סתם כי הגיע הזמן..

just טלוש

New member
לגמרי:/ זה היה שוק עבורי,

מאז הכתבה הקודמת שלהם ב7 לילות לפני שנה תום אמר כששאלו אותו על ילד "גם זה יגיע" והשנה,בכתבה הזו פתאום יש ילד... והכי הרג אותי שגם בחודש 8 היא המשיכה לשיר.. ואמ,למען האמת אני חושבת שהיא גם המשיכה להסתמם. ילד מסכן..הם אפילו לא יודעים איך לגדל אותו. בכתבה הם אמרו "אנחנו לפעמים מגיעים לקטעים שאנחנו לא מבינים מה יש פה. מה זה,מה לעשות עם זה"

stavnir

New member
אני

שם: סתיו גיל: 15 כמה זמן את/ה מרטש/ת: אמממ.. התחלתי להתעסק עם פוטושופ בערך לפני 3 שנים.. בעיקר מעצב אתרים ועושה דברים פוטושופים כאלה (נו אתם יודעים למה אני מתכוון
) , לפעמים מרטש. ריטוש אהוב שלי: רקע לשולחן עבודה שעשיתי לא מזמן -> עד כמה אני אוהב לרטש מ-1 עד 10: 8? שיר הכי אהוב: nickelback- rockstar זמר/ת אהוב/ה: (להקה) simple plan סרט הכי אהוב: פרל הארבור ספר אהוב: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה (מאוד מומלץ) מה אכלת היום בבוקר? עוגייה
דבר טוב שקרה לך בזמן האחרון: המעבר לתיכון, אחלה דבר. דבר רע שקרה לך בזמן האחרון: דלקת מפרקים ביד, זה מה שקורה כשמשחקים 3 שעות כדורעף
פחד/פוביה מ: ליצנים

למה אתם מפחדים כ"כ מליצנים עדיין לא הבנתי ../images/Emo3.gif

ו-המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה ?!?!

stavnir

New member
זה מלחיץ שהם כל הזמן מחייכים ../images/Emo3.gif

בקשר לספר- כולם חושבים שהשם מוזר, אבל עוד לא היה אחד שהלוותי לו את הספר והוא קרא אותו ביותר מיום אחד... וזה לא בגלל שהוא קצר, פשוט אי אפשר להניח אותו, ספר מדהים... נראה לי קראתי אותו איזה 5 פעמים חח..

גם אני כל הזמן מחייכת ../images/Emo3.gif

ואללה? אז אעשה לי נייה קצרה לספרייה מחר בדרך לבית הספר! :) תודה על ההמלצה :]

NLO

New member
../images/Emo151.gif, הייתי חייב...(מצטער אם מישהו נבהל../images/Emo3.gif)

just טלוש

New member
תהיה בריא:)

טוב זה היה קיינד אוף סקרי התשובות שלך... ממ,אתה אוהב לרטש בערך 8
[טוב,את סימפל פלאן אהבתי,אני מודה
] עוגיות זה מה שאני בדר"כ אוכלת בבוקר...ואמ,דבר רע שקרה לך סוגשל קשור בבריאות.
קצת מפחיד... אבל Never mind

stavnir

New member
לא כזה קריטי

הרבה אנשים אוכלים עוגיות בבוקר
בכל מקרה, אני מכיר טל בת 15 שחולה על u2. צירופי מקרים

just טלוש

New member
חח,אני יכולה לחתום לך שהיא לא יותר ממני../images/Emo11.gif

כן צירופי מקרים הזויים ודכאונות ומצבי רוח:/.

סוף סוף עובד ../images/Emo69.gif

שם: אינסה גיל: 15 כמה זמן את/ה מרטש/ת: חצי שנה בערך. ריטוש אהוב שלי: של כרמן אלקטרה נראה לי, העלתי לקומונה לא מזמן. עד כמה אני אוהב לרטש מ-1 עד 10: 9 שיר הכי אהוב: כרגע The Poet And The Pendulum של נייטוויש. זמר/ת אהוב/ה: אני שומעת הרבה מוזיקה, אבל בעיקר להקות: MCR, Nightwish, Placebo. סרט הכי אהוב: ראיון עם ערפד
ספר אהוב: אין משהו ספציפי. מה אכלת היום בבוקר? מה שאני תמיד אוכלת בבוקר, יוגורט
דבר טוב שקרה לך בזמן האחרון: יום הולדת ביום ראשון והופעה טובה של נייטוויש ביום שבת. דבר רע שקרה לך בזמן האחרון: מתחילה קצת לרדת בלימודים, ציון מאוד נמוך באנגלית. פחד/פוביה מ: פוביה מחרקים. וזה באמת לא סתם פחד, זאת פוביה נוראית. מה להוסיף? אה, כן, ההודעה הזאת נשלחה כבר יותר מ30 פעמים, ללא הצלחה ><

למעלה