חלומות שמתגשמים

Roy1232

New member
לדעתי יש אפשרות שביכולתו של המוח

והתת מודע לנתח סיטואציות, ולפעמים אפילו להקיש מהן את העתיד לבוא בצורה עובדתית לחלוטין, בלי נשמות דמיוניות ואבטיחים. למחב"תים בראשית השרשור, תאכלו בננה

היי רוי, אני מניחה שנגעת בסוגיה

שכל הנוקט עמדה זו או אחרת ידבוק בעמדתו... והציר נע בין עמדה הנתמכת בעובדות המוכחות ע"י כלי מחקר לבין עמדה שנתמכת בתחושות/אינסטינקט, צירופי מקרים ועוד מצבים,שנכון להיום לא ניתנים למדידה אך בהחלט תומכים במציאות.

liloli1

New member
כיום יש הוכחות מדעיות

והכל כתוב שחור על גבי לבן. לדוגמא, עשו מחקרים, ואכן, כל הכהנים למיניהם, יצאו מאותו זרע של שושלת הכהנים. לעומת אחרים שאמרו שסתם כל קטע ה"כהנים" הם לא קשורים לעבר בכלל. אז הייתה כתבה בעיתון, שכתוב בה במפורש שעשו מחקרים ואכן כל הכהנים יצאו מאותו זרע.

לכל אחד יש דרך משלו לברך

להגיד "זה טעים, תודה" זו גם ברכה.... להודות מכל הלב כשחושי הטעם עדיין מתמוגגים מהמזון

אתם יכולים לפרש לי את החלום הזה? בבקשה

שמי שיר ואני בת 15 וחצי. חלמתי בלילה חלום שהבהיל אותי. אני הייתי בחדר שלי במחשב. מאחורי יש ספריה. ועל הספריה הייתה מראה שהייתה באלכסון והיתה לה מסגרת בצבע לבן. הסתובבתי אחורה וראיתי על המראה שרשום באותיות גדולות בצבע זהב היו האותיות "אני בצרה" חזרתי להיות עוד קצת במחשב ושוב הסתובבתי וזה עדיין היה רשום "אני בצרה". בסופו של דבר ה"אני בצרה" נעלם. מה זה אמור להיות החלום הזה?

גמד92

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

אהלן שיר. לעניות דעתי, יכול להיות שהייתה גזרה בשמיים עלייך שהתבטלה ועלייך להודות לקב"ה. שבת שלום ומבורך.

למעלה