כדאי לקרוא בבלוגיה 25.08.10

shy-1

New member
וסתם לעובדות, במקרה הקלטתי את כל הקטע עם

הבגד ים, והיא לא הסתירה עם החולצה(להיפך, היא השאירה מהבלבול את החולצה משוכה למעלה, וניסתה לההסתיר עם הידיים. ובקשר ל"נטע זר", ראיתי בתכנית הבוקר בערוץ2, איתן שוורץ הביא. נ.ב. מיכל אינה יפה, אפשר לסווג אותה כלא מכוערת.

girl number six

New member
מהסוף להתחלה - לדעתי מיכל אמדורסקי יפהפיה

כוסית על וסקסית בנוגע לנטע זר - במקרה הטלויזיה שלי הייתה דלוקה כשהראו את זה בפעם הראשונה ולא ידעתי שבכלל התוכנית קיימת כך ש-2 מלים היו מספיקות "כבר ראיתי" [ואני העלתי את זה לפני איתן שוורץ - יום או יומיים אחרי שזה קרה אם לא באותו היום] ובנוגע למה שהיא עשתה או לא עשתה עם החולצה והידיים - זה לא קשור לרמת האינטלגנציה שלה. כמה פעמים קרה ששוער קפץ לצד אחד אבל הכדור נכנס לשער בצד השני? זה אומר שהרפלקסים שלו מחורבנים ולא מעיד על מנת המשכל שלו

shy-1

New member
יש פה אי הבנה, לא אני ולא איתן שוורץ עושים

תחרות איתך, מי העלה ראשון מה. מיכל היא אכן סקסית, אך רחוקה מלהקרא יפה ! ואחרון חביב, הבאתי את הסיפור על חשיפתה בתכנית, כי קראתי אצלך בבלוג את זה: " מיכל אמדורסקי הגישה כהרגלה כמנחה שותפה לחברותיה להנחיה - שרון חזיז ואורנה דץ, את התכנית "יפה לך" שמשודרת בערוץ 24 בשידור חי. הפעם, התכנית התארחה במסיבת בריכה בווילה פרטית. החלק התחתון של בגד הים של הזמרת והשחקנית מיכל אמדורסקי נפל בשידור חי מול המצלמות. האירוע המצער התרחש בזמן השידור, כאשר האמדורסקית קמה מהספה והרימה את החולצה מעל בגד הים כדי להראות אותו לצופים – וגילתה נדיבות יוצאת מגדר הרגיל. מיכל הרימה את החולצה כדי לדגמן את הביקיני החדש שלה אבל החוט של התחתונים נתפס, השתחרר וחשף את ערוותה בשידור חי. כשמיכל אמדורסקי הבינה מה קרה, היא צרחה, הסתירה את עצמה עם החולצה והתכנית עברה לפרסומות ". אז אולי את לא זוכרת מה את כותבת בבלוג שלך, אבל זו כבר לא אשמתי.

girl number six

New member
לא רק שיופי זה בעיניי המשתמש

היופי של אמדורסקי הוא מעל לממוצע. יש לה תווי פנים יפות והיא יפה באופן כללי למה להיתפס לקטנות? למרות שאין לי בעיה שאנשים ינסו לתפוס דקויות כאלו בבלוג שלי וכולם מוזמנים - על כל 1,000 כניסות = אני עשירה יותר ב-8 שקלים.

shy-1

New member
יפה כתבת, יופיה של מיכל הוא בעיניך בלבד ../images/Emo13.gif

פנומן 72

New member
אמדורסקי יכולה להיכלל בטופ 10 של האשמ"ליות

בארץ בלי שום בעיה אשמלית = MILF

Bezalel P

New member
אפשר רק לקוות...

ולכן עצרתי את הדיון כאן, לפני שמישהו יתפתה לשאול ויחייב אותך להסביר

Ronit FL

New member
בלי קשר לדיון המילף,

הדיון הגאוני על כן או לא שחור לבן מיכל אמדורסקי יפה נשאר, בניגוד לדיון הפחות אינטליגנטי על יופיו של הרוע שנמחק.... המחק של הפורום עובד רק אם רמת האינטלגנציה תלת סיפרתית?

girl number six

New member
אוי ויי

איך אתה מעז לקטלג בנות לפי גיל ועוד להפחית מערכה של האישה ככל שהיא מתבגרת? האישה משתבחת עם השנים להבדיל מהגבר שהשיא שלו בגיל 20 וכמה שזה נשמע עלוב,,משם המצב רק מתדרדר

פנומן 72

New member
גם כשאני מחמיא זה לא טוב ? ...

ולהגיד ש"האישה משתבחת עם השנים" זה לא מיתוס - זו אשליה.

Ronit FL

New member
לא מדויק...

נורא תלוי גם בך (לשם הדיון, לא אתה ספציפי) ומה אתה מחפש באשה. נכון שחיצוניות חשובה אבל לא פחות, גם שיהיה עם מי לדבר ולא רק את מי להראות. קוראים לזה להתבגר.

פנומן 72

New member
ומי אמר שאין מה לדבר עם גב' אמדורסקי ?

מעולם לא החלפתי איתה מילה, אולי היא טיפוס אינטליגנטי וקולח ? גם לא זכור לי שראיתי אותה בראיון או משהו אז אני ממש לא יכול לדעת. אני גם לא שופט אותה ואין לי כוונות לעשות את זה. אני בסך הכל נתפס במה שאני יודע וזה שיחסית לגילה ולסטטוס שלה היא נמצאת בטופ. ואגב, מן הידוע הוא שגברים לא מתבגרים - הם רק מזדקנים.

girl number six

New member
היא רחוקה מאוד מלהיות בת 40

איך אתה מדבר עליה כאילו היא [או לפחות אמורה להיות] מקולקלת? גברים בגיל הזה אובד להם הקלח - משמינים ומקריחים שלא לדבר אפילו על חוסר תפקוד מיני ושהשערות שהיו פעם על הראש מתגלים במקומות חדשים כמו אוזניים, אף וכתפיים.

wranger

New member
מכאן נמחקו הודעות, ואבקש לעצור כאן את הדיון

מלכתחילה זה היה דיון גבולי, וברגע שהתחילו פה חילופי "מחמאות" בין המשתתפים הוא חצה את הגבול הזה. די, מספיק.

פנומן 72

New member
אתה מגזים

אז בוא תקבע בריש גלי שכל מה שלא קשור לבלוגיה אסור בתכלית האיסור להיכתב פה וזהו. אני לא צוחק - אני לא אשתף פעולה עם כל מה שלא קשור לבלוגיה. אבל תכריז על כך ותפסיק למחוק. אשכרה עושה רושם שאתה נהנה מזה.

למעלה