הוו הנה השיר החביב הזה
L limors2 Active member 23/10/06 #45 אמי!!! עם הפרחים לכמה שעות!!../images/Emo54.gif אני לא אוהבת תשיר הזה תגרסה הזאת אלך להביא אוכל!
L limors2 Active member 23/10/06 #49 ה2 הקודמים יותר שווים!../images/Emo54.gif ועוד לא שמעתי תדיסק! הוא רק עומד על המדף בקופסה השחורה הענקית והסקסית שלו
ה2 הקודמים יותר שווים!../images/Emo54.gif ועוד לא שמעתי תדיסק! הוא רק עומד על המדף בקופסה השחורה הענקית והסקסית שלו
T tkuihehr New member 23/10/06 #50 טוב, זהו, כל השירים השווים היו כבר מעכשיו לא כזה משתלם לשמוע, אז אני עורק והולך להתחיל ללמוד מבנה נתונים, איח, מבחן מחר, כדאי באמת שאני אתחיל... וואי איך בא לי עוגיות אוף אין אז מה אני אנשנש?
טוב, זהו, כל השירים השווים היו כבר מעכשיו לא כזה משתלם לשמוע, אז אני עורק והולך להתחיל ללמוד מבנה נתונים, איח, מבחן מחר, כדאי באמת שאני אתחיל... וואי איך בא לי עוגיות אוף אין אז מה אני אנשנש?
L limors2 Active member 23/10/06 #63 מאד../images/Emo99.gif ויש הופעה שלהם בי-ם תכף! או השבוע או שבוע הבא. או אחרי זה עברתי רחוק מהמודעה ולא הצלחתי לראות מתי ואיפה. רק שהיא בצבע ורוד ועכשיו השיר נהיה יותר יפה
מאד../images/Emo99.gif ויש הופעה שלהם בי-ם תכף! או השבוע או שבוע הבא. או אחרי זה עברתי רחוק מהמודעה ולא הצלחתי לראות מתי ואיפה. רק שהיא בצבע ורוד ועכשיו השיר נהיה יותר יפה