סיכום שבוע

The Ocean Girl

New member
איך אפשר להיות ג' ספארו במחשב?../images/Emo12.gif

וממתי באטמן הוא סרט לילדים בני 9
ואמורים לכתוב בלי א' כי זה יוצא באט

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאז?../images/Emo11.gif

באט זה.. אמור להיות ככה נראלי
וזה לא. זאת הפואנטה שהיא לא רוצה לראות את הג'וקר
(אההה.. באטמן. נו.. ג'וקרD:) ו.. משחק של שודדי הקאריבייםD: הצלחתי להפיל את האישה לסיר!@#$ הודעה מבולגנת

darklighter

New member
אז מה גם אני וחברה שלי רוצות לראות באטמן../images/Emo190.gif

ואנחנו רחוקות מגיל 9...[חברה שלי מבוגרת ממני ב3 שניםXDD]

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifלא שאנחנו יודעים בת כמה את V_V

וזה מה שאני מנסה לשכנע אותה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאז תשיגי משחק של שודדי הקאריביים../images/Emo6.gif

גאד ג'ק ספארו |ריר|

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאממ.. לא יודעת..

אבל כל משחק של זה אפשר להיות ג'ק ספארו נראלי

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"הרגת תאומים סיאמיים?"

darklighter

New member
../images/Emo45.gifגם אני נקרעתי מזה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifדבר ראשון, לא מתייחסים אלי ברצינות V_V

ודבר שני הממ.. סתם זה מה שיצא

NoFaR815

New member
רק אני לא הבנתי?../images/Emo122.gif

את הקטע של המוחברים והתאומים הבנתי.. אבל למה ה"הרגת"?

darklighter

New member
שבת שלומות לכולם../images/Emo190.gif

איך עבר עליי השבוע? חראגיל + כאבי רגלים- עכשיו התנפחה לי הרגל השניה
סרט השבוע? טראנסאמריקה... זה לא כזה סרט טוב אבל זה היחיד שראיתי השבוע... ופליסיטי שחקנית מעולה
ספר השבוע? לא קראתי שיר השבוע? Switchfoot- Meant To Live שמתי אותו בפתיח של גוסיפ גירל שעשיתי... תוכנית\סדרת השבוע? ממה שמשודר עכשיו The Middleman... מהסדרות של הקיץ אני אוהבת רק את זה, את WEEDS, ואת The Secret Life Of The American Teenager ... אני רואה גם Fear Itself אבל רוב הפרקים של זה לא משהו... חוץ מהפרק שהשחקן של צ'ארלי מקייל XY שיחק בו... קניית השבוע? קניתי מייק אפ True Match של לוריאל פעם ראשונה, אני אשתמש בו פעם הבאה... מקווה שהוא עמיד... אה וקניתי גם ספלי רטרו כאלה מגניבים... חסר לי רק האדום להשלמת הסדרה- לא קניתי אותו כי היה רק אחד והיה עליו כתמים. ציטוט \ פתגם השבוע? לא יודעת דבר מיוחד שעשיתי השבוע? עשיתי איזה 5 קליפים השבוע כי עוד מעט יש לי מילואים וזה יחסר לי:/ עצבון \ ביאוס השבוע? המצב של הרגלים שלי והמילואים. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? שאני אדומה בפורום הזהXD אייקון \ סמיילי השבוע?
כמובן. איש השבוע? ג'נסן אקלס
תמונת השבוע? אין לי כח אני בתגובה מהירה.

adii1201

New member
אני שמחה שלהיות אדומה

עשה לך את השבוע!
ופליסיטי מדהימה
ובמיוחד בסרט ההזוי משו הזה

נויה XY

New member
עונה

איך עבר עליי השבוע? סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע? תוכנית\סדרת השבוע? קניית השבוע? ציטוט \ פתגם השבוע? משעמם לי דבר מיוחד שעשיתי השבוע? קילפתי תפוח עץ עם קולפן וחתכתי את הכרית בזרת ונוראאאאאאא כואב לי ! :'( עצבון \ ביאוס השבוע? אותו דבר מיוחד הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? יומולדת לאמא אייקון \ סמיילי השבוע? :) איש השבוע? אמא תמונת השבוע? הדגים החדשים שלייייייייייי (תדמיינו: אקוואריום מלבני עם משאבה קטנה, אבני נוי סגולות, יש לו מנורה חמודה, ודגים קטנים-צהוב,זהב,וכמו לבן כזה עם כתם זהב על הראש :) )

נויה XY

New member
תיקון...

משום מה לא ראיתי את השאלות הראשונות ..... :( איך עבר עליי השבוע? קצת משעמם, קצת כייפי.. רגע ככה רגע ככה סרט השבוע? לא זוכרת איך קוראים לו, היה בהוט בלילה כשלא הצלחתי להרדם (נערה מגלה בלוח סיאנס את השם של הבחור שהיא תנשא לו, וגם המגדת עתידות אומרת לה את אותו שם, 10 ימים לפני החתונה שלה עם מישהו אחר, היא מקבלת טלפון ממישהו שהוא טוען שהוא חבר על בעלה ושמו כמו השם שמגדת העתידות והסיאנס אמר לה. היא רצה בטירוף לשדה התעופה לחפש אותו וחברה שלה באה איתה והן טסות מפה לשם.. בין מלונות וערים לחפש אותו..ומשם זה עוד מתגלגל כשהיא פוגשת במישהו אחר... קיצר סרט חביב,קיצי,עליז קצה,ומצחיק מתאים לשעות המאוחרות ביותר של הלילה...) ספר השבוע? "עוד חיבק אחד" אלמור רות שיר השבוע? בכללי קטנטנות תוכנית\סדרת השבוע? עדיין אין קייל :( קניית השבוע? לא זכור לי משהו מיוחד השבוע, אבל אמא קנתה לי היום גרביים מתוקות של מיני מאוס :) ...

למעלה