סתם כי הגיע הזמן..

../images/Emo42.gifעונה../images/Emo42.gif

שם: עדי גיל: 15 כמה זמן את/ה מרטש/ת: חצי שנה... (אבל משתמשת בפוטושופ כבר שנתיים בערך) ריטוש אהוב שלי: לודעת.. אבל אני מאוד אוהבת לרטש מפורסמות... עד כמה אני אוהב לרטש מ-1 עד 10:
שיר הכי אהוב: אין אצלי 'הכי'.... זמר/ת אהוב/ה: עברי לידר, משינה, כנסיית השכל, מוניקה סקס, ועוד כמה.. סרט הכי אהוב:
ספר אהוב: אני לא כלכך קוראת ספרים, הספר האחרון שסיימתי היה 'המכשפה מפורטובלו'-פאולו קואלו... כרגע אני באמצע 'ורוניקה מחליטה למות' של אותו סופר.. ואני ממש אוהבת אותו.. מה אכלת היום בבוקר? אין לי כלכך שעות שינה ואוכל מסודרות :S (קמתי ב4 וחצי, ואכלתי מעדן..) דבר טוב שקרה לך בזמן האחרון: לא טוב, אלא מהנה- נסעתי לשופינג בת"א... דבר רע שקרה לך בזמן האחרון: איזה יום אחד, השבוע.. לא רוצה לדבר על זה.. פחד/פוביה מ: דברים שאני לא יודעת\מודעת להם... בעיקרון יש לי המון פחדים..... אבל זה בעיקר..

ol9it

New member
עונה

שם: אולה אבל כולם קוראים לי אולי גיל: 19 כמה זמן את/ה מרטש/ת: מרטשת 3 חודשים עובדת בפוטושופ הרבה יותר ריטוש אהוב שלי: מבחינת ריטוש הכי טבעי , מבחינת עבודות פוטושופ בכללי הכי יצרתי עד כמה אני אוהב לרטש מ-1 עד 10: כשזה פשוט עובד כמו שאתה רוצה 9 שיר הכי אהוב: וואי יש מלא בעיקר מטאל אבל רוק לסוגיו בכלל זמר/ת אהוב/ה:metalica sonata opeth סרט הכי אהוב: דוני דארקו כל סרט שהוא סוג של מותחן פסיכולוגי ספר אהוב: כרגע " אם יש גן עדן" מה אכלת היום בבוקר? לחם עם ריבה חחחח דבר טוב שקרה לך בזמן האחרון:טיול שטח מדהים שכלל סנפלינג ואנשים מדהימים דבר רע שקרה לך בזמן האחרון:: לא זוכרת פחד/פוביה מ: תרנגולות

Nienna17

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

יהיה נחמד אם תעלי ריטושים שלך או עבודות
, מה שבא לך. חחח תרנגולות

smady by

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

שם: סמדר גיל: 19 כמה זמן את/ה מרטש/ת: 4 שעות
ריטוש אהוב שלי: יש לי רק אחד... עד כמה אני אוהב לרטש מ-1 עד 10: 6? אני מניחה שאני יאהב את זה ברגע שאני אדע טוב
שיר הכי אהוב: וואו.. אין לי אפילו להקה הכי אהובה! אבל כרגע - המכשפות - עד העונג הבא זמר/ת אהוב/ה: סימון סימונס סרט הכי אהוב: שודדי הקריביים ספר אהוב: יש המוון! נראה ליש"ההיסטוריונית" מה אכלת היום בבוקר? המוון חחח... סלט ובורקס דבר טוב שקרה לך בזמן האחרון: קניתי חגורה וחצאית ממש יפים! דבר רע שקרה לך בזמן האחרון: אויל לא יתנו לי אישור עבודה..
פחד/פוביה מ: הקאות (על תצחקו, זו פוביה אמיתית...) וסתם כל מה שאתם רוצים להוסיף על עצמכם כדי שנכיר אותכם יותר טוב: אני עובדת כגרפיקאית בצבא - וזה שולט!! ^_^

למעלה