אני מאמינה שבזמן השינה
הנשמה "מטיילת" במחוזותיה, נפגשת, רואה... נמצאת במימד של ה"אין-זמן" ומתעדכנת. חוויות אלו של הנשמה נמצאות במה שנקרא "הלא-מודע" שלנו. חלק מהמסרים אותם הנשמה קולטת בזמן השינה נקלטים ב"תת-המודע", שהינו מעין איזור ביניים - המתווך בין ה"לא מודע" ל"מודע" שלנו (מודע = אנחנו בשעת עירות, השכל, המח, המחשבה נקראים "מודע"). תת המודע הוא ה"מסננת" אשר בוחרת להעביר אלינו מסרים באופן קליט, כשישנם מסרים ומראות אשר נשארים חבויים בתוכו, עד לשעה בה נוכל להפנים ולקבל את אותו מסר. ולשאלותייך טליוש: יש חלומות עם מסרים ויש חלומות נבואיים, ישנם גם חלומות שנקלטים אצלנו כחלום, אך בעצם זהו מראה דרך חלון אל מימד אחר, או שעצמי אחר שלנו הנמצא במימד או ביקום מקביל - חווה התנסות, אשר נקלטת בתת המודע ועובר את המסננת שלו כך שאנחנו מסוגלים לזכור קטעים מאותה חוויה. חלום עם מסר אשר פעלתי על פיו - אוכל לתת דוגמא אחת מחלום כזה - חלמתי שאני בים סוער במיוחד, עומדת על הקרקע אך הים סוער, גל גדול במיוחד גרם לי לפחד לרגע, אך אני התכופפתי, הגל עבר מעלי ולאחר מכן המים נעשו רגועים וצלולים. לקחתי את המסר לתשומת ליבי, ובאמת עברה עלינו תקופה לא פשוטה באותו זמן, "התכופפתי"... נתתי לה לעבור מבלי להכנס ללחץ כפי שיכול היה להיות אילו לא הקשבתי למסר. ובאמת התקופה חלפה והכל שב לקדמותו. חלומות נבואיים - לא רק מפחידים ורעים... הרבה חלומות נבואיים טובים חלמתי אני וגם בנות משפחתי, חלומות למשל על לידת ילד או על חתונה קרובה - שהתגשמו במלואם.