כדאי לקרוא בבלוגיה 25.08.10

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif צריך לשאול את חדשוטק אם יש אפשרות

להקביל את הטכנולוגיה לפה

Ronit FL

New member
אגב, ידוע שגברים לא מתבגרים,

הם ברגרסיה מתמדת ובין השאר גם.... מגדלים שיער על הגב. מטפחים כרס ו-man boobs.

girl number six

New member
תראה לדוגמא את קיילי מינו

היום בגיל 40 + וכשהיא עשתה את הקמבק לפני 10 שנים בגיל 30 + היא נראית טוב יותר לעומת גיל 20. כולם עדיין מדברים על הרגליים של טינה טרנר והיום היא בת 60+ לעומת שנות ה-70 [תסתכל בקליפ simply the best] והרשימה נמשכת

פנומן 72

New member
בכל כלל יש יוצא מן הכלל

את לא יכולה להיתפס בבודדות כי בתור קונטרה אני יכול להביא לך עשרות דוגמאות של סלבריטאיות בהוליווד שהתכערו רצח עד שאי אפשר להכיר אותן כלל - ורק דוגמא אחת - Phoebe Cates. ויש עוד הרבה.

girl number six

New member
גם קריסטין אלי שמנה נראית טוב

זה ממש לא בודדות - רוב הנשים נראות הרבה יותר אחרי גיל 30-40 לעומת גילאי 16-20. אפילו ליידי גאגא

../images/Emo112.gif "מוזיקאים שאני מכיר חזרו ואמרו לי ../images/Emo41.gif

שבוע אחרי שבוע שלא משקיעים לי בעיבודים" אור גלעדי (מתמודד כוכב נולד שהודח) הגיע אתמול לפורום כוכב נולד בתפוז וחשף כמה דברים מעניינים. הדברים מצטרפים אל הרשומה המשופצרת שהתארכה לה כפליים מהמקור וכעת תוכלו לקרוא בשלמות על כל מה שנראה שטדי הפקות לא היו רוצים שתקראו.

שרוצים להירגע מחום היום-שיר חדש

בס"ד צהריים נעימים שיר חדש נולד מהשראה כפולה על הרצון לקרר ולרענן את עצמנו מהחום הקייצי אומנם החום מתון כעת, לעומת שבוע שעבר היה חם מאוד באזור הכי חם לא מומלץ להיות כעת אלא בהיפך הגמור הגליל וכמובן החרמון בוודאי שדי חם בחוץ, ולכן אנו:רוצים להתקרר מהחום

koresh2

New member
עד שהתייאשתי שכבר לא תהיה לי מוזה

הגעתי עם הפוסט בקישור המצורף. פוסט קצר, אבל חשוב, לכל מי שמנסה לחיות נכון אבל לא מצליח לו.

למעלה