סתם כי הגיע הזמן..

Nienna17

New member
../images/Emo221.gifסתם כי הגיע הזמן..../images/Emo221.gif../images/Emo15.gif

קודם היה לנו שרשור התפקדות ובו כל אחד כתב כמה מילים מסכנות, אז עכשיו אני חושבת שכדי שנכיר עוד יותר טוב את המרטשים בינינו
. אז הנה לכם שאלון היכרות נחמד, קליל ולא עמוס בכלל (כן, כן...
). שם: גיל: כמה זמן את/ה מרטש/ת: ריטוש אהוב שלי: עד כמה אני אוהב לרטש מ-1 עד 10: שיר הכי אהוב: זמר/ת אהוב/ה: סרט הכי אהוב: ספר אהוב: מה אכלת היום בבוקר? דבר טוב שקרה לך בזמן האחרון: דבר רע שקרה לך בזמן האחרון: פחד/פוביה מ: וסתם כל מה שאתם רוצים להוסיף על עצמכם כדי שנכיר אותכם יותר טוב
.

טוב אז..אני ../images/Emo26.gif ../images/Emo9.gif

שם: מורג
גיל:15 באפריל 16 כמה זמן את/ה מרטש/ת: בערך שנה מינוס ריטוש אהוב שלי:
לא הכי הכי אבל אין לי כוח לחפש
עד כמה אני אוהב לרטש מ-1 עד 10:10
שיר הכי אהוב: כל הזמן זה מתחלף... זמר/ת אהוב/ה:שאקירה אני חושבת...
סרט הכי אהוב: כמעט 30,סיפור סינדרלה,יש לה ביצים וכל הסרטים הנסיכיים האלה
ספר אהוב: פרחים בעליית הגג, הוו מומלץ!!! מה אכלת היום בבוקר? ממ הדבר הראשון? מסטיק נחשב? דבר טוב שקרה לך בזמן האחרון: מפגש עם חברות שלא ראיתי תקופה ארוכה!!
דבר רע שקרה לך בזמן האחרון: נשבר לי הלק האהוב וכל תכולתו הושמדה (?
) פחד/פוביה מ: משחקי כדור
לספר על עצמי? סתם ילדה חברותית שלא אוהבת להיות לבד

Nienna17

New member
יוו פרחים בעליית הגג

קראתי את זה ביום כיפור - ספר מדהים כל כך והסרט כל כך דפוק.

just טלוש

New member
אני../images/Emo13.gif

שם:טל גיל:בת 15 ביום שני הבא...עוד 6 ימים
כמה זמן את/ה מרטש/ת:לפני כשנתיים התחלתי...אז אפשר להגיד ששנתיים. ריטוש אהוב שלי:
עד כמה אני אוהב לרטש מ-1 עד 10:ממ זה סוג של תחביב עבורי. מה שאני הכי אוהבת זה לצייר/לעסוק באומנות. אז...8 בערך.:) שיר הכי אהוב:שאלה קשה מדי... אני אוהבת המון סגנונות. בעיקר רוק על כל גווניו וסוגיו,וקצת ישראלי. הלהקה האהובה עלי היא U2,ואם הייתי יכולה הייתי בכיף מתחתנת איתם
זמר/ת אהוב/ה:ללא ספק,בונו:) [פול היוסון
כי למה להתפס לקטנות] סרט הכי אהוב:גם שאלה קשה מדי..יש המון. אני אוהבת את היומן.. ספר אהוב:עדיין לא הגעתי לשלב הזה שאני מתעניינת בספרים. מתישהו זה יקרה מה אכלת היום בבוקר?לחמנייה עם קוטג' וזיתים
דבר טוב שקרה לך בזמן האחרון:כי מותר לי להתלהב. היום הגשנו את הפרוייקט הראשון באומנות..וקיבלתי בו 97 וזה הציון הכי גבוה בכיתה
[יש לי תמונות,למי שרוצה] דבר רע שקרה לך בזמן האחרון:אממ..אולי המצב הבריאותי שלא היה כל כך טוב... תחזיקו לי אצבעות ליום חמישי הזה.. פחד/פוביה מ:ג'וקים:{

just טלוש

New member
תודה חמודה.:)

ממ אז ככה, אמ. הסיפור הוא לקחת חפץ/תמונה שאתם קשורים אליו..זה היה הפרוייקט אז לקחתי תמונה של סבא שלי ז"ל ושלי כתינוקת.. הייתי נורא נורא נורא קשורה אליו וגם עכשיו הוא נורא חסר לי...למרות שכבר עברו 5 שנים.:/ אז תראי, התמונות לא ממש משקפות,במציאות זה נראה הרבה יותר טוב ופרופורציונלי...ואממ שיניתי אותי..כאילו את התינוקת. הפרצוף שונה לגמרי עכשיו..כלומר איך שהגשתי את העבודה. אבל אין לי איך לצלם לך כי העבודה שלי בכיתה..
לא נורא אבל.

just טלוש

New member
3

חח אה אגב,גם בתמונה כתינוקת יצאתי כזו "מעוכה" אני לא מציירת מעוות או משהו!

idomenta

New member
אני

שם: איליה גיל: 19 כמה זמן את/ה מרטש/ת: אמממ... בפוטושופ, שבועיים, עד אז הייתי עושה כל מיני דברים עם צייר... ריטוש אהוב שלי: עד כמה אני אוהב לרטש מ-1 עד 10: עוד לא החלטתי, אבל בהחלט אוהב שיר הכי אהוב: אילנה אביטל - לגעת באושר (שיר על החיים) זמר/ת אהוב/ה: כל הזמן משתנה, כרגע שומע הרבה"היהודים" סרט הכי אהוב: אינסטינקט בסיסי ספר אהוב: שניים שונים בתכלית, פאולו קואליו - האלכימאי, דן בראון - צופן דה וינצ'י מה אכלת היום בבוקר? ביסקוויטים של המפקד שלי בצבא דבר טוב שקרה לך בזמן האחרון: הייתי בהופעה של נייטוויש דבר רע שקרה לך בזמן האחרון: מתיחות ביסים עם אמא (קורה גם בגילי... חח...) פחד/פוביה מ: אל תצחקו עלי, אבל... ליצנים.

just טלוש

New member
היהודים../images/Emo45.gif אבל לטעמי "פורטה" לא משהו..

אין על האלבומים הישנים שלהם.

ran refael

New member
גם אני לא אהבתי את הפורטה

זאת הלהקה היחידה שנשארה איתי מגיל 20 שמעת על הילד החדש שלהם? השם שלו מוזר יותר מההורים

למעלה