ס ק ר

סיון87

New member
אוף זה נושא בכלל לא מצחיק../images/Emo7.gif

עכשיו יש לי ייסורי מצפון..

in god we trust

New member
חחחח

אפילו כשאת רושמת משהו בצחוק את לא מצליחה שלא לרשום " חלילה ". חחחחחח ממש חמוד.

morancho1

New member
גדול

האמת שלא ציפיתי לתגובה כזאת..שאתה בסוף תתקוף את הדילמה שלי! חוצפה שכזאת! לאחר שעמלתי עליה רבות (דקה וחצי) ולאחר שגיחכתי לעצמי במחשבה על הפיתולים שתצטרך לעשות כדי לצאת ממנה (ההנאות הקטנות של החיים)... אז בגלל שהשקעת בדילמה בכל זאת- אוסיף אני ואשקיע בה: האשה לא עזבה אותך, היא פשוט ברחה עם קטיושה לדברי סיון!. אל תתכחכם זה המצב. היא איננה. נקודה. דבר שני לא מדובר במוסד ליתומים..למה הפסימיות? מדובר בחברים שלך שגרים בדרום ומוכנים לארח את הילדים שלך. אבל אל תשכח שחברים זה לא משפחה, והם יהיו בלי אביהם לזמן בלתי ידוע. גם לא נחמד.אה, ויש לך ילד קטן, שמאז שהוא שמע קטיושה נופלת, הוא נוהג להשתין במיטה בלילה אם הוא לא רואה אותך כמה ימים ברציפות, ואף איש מקצוע לא מצליח לתקן את זה. דבר שלישי! הצריף הדל אינו צריף דל אלא בניין מפואר בבית החולים. האמת שכל מומחה היה מת להיות במקומך. יש שם ארגטלים מיוחדים. רצפה משיש, וילונות מאיטליה...אבל מה? הריצפה מפל-קל. קורה. דבר רביעי ואחרון: בי"ח אינו מתנער מפגיעה בך. להיפך. יש לך ביטוח רפואי נאה, כמו כל רופא שנכבד את עצמו. אבל אתה צריך מן הסתם להיפגע כדי לקבל ממנו משהו..ושוב הגענו לנקודה הבעייתית: אם יקרה לך משהו מה עם הילדים?... וכדאי לך להתחיל לענות- אני יכולה להמשיך ככה שעות...יש לי דמיון ממש ממש מפותח:)

in god we trust

New member
את מגחגחת לעצמך?

אני שמח שמצאת נקודת אור בימים טרופים אלה...(אותי?!) ולרגע של רצינות: תראי, מה שניסיתי לומר גם בתגובה הקודמת זה ,וכמו שעניתי בתשובתי הראשונה כך גם עכשיו אני אומר- בתור רופא אני נשאר בביה"ח!!! ואם אשתי ברחה...ואם הילד שלי משתין...ואם אני עובד על פל-קל.... אפשר להוסיף עוד כמה "אימים"- ואם נקטעה לי יד...ואם גנבו לי כליה....ואם נתקפתי חרדות ואני זקוק לטיפול פסיכולוגי...ואם אשתי מאיימת בגירושין (ידעת ששיעור הגירושין בקרב רופאים עומד על כ-50% באמת)... ברור שלכל אחד תתכן נקודת שבירה ,לפעמים זה קורה מהר ושלא בצדק ולכן זה נחשב לפחדנות ולתבוסה ,לפעמים זה לא קורה בכלל וגורם לאסון לכן זה נקרא טיפשות, ולעיתים זה קורה רק כשבאמת אין ברירה,כשכלו כל הקיצים ולאחר שעשית את כל מה שיכולת ואפילו קצת יותר לכן זה נקרא אומץ,הקרבה גבורה ואמונה. אני משתדל לחיות על פי המודל השלישי. במצב הנוכחי אני מאמין שהייתי נשאר ללא היסוס, ותבדקי את הלינק לynet ותראי איך רופאים ומתמחים שם רוצים להצפין כדי לעזור.... (בקשר לשאלות היפוטתיות שונות ומשונות...מי יודע) מצטער שהרסתי את רצף ההומור והקלילות...

../images/Emo6.gif אחלה תשובות ../images/Emo45.gif

אמצע הלילה, לא יכולה לישון, משעמם.. ואתם מצליחים להצחיק אותי. חזקו ואמצו!

morancho1

New member
יפה.

ועכשיו רק נותר לי להגיד "טפו טפו טפו" או כמו שסיון! נוהגת להגיד- חלילה. מה ששכחתי לעשות אתמול..לפני שנרדמתי עברה בי המחשבה המטרידה שיצא שאמרתי שקורים לך כל מיני דברים בלי לציין את שלושת המילים האלה.. ולסיכום: שנזכה להיות רופאים בעיתות שלום, ואם בעיתות לחימה, שנדע לשים את המטרה הנעלה של הצלת חיים מעל המטרות האחרות החומריות והקורצות אולי יותר.

בן100

New member
גמני לא רואה טלביזיה

מכשיר מיותר. מה שמעניין מורידים לבד.

למעלה