ס ק ר

../images/Emo221.gif ס ק ר ../images/Emo221.gif

הנה תוצאותיו של הסקר על תכניות הטלויזיה
תוצאות קצת מפתיעות האמת, הייתי בטוחה שיהיה רוב מוחץ להאוס, ובסוף מסתבר שהרבה מכם דווקא מעדיפים תכניות אחרות, ויש אפילו שניים שלא רואים טלויזיה בכלל
המוח שלי קצת (יותר מדי) עסוק בלימודים כרגע, ככה שהוא די ריק מרעיונות לסקר חדש. אז רעיונות חדשים לסקר יתקבלו בברכה

natalysh

New member
איך אתה מרגיש עם סיום הבחינות:

א. מוות. ב. כמו סוס מת. ג. כמו חתול דרוס. ד. מאושר. ה. בא לי לבעות מאושר. ו. לא חלמתי שיגיע הרגע. ז. כל התשובות נכונות.

רגע רגע

אפשר לבעול גם "בעושר ובעוני"... או "באושר ובעוני"... בכל מצב זה אף פעם לא מזיק.

MAN e

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

נחמד לחזור
שנה א' לא היתה כמו שציפיתי, לא למדנו ממש רפואה בינתיים, יותר קרוב לאינטגרלים כפולים וגבולות...
אני יודע שחלק מהבסיס שלמדנו השנה הכרחי להמשך, אבל עדיין יש את ההרגשה שיכלנו להספיק יותר אם היו מוותרים לנו על כמה מקצועות לא הכרחיים. לפעמים מרגישים שסתם מבזבזים את הזמן ולפעמים מבינים שאין על המקצוע הזה, ושיש למה לחכות. מבחינת חיי החברה הסטודנטים דווקא הפתיעו אותי לטובה, כי השתלבתי לא רע מדי...או לפחות לא רע כמו שחשבתי שיכול להיות. בסך הכל מאוד נהניתי מהשנה, בכל זאת...רפואה. אני בטוח שיהיה יותר טוב שנה הבאה
שיהיה לך בהצלחה בלימודים שנה הבאה

MAN e

New member
...

השילוב של עתודאי באר שבעי בטכניון עם איך שהכרתי את עצמי הוביל אותי לחשוב ככה... לא קשור לציפיות מהטכניון או משהו כזה...

dimiorr

New member
שיווי משקל מהיר בין ג' ל-ד'

או במלים אחרות: "היה וטוב שנגמר"

למעלה