סתם כי הגיע הזמן..

Nienna17

New member
חחח כבר שכחתי שגם אני צריכה לעשות אחד

שם: נטלי גיל: 17 וחצי כמה זמן את/ה מרטש/ת: שנה + ריטוש אהוב שלי: א הכי אהוב אבל אני פשוט מתה על המהפך הזה שעשיתי לה חחח עד כמה אני אוהב לרטש מ-1 עד 10: המממ לפעמים 8 ולפעמים 10 אז.. 9
שיר הכי אהוב:J.Lo - Waiting for Tonight זמר/ת אהוב/ה: כריסטינה אגילרה - אין על הקול שלה סרט הכי אהוב: שר הטבעות/ חזרה לעתיד ספר אהוב: שר הטבעות / פרחים בעליית הגג מה אכלת היום בבוקר? חביתה שאחר כך נמלים סיימו אותה
דבר טוב שקרה לך בזמן האחרון: קיבלתי 92 במבחן בתנך - זה היה שוק דבר רע שקרה לך בזמן האחרון: ואללה לא זוכרת... פחד/פוביה מ: גו'קים - יאככ רק להסתכל עליהם אני פשוט בעעע

../images/Emo13.gif

שר הטבעות גם עליי אחד האהובים..
ולגבי התמונה.. אהבתי מאוד.. יצא לה עור כזה איום בתמונת ה"לפני" שלה..

:)

שם: מור גיל: 17 ושבוע =) כמה זמן את/ה מרטש/ת: חצי שנה ככה ריטוש אהוב שלי: מממ לא הכי אהוב שלי בין היפים שלי והיחיד שיש עליו זכויות XD עד כמה אני אוהב לרטש מ-1 עד 10: 8 שיר הכי אהוב: יש המון אהובים אבל שיר שאני הכי מתחברת אליו SOMEONE WHATCHING OVER ME של הילארי דאף סתם בגלל משהו שקשור אליי זמר/ת אהוב/ה: זמרי רוק ומוזיקה מה-80'{ אואסיס, גנס אנד רוסס, לד זפלין וכדומה} סרט הכי אהוב: רקוויאם לחלום ספר אהוב: מממממ מה אכלת היום בבוקר? כלום XD דבר טוב שקרה לך בזמן האחרון: התחלתי ללמוד נהיגה אחרי חודשים של עצלות חחח דבר רע שקרה לך בזמן האחרון: עזבו חחח פחד/פוביה מ: גו'קים

Nienna17

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

גם אני התחלתי ללמוד נהיגה (שיעור שביעי אבל עדיין) - היום היה לי שיעור בלילה ובוא נגיד שלא הייתי הכי עירנית או זהירה
תאמת.. זה לא מצחיק זה עצוב
-, זה ממה לא כמו בבוקר חחח.

חחחחחחחחחחחחחח

קודם כול תודה:) ועוד לא היה לי שיעור בלילה אני בשיעור 4 ...אני חושבת שאני אפחד לנסוע בלילה חושך וזה אמא ועוד בכבישים אצלנו הכי מסוכן

coaxcable

New member
טוב אני

שם: גיל: כמה זמן את/ה מרטש/ת: עוסק בגרפיקה כמה שנים, אבל לא בפוטושופ, בכל מיני דברים. עזבתי וחזרתי ועזבתי וחזרתי :) ריטוש אהוב שלי: לא יודע, לא ממש ריטוש/תיקון אלא עריכה, אבל שיהיה :) עד כמה אני אוהב לרטש מ-1 עד 10: עדין לא יודע ולא מודע לכך שיר הכי אהוב: longing for של הזמר JAH CURE זמר/ת אהוב/ה: לא אחד אלא כמה אבל גם זה בגלל להיטים חולפים סרט הכי אהוב: לא זוכר, אבל אולי........לא יודע ספר אהוב: כל מיני. הסטודנט הזר לדעתי הוא היחיד שקראתי חמש-שש פעמים מה אכלת היום בבוקר? אם הייתי זוכר הייתי אלוהים אבל אם אני לא טועה זה משהו חלבי דבר טוב שקרה לך בזמן האחרון: יומהולדת, ליודים - סיימתי ועוד דבר רע שקרה לך בזמן האחרון: קסאמים עפו מולי פחד/פוביה מ: סבובים או סתם מכל מיני דברים שלא עולים לי

just טלוש

New member
../images/Emo140.gif

כאן בפורום ריטוש תמונות אנו מקבלים את החדשים באהבה רותחת כשמן.

coaxcable

New member
איזה פונט זה?

יש לך כמה טובים, כתב יד בעברית? לשלוח לי בבקשה :)?

just טלוש

New member
האמת,יש לי מעטים אבל אני חושבת שטובים...

אבל אני חושבת שאוכל לעזור לך:) שלח מסר. בכיף..

coaxcable

New member
גיל 31, שם לא משנה :) אתם עוד תראו :)

רווק וסטודנט לשעבר :) תודה שם :)

innocence

New member
לא קבועה...

פה מדי פעם, קוראת בעיקר ופחות משתתפת... שם: גאיה גיל: 20 כמה זמן את/ה מרטש/ת: אני לא ממש^^;; לפעמים בא לי ואני "מסתערת" על הפוטושופ עם הידיעות המועטות שלי. ריטוש אהוב שלי: אין לי יותר מדי ריטושים... נעלה את האחרון (ימני זה מרוטש, שמאלי לא..) עד כמה אני אוהב לרטש מ-1 עד 10: ? דבר טוב שקרה לך בזמן האחרון: השתחררתי לפני חודשיים! דבר רע שקרה לך בזמן האחרון: כל מיני:\ פחד/פוביה מ: כישלון. וסתם כל מה שאתם רוצים להוסיף על עצמכם כדי שנכיר אותכם יותר טוב: אני בסדר אני:)

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

שם:אפרת
כמה זמן את/ה מרטש/ת:ממש לא הרבה. אני ממש מתחילה,וגם רואים את זה בריטושים שלי.
ריטוש אהוב שלי:
זה לא בדיוק ריטוש,אבל עדיין,יצא לי מצוין לדעתי.
עד כמה אני אוהב לרטש מ-1 עד 10:10,כשיוצא לי טוב.אני במיוחד אוהבת להגדיל ולהקטין חזה בריטושים
שיר הכי אהוב:זה משתנה המון לפי מצבי רוח.
זמר/ת אהוב/ה:להקה זה נחשב?כי אם כן,אז גרין דיי.
סרט הכי אהוב:יש המון!אבל נגיד...אממ...קומדיות ואנימציות (זה יכלול את הכל)
ספר אהוב:אני קוראת כרגע את "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" באנגלית ונהנית מכל רגע.
מה אכלת היום בבוקר?קורנפלקס.
דבר טוב שקרה לך בזמן האחרון:קשה להזכר.
דבר רע שקרה לך בזמן האחרון:עזבו.
יש יותר מדי.
פחד/פוביה מ:יותר מדי דברים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה