מפגש חודש יולי קסומי!

../images/Emo45.gif../images/Emo128.gif ה22 הכי נוח לי

גם ב17 אני יכולה אולי אבל בעשירי אין מצב.. וים אני די שונאת אבל אפשר במקום לעשות פיקניק בגן המשולש... לא הייתי בפעם הקודמת:(

daphnadk

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo128.gif לא ים!!!!!1 אם זה בים אני לא בא.

כמו ירח

New member
כנראה ש../images/Emo31.gif

זה יום אחרי הופעה ובטח תהיה חזרה או עוד הופעה, אז אני לא יודעת, אבל רוב הסיכויים שלא... אבל ים זה מגניב ^^ תהנו :)

Super Alonit

New member
../images/Emo221.gifאוקיי, ה-22 ניצח ברוב קולות.

ורעיון הים לא יצא לפועל ככל הנראה.
אם כך, ב-22 לחודש, בשעה 12:00 בעזריאלי ליד הטאוור רקורדס יש מפגש פורום.
ואני אפסיק עם רעיונות יצירתיים כביכול כי זה לא מתקבל כאן.
~מאוכזבת~

danduuu

New member
ידעתי שלא קראו את ההודעה שלי ../images/Emo3.gif

אמרתי שאני מתחילה לעבוד באותו יום.. וחוץ מזה רק עכשיו היה מפגש..וזה לא פייר שאני שוב אצטרך להוציא 75 שקל על נסיעות שגם ככה אין לי..אולי תבואו אתם לפה? הנה גם אני מביאה רעיון מקורי, וגם הוא לא מתקבל בברכה..

Super Alonit

New member
מי אמר שהוא לא מתקבל?

למה את באה בגישה הזאת? לא הצעת כלום וכבר את אומרת שפסלנו את הרעיון שלך. אם היית מציעה יכול להיות שזה היה הולך. אני אישית בעד, אתם כל הזמן באים אלינו והגיע הזמן שפעם אחת נבוא אליכם. כמובן שכשאת מנסחת את זה ככה (כלומר מציעה רעיון ופוסלת אותו באותה הודעה) זה לא יצא לפועל.

danduuu

New member
אנחנו [אני וקארין] כבר אמרנו את זה כמה פעמים

אבל אפחד לא ממש רוצה את זה... תאמיני לי שאם אני אפתח שרשור מפגש בצפון עכשיו-אף אחד לא ירצה וכולם יצביעו נגד.

Super Alonit

New member
נו, כי הם שמנים.../images/Emo6.gif

לדעתי אם נעשה מפגש-שינה אנשים יהיו יותר בעד, תנסו. :] אבל תעשו את זה באוגוסט, כי בין ה-24-31 אני לא פה ואני רוצה לבוא.

danduuu

New member
בבאוגוסט זה מצויין ../images/Emo9.gif אפשר לעשות מפגש לכבוד

סיום החופש הגדול [שלכם
] ותחילת הלימודים וזה
ואני גם מתגייסת בספטמבר, אז הדדמנות אחרונה לראות אתכם עד הודעה חדשה

lacrimosa girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מפגש שינה!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ואא, יהיה ממש נחמדי! אלונה- לארגן

למעלה