סיכום שבוע

נויה XY

New member
מצרפת תשובה :)

CHIQUITITAS קטנטנות הראשון, הנוסטלגיה של ערוץ הילדים, הדיסקים של כל 7 העונות........... D:

נויה XY

New member
חחחח הכל קשור

הייתי בהופעות של המורדים, את ההופעות של פינת אור וכל אלה בארץ לא ראיתי, לא ממש אהבתי כי זה נראה לי כמו חיקוי חוזר של קטנטנות כל הדברי המשך האלה.. אבל המורדים שולט! :)

NoFaR815

New member
והסרט בכלל ../images/Emo99.gif

כשחושבים על זה זה מדהים איזה רעש זה עשה בארץ! ומאז קטנטנות והמורדים לא הייתה הצחלה כזאת..

נויה XY

New member
נכון מאוד ! :)

אבל גם לא תהייה אני לא מאמינה שכריס תצליח לעשות עוד פעם כזה רעש, אפילו שפלוריסיינטה הייתה הצלחה וזה, זה עדיין לא אותו דבר

NoFaR815

New member
יוווווו ../images/Emo99.gif

צ'ייטיטס צ'קיטיטס ווליה סי צ'ייטיטס צ'קיטיטס ווליה סי צ'ייטיטס צ'קיטיטס ווליה סייייייייייייייייייייייייייי
יש לי את כל השירים והקלטות והספרים
הייתי בהופעות של המורדים נדיה וסבסטיאן ופלורסינטה אבל זה לא קשור

נויה XY

New member
הם קצת דיסלקטים אז אין להם שמות

הזיכרון שלהם קצר מידי.. בכל מקרה היו 3 דגים, מסתבר שמכרו לי אחד או חולה או מאוד מפגר והוא לא אכל, כי האחרים גנבו לו את האוכל מהר מידי ולא יכלתי לעזור לו כי כל הזמן שהוספתי אוכל הדגים האחרים התעוררו לחיים ובאו לאכול ורק הוא בשאנטי שלו מסתובב לידו האוכל וזה לא מזיז לו.. אז אתמול הוא מת :( (הצהוב) ועכשיו נשאר הדג זהב שהוא מהיר ומאוד רעב שאוכל לדגיג הקטן את האוכל.......... :( צריך לבודד אותו נראה לי :(

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo15.gif מסכמת ../images/Emo13.gif

איך עבר עליי השבוע? נחמד , כמעט העיפו אותי מהקופי בין. סרט השבוע? One Missed Call ספר השבוע? שיר השבוע? The Bridges - Pieces , Ashton Shepherd - Takin Off This Pain , Sarah Buxton - Innocence ,Rissi Palmer - no air_count תוכנית\סדרת השבוע? מרפאת פרטית , העשב של השכן.. קניית השבוע? תיק... ציטוט \ פתגם השבוע? "Though I've tried,but I've fallen.." דבר מיוחד שעשיתי השבוע? שברתי לידיד שלי איזה בושם שהוא קנה לא מזמן ב600 שקל (מוכשרת) , מספיק מיוחד? עצבון \ ביאוס השבוע? ^ זה די גמר אותי כל השבוע. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? נגמר המלווה
אייקון \ סמיילי השבוע? איש השבוע? תמונת השבוע?

NoFaR815

New member
MEEEEEE

איך עבר עליי השבוע? נחמד, קניתי מלא בגדים
3 ג'נסים+ 2 חולצות
סרט השבוע? זוג משמיים
ספר השבוע? התחלתי לקרוא את חוה ואדם.. בנתיים נראה נחמד.. שיר השבוע? The Lemonheads - Lemon Tree
the lemonheads - Miss Robinson
תוכנית/סדרת השבוע? אחת שיודעת
קניית השבוע? חולצות ג'ינסים בלאגנים ציטוט/פתגם השבוע? "תשבע באמאאאא!!"
סתם משהו שצחקנו עליו ומאז כל שניה אנחנו אומרים את זה
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? ממ סתם ישנתי אצל בת דודה שלי שמזמן לא ראיתי אותה.. עצבון/ביאוס השבוע? ידיד נסע לסרביה ואני ופתאום אניח נורא מתגעגעת אליו
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? ממ סתם מצאתי תיק לבצפר אייקון/סמיילי השבוע?
איש השבוע? אנינינינייייייייייי תמונת השבוע?
אהבתי

LeAnnDylan

Well-known member
בלהבלהבלה

איך עבר עליי השבוע? חמוד
סרט השבוע? מילים ולחן וזמר החתונות. דרווו
ספר השבוע? התמימים- הרלן קובן
שיר השבוע? Very Last Country Song - Sugarland
תוכנית\סדרת השבוע? האנטומיה של גריי
קניית השבוע? הארד דיסק נייד 500 ג'יגה |ריר|
ציטוט \ פתגם השבוע? אם אתה מחייך גם כשהמצב גרוע סימן שמצאת את מי להאשים
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? עבדתי. כן כן זה מיוחד