חלומות שמתגשמים

kikona126

New member
קראת את מבוא לקבלה של חלמיש?

(יכול להיות שנרדמת כי הוא משעמם מאוד) אבל שם מצויין שלכל גוף יש נשמה, ואפילו מציגים דרכים יפות לגלגול נשמות. גם לרשעים יש נשמה, יותר מזה, דיבוק רע הוא דיבוק של נשמה רעה... ושם מסתמכים על הכתובים.

גמד92

New member
חחח זאת הבעיה

יש ספרים שקטונתי להבין את משמעותם ואת מה שהם אומרים. ולכן, אני מרבה בשמיעת הרצאות של הרב זמיר כהן, הרב אמנון יצחק ועוד רבים וטובים. ממליץ לכולכם. אתם תבינו דברים שעם ספרים יקח לכם להבין כמה שנים טובות.

Roy1232

New member
אמנון יצחק הרב מחב"ת במיל' הוא מקור אמין../images/Emo6.gif

מאמינה שזה עניין של גישה....

זו פעם ראשונה שאני שומעת מה שכתבת כאן ומאוד קשה לי להתחבר אליהם..... יש מחקרים פסיכולוגיים רבים על נושא החלומות על הפעילות המוחית העשירה שמתרחשת בעת חלימה. ברור הוא שהאנושות לצורך מחקר היא בור ללא תחתית ותמיד יתגלו דברים נוספים. וזה מה שחשוב הפתיחות לבדוק ולדעת עוד. ולגבי "הגוף נמצא במיטה"... אז זה לא ממש מדוייק כי ידוע על תופעת ההליכה מתוך שינה או כמו שזה מוכר כ"חולה ירח".

kikona126

New member
מגי מה דעתך על עבודה בשעות הלילה?

כלומר, שבזמן החלום הנשמה שלנו אכן יוצאת מהגוף, אבל יש לה תפקיד למלא?

מגי 336

New member
אני לא יודעת בקשר לנשמה "שלנו"

בהחלט יכול להיות, צריכה לחשוב על זה... יחד עם זאת מקבלת את אחד ההסברים עליהם קראתי שנשמה מפצלת את עצמה ויורדת במספר "עצמיים" (שאחד מהם הוא אנחנו). לא זוכרת כרגע את המקורות אם תרצי אחפש עבורך

kikona126

New member
המקור לדעתי הוא האר"י

אלא אם כן מדובר בזמן השינה. לפי מה שאני זוכרת האר"י דיבר על הנשמה כלהבה של נר, ואמר שכמו שלה יש ניצוצות ככה גם לנשמה שלנו, וכל פעם שהיא בחיים גשמיים זה ניצוץ אחד שהיא שולחת. (מה שיפה בלהבה של הנר זה שגם אם מדליקים איתה נר אחר היא עדיין נשארת באותו הגודל ...)

Roy1232

New member
די כבר, כמה שטויות אתם בולעים, פשוט כואב לי

חלומות מקורם במוח באופן מלא, כנראה כדרך לארגן את הזיכרון ולהעביר אותות מצוקה מהתת מודע למודע, שום שיטוטי נשמות בלילה או הצקות של שדים. מילא נשמות משוטטות, עכשיו גם החלטתם שהיא מתפצלת לחמש ויורדת במספר עצמיים... לא נותר לי אלא לאחל לכם רפואה שלמה בגוף ובנפש.

Roy1232

New member
אני מסוג האנשים שקשה להם לראות אחרים

משטים בעצמם עד טירוף ונופלים קורבן להזיות. אולי זה רק אני...

מגי 336

New member
אולי

ואולי אתה הוא זה שנופל קורבן להזיות ומשטה בעצמך, הכל ענין של זוית ראיה... אז לא כדאי לרחם על אף אחד.

liloli1

New member
ההודעות של גמד92 נכתבו ע"י.

זה משתמש שנפתח בזמנו לקראת משחק "הגמד והענק" שהיה פה בתפוז לפני כמה שנים. אז מה שאני רוצה להגיד זה שיש לי הוכחות מדעיות. המדענים כולם מסכימים איתן פה אחד שאין שום ספק בקיומו של בורא. תתפלא גם ההוא על הכסא גלגלים, המדען הידוע, שכחתי את שמו, אמר בפני כולם: יש בורא. לא יתכן שכל זה נוצר מעצמו. אבל הבעיה היא שהוא לא יודע מי הוא הבורא. יש הוכחות רבות. היה אדם אחד, אטאיסט, לא האמין בכלום בא ואמר לי "אני לא מאמין שיכול להיות שיש אלוקים. אין מצב." בלי לשאול אותו יותר מדי שאלות התחלתי "להכות" אותו בהוכחות. ברוך ה' היום הוא מאמין. אני לא רוצה לתת פה הוכחות לאוויר, אני רוצה לדעת שמישהו יתייחס אליהן ויתן גם תגובה עליהן. במידה ואתה מעוניין בהוכחות (שמי יוכל להסביר את פשרן?) רק תבקש
ומכיוון שהמנהלת הנכבדת של הפורום מבקשת לא לסטות מהנושא המרכזי של הפורום, תוכל, במידה ואכן תרצה, לשלוח לי מסרון פה בתפוז. או: אייסיקיו: 949685 מסנג'ר: [email protected] הודעה זו מיוחסת לכולם. שבוע מצוין

Roy1232

New member
כבר ראיתי יותר מדי הוכחות של בריאתנים

כולן עד האחרונה הופרכו. ולא מספיק לי אדם אחד, חכם ככל שיהיה, שחושב שיש כזה.

liloli1

New member
וזו הסיבה שלא הוספת אותי לאייסיקיו?

שמע יש לי הרבה לתת לך, הבעיה שזה לא הפורום המתאים. שמע, יש לי הרצאה, של הרב אמנון יצחק. הוא בגיל 24 רק חזר בתשובה. הוא מדבר קצר וקולע בלי יותר מדי סיבובים, ומדבר עם המון הומור והכי חשוב - מדבר בגובה העיניים. אם תרצה, אני מוכן להתאמץ בשבילך ולחפש לך סרט שלו, די נדיר, שהוא הביא שם המון הוכחות, המון. רק אם באמת אתה רוצה תגיד לי ואני אתאמץ, ואשתדל ובע"ה גם אמצא. יש לך אולי אתר שאפשר להעלות אליו סרטים?

בעבר היו לי מספר חלומות נבואיים

בזמן האחרון הם פחתו כי אני כמעט לא ישנה....
.... ואולי כי אני לא צריכה מסרים דרך חלום.... אבל בהחלט אני זוכרת שחלמתי פעם על בת אחותי שהיתה בהריון, היא בכלל היתה בחו"ל והקשר שלי איתה היה מאוד דליל...ואכן צדקתי. אני זוכרת שחלמתי אל מצב מסויים בעבודה שבו אני רואה כמה אנשים ואיזושהיא סיטואציה ביניהם ולמחרת אותה סיטואציה עם אותם אנשים היתה...

למעלה