור חלומות?

להכין מחברת חלומות, ממש ללכת לקנות אחת ולדעת שזה היעוד שלה. להשאיר אותה ליד המיטה כל לילה ולידה עפרון. לפני השינה להגיד לעצמך "מחר בבוקר אני אזכור את החלום שלי" איך שמתעוררים מהחלום לרשום כל מה שיש בראש. לאט לאט תוכלי לזכור את החלומות שלך יותר, כמה שתתעסקי איתם יותר, תזכרי אותם יותר טוב, אולי אפילו בחלום תזכירי לעצמך שאת צריכה לזכור קטע זה או אחר... בקשר לפירוש חלומות, אינני דוגלת בגישתו של הגמד. תתחילי עם כתיבת המחברת, לאחר מכן נעבור לשלב של ניתוח הסמלים האיישים שלך|סדגשּ| (לכל אחד סמלים משלו, ולכל סמל יש משמעות לאותו האדם) (אני בזמנו קיבלתי הדרכה מד"ר לחלומות (מתברר שיש כזה דבר) הרמז שהוא נתן לי זה: "תקראי במחברת שלך, ותבדקי איפה הסמלים חוזרים על עצמם, ומאיזה סיבה הם שם" מאז הצלחתי לפענח את צופן החלומות שלי. בנוסף, יש לשים לב שמשמעות הסמלים משתנה עם ההתפכחות שלנו בחיים

תודה

הרעיון מוצא חן בעיניי, ובכל זאת,איך אדע לזהות מה הוא סמל עבורי..? מאז שאני זוכרת את עצמי, אני מחוברת לצד הרוחני שבי. ותמיד היה בי הרצון לדעת ולגעת בדברים "אחרים" ואף פעם לא העזתי, או שלא ממש האמנתי. פעם ראשונה שאני מעיזה להבין יותר... אבל הרצון שלי לדעת יותר התפתח לו רק לאחרונה.. הצורך שלי להבין. יש בי סקרנות מגששת.

kikona126

New member
מהו סמל?

זה השלב הבא, גם כשאני מלמדת פירוש חלומות אני קודם כל דואגת שלתלמיד תהיה מחברת חלומות עם מספר חלומות בפנים. ורק אז אנחנו עוברים על החלומות. מבחינת פירוש חלום את מוזמנת לפורום חלומות (בחתימה שלי) כשאני אני מפרשת חלום, אני , לרוב, מסבירה את הדרך, או עובדת עם החולם עד שהוא מביא את הפירוש בעצמו. זה יותר חשוב לי מתשובה שיכולה להגיע בקלות ממני.

גמד92

New member
אפתח ב2 דוגמאות.

נלקח מהרצאתו של הרב זמיר כהן, יו"ר ארגון הדברות. מי שזוכר, לפני כמה שנים טובות היה סערה בחדשות לגבי "חטופי קולומביה". מישהו מכיר/זוכר? בקיצור אמא של אחד החטופים לילה אחד חלמה חלום, שבו היא ראתה את הבן שלה נחטף. היא התעוררה בבהלה, היא לא יכלה ליצור איתו קשר מהבית. וב5 לפנות בוקר היא רצה אל השכנה, דפקה לב בדלת בלחץ שאולי היא עזור לה להשיג בטלפון את הבן שלה. כמובן שגם זה לא עלה בידה. וכבר בבוקר, לצערינו הרב, קרה מה שקרה. עוד מקרה, ברור יותר, של אישה לא מאמינה בכלל, כתבת של עיתון מפורסם. היא מספרת שלילה אחד היא חולמת חלום, והינה היא עומדת מול 10 רבנים, עם זקן לבן. עומדת מולם בשקט זמן מה, ופתאום כולם אומרים בקול חזק: "קומי! הצילי את ביתך!!" היא התעוררה בבהלה, הלכה לחדר של הילדה... וה' ירחם, מה היא רואה? הסדין החשמלי של הבת התחיל להדלק. סתם צירופי מקרים? אני לא חושב. הסיבות והפירוטים תוכלו למצוא כאן: http://hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9363&CategoryID=10&subID=9031&StrCategory=פשר%20החלומות בתחילת ההרצאה נאמר על קולומבינה. בדקה 9:40 מסופר הסיפור על העיתונאית. ממליץ מאד, לכולם. כל התשובות נמצאות שם.

מגי 336

New member
אני מאמינה שבזמן השינה

הנשמה "מטיילת" במחוזותיה, נפגשת, רואה... נמצאת במימד של ה"אין-זמן" ומתעדכנת. חוויות אלו של הנשמה נמצאות במה שנקרא "הלא-מודע" שלנו. חלק מהמסרים אותם הנשמה קולטת בזמן השינה נקלטים ב"תת-המודע", שהינו מעין איזור ביניים - המתווך בין ה"לא מודע" ל"מודע" שלנו (מודע = אנחנו בשעת עירות, השכל, המח, המחשבה נקראים "מודע"). תת המודע הוא ה"מסננת" אשר בוחרת להעביר אלינו מסרים באופן קליט, כשישנם מסרים ומראות אשר נשארים חבויים בתוכו, עד לשעה בה נוכל להפנים ולקבל את אותו מסר. ולשאלותייך טליוש: יש חלומות עם מסרים ויש חלומות נבואיים, ישנם גם חלומות שנקלטים אצלנו כחלום, אך בעצם זהו מראה דרך חלון אל מימד אחר, או שעצמי אחר שלנו הנמצא במימד או ביקום מקביל - חווה התנסות, אשר נקלטת בתת המודע ועובר את המסננת שלו כך שאנחנו מסוגלים לזכור קטעים מאותה חוויה. חלום עם מסר אשר פעלתי על פיו - אוכל לתת דוגמא אחת מחלום כזה - חלמתי שאני בים סוער במיוחד, עומדת על הקרקע אך הים סוער, גל גדול במיוחד גרם לי לפחד לרגע, אך אני התכופפתי, הגל עבר מעלי ולאחר מכן המים נעשו רגועים וצלולים. לקחתי את המסר לתשומת ליבי, ובאמת עברה עלינו תקופה לא פשוטה באותו זמן, "התכופפתי"... נתתי לה לעבור מבלי להכנס ללחץ כפי שיכול היה להיות אילו לא הקשבתי למסר. ובאמת התקופה חלפה והכל שב לקדמותו. חלומות נבואיים - לא רק מפחידים ורעים... הרבה חלומות נבואיים טובים חלמתי אני וגם בנות משפחתי, חלומות למשל על לידת ילד או על חתונה קרובה - שהתגשמו במלואם.

גמד92

New member
יש לציין דבר נוסף../images/Emo26.gif

אני לא יודע עד כמה את קרובה לדת, אבל יש מי שאחראי על כל עניין החלומות, והתת מודע לא יכול "לבד" לעכל כל דבר. יש גוף, נפש ונשמה. הגוף נמצא במיטה. הנפש בתוך הגוף - כי הנפש זה החיים שלנו. ונשמה - שאין לכל אחד. לרשעים לא הייתה ולא תהיה נשמה. למשל לאחר המוות לנשמה קשה להתנתק מהגוף והיא מרגישה איך התולעים אוכלים את הגוף. פשוט מרגישה את זה. אבל למי שחושש יש לי הודעה מרגיעה: עשו מחקרים, ויצא שהתורה (שוב) צודקת. יש פסוק בתורה שבו נאמר מי שלא מקנא הוא לא יאכל בקברו. הייתה אישה אחת, שמגיל 17 עד גיל 90 (כן כן!) הייתה צמח. זאת אומרת, כל החיים שלה לא היה לה במי לקנות. ולאחר 5 שנים שהיא נפטרה פתחו את קברה, ומה גילו? גוף שלם, ולא קרה לו כלום. והיה עוד אדם אחד שהעיד על אבא שלו שהאבא אף פעם לא קינא באף אדם בעולם והיה שמח בחלקו תמיד. והינה גם את קברו פתחו והגוף שלם. אפשר ללמוד מכאן לקחים. שיהיה לכולכם ערב מוצלח!

מגי 336

New member
אני מאמינה בה' יתברך

אך איני דתיה. וכל מה שכתבת לא מדבר אלי כלל.

גמד92

New member
מקובל.

רק לא הבנתי למה התכוונת כשאמרת "וכל מה שכתבת לא מדבר אלי כלל"?

מגי 336

New member
החל מ:

"לרשעים לא היתה ולא תהיה נשמה..." והלאה אני מאמינה שלכל הברואים כולם יש נשמה והחוויות / ההתנסויות הם שלהם מתוך בחירה את הדין וחשבון הנשמה עושה עם עצמה כשהיא חוזרת לבוראה.

גמד92

New member
חלילה לי מלהמציא דברים

כל דבר ודבר שאני אומר הוא מסתמך על דבר שכתוב באחד מספרי הקודש. בקשר לנשמה, אם אני לא טועה מדובר על כך בזוהר הקדוש, למדתי את זה בכולל לפני כמה חודשים. ואם תרצי אברר לך מקורות בל"נ בע"ה.

kikona126

New member
מגי,

משה חלמיש מדבר בספרו "מבוא לקבלה" על גלגול נשמות ועל הנשמה. יש פרק שלם שמדבר על זה, כמובן בהסתמכות על המשנה התלמוד והתנ"ך, וגם קטעים מהזוהר. הספר כתוב בצורת מאמר, ולא הכי קל מבחינת קריאה, דיי משעמם, אבל שווה לקרוא כל מיני פרקים מעניינים. יש לי בבית, אם תרצי לקרוא צרי קשר. (לא ממליצה לקנות אותו)

למעלה