ס ק ר

dimiorr

New member
את לגמרי צודקת

ועדיין אחרי כל מבחן בסמסטר הזה הרגשתי כזו הקלה עצומה (בחיים לא בדקתי מבחן לפני ההגשה כ"כ הרבה פעמים כמו את המבחן האחרון)...אני פשוט שמח בחלקי, ולא לאידם של אחרים.

אני תמיד בודקת לפחות שלוש פעמים

זה לא תמיד עוזר לי, אבל נו שיהיה. ממש לא התכוונתי שאתה שמח לאידם של אחרים, ואני שמחה בשבילך שסיימת סוף סוף עם התקופה ה@*&%#@ הזאת

dimiorr

New member
נהייתי פסיכי לגמרי

מהמבחן הזה - כל חישוב עשיתי פעמיים, אחרי זה בדקתי את כל המבחן שלוש-ארבע פעמים, אחרי זה חזרתי והצבתי בחישובים שלי כל מיני ערכים שגויים כדי לעלות על המסיחים....הייתי ממש לחוץ ממה שהמבחן הזה יכול לעשות לי לממוצע. בדר"כ אני לא כזה.....

זה בדיוק איך שאני פתרתי

ואני בדרך כלל פותרת ככה מבחנים, כי יש לי נטיה נוראית לעשות טעויות טפשיות שעולות לי אחר כך בהרבה נקודות
את המסיחים גם אני בדקתי, וזה דווקא היה נחמד לעלות עליהם, ככה הייתי יותר בטוחה שפתרתי נכון

dorin276

New member
בחינות בחינות

אז... בעוד 9 וחצי שעות יתחיל לו המבחן במשדי"פ. אוהבים משוואות??? כן!! כן!! כן??!? כן!!!!! רק רציתי לציין, למרות שבוודאי נמאס לחברי הפורום היקרים לשמוע על חלומותיי המוזרים הנוגעים לקבלה לרפואה, שחלמתי אתמול שאני צריכה לעשות בגרויות חורף בתנ"ך ובספרות כדי להעלות את הסכם. מה יהיה?? אני מדמה לעצמי איך אני מתעוררת בבהלה בשנה החמישית ללימודי הרפואה מחלום שבו שכחתי לתת אחת מהמדבקות במו"ר או במרק"ם. בברכת שבוע טוב לכולם! דורין

morancho1

New member
מה יהיה עם החלומות

המוזרים שלך? חחח אולי תקני איזה ספר לפירוש חלומות לפחות תביני מה לעזאזל קורה לך בראש... :):):)

lernery

New member
מה נגמר מה??

יש לנו עוד את פיכסה אורגנית וגדילה והתנוונות + מיקרוהתחכמולוגיה וזה לא כולל מועדי ב'

Regina Phalange

New member
סקר ברוח מבחני הדסה:

כמה מועדי ב' (ג') ג'ני תצטרך לעשות בעל כורחה: א. 7 ב. 6 ג. 5 ד. 4 ה. 3 ו. א+ב ז. ג+ד ח. א+ד ט. ב+ה י. אף תשובה אינה נכונה (ע-א-לק)

dorin276

New member
אושרית

תצביעי גם את!
הצבעתי וגיליתי שאני 100% מהמצביעים...

in god we trust

New member
אני לא מבין את הדילמה....

וזה בתור בוגר הדילמות בב"ש מו"ר ומרק"מ. ברור שנשארים!!!

morancho1

New member
ומה אם...

(כמה כייף לסבך דילמות..) ומה אם היית אבא למשפחה חד-הורית. ואתה יודע שאם אתה נשאר בצפון המשפחה שלך נשארת איתך. ומסתכנת בפגיעה פיזית או נפשית. ואתה יודע שבמהלך עבודתך בבי"ח, אתה לא מוגן כמו שצריך, ואתה יודע שאם חלילה יאונה לך רע, מי ידאג למשפחתך?

in god we trust

New member
אז הייתי עושה

חשבון נפש: האם אני באמת כזה חתיכת חרא שאישתי עזבה אותי? או לחילופין איך למרות נסיוני בסימלציות ראיונות ומיונים לא זיהיתי שאישתי לשעבר אנטיפאטית והתחנתי איתה??? וגם איך הדרדרתי למצב שבו אין לי ולילדי אף אחד בעולם מלבד עצמנו וכל מי שמכיר אותנו שונא אותנו ומחכה שאני אמות כדי לשלוח את הילדים למוסד יתומים של אנגליה במאה ה-16 ? ובנוסף, כיצד הגעתי למצב כה עלוב שבו אין למשפחתי לאן ללכת או היכן להתארח ברחבי הדרום... ומדוע וכיצד קרה שלא שמתי לב לאותיות הקטנות בחוזה ההעסקה שלי בו היה כתוב בקטן בתוך סוגריים בצד הדף שאני מועסק בצריף דל אמצעים ושהנהלת ביה "ח מתנערת מכל אחריות לגבי או לגבי משפחתי במקרה של פגיעה בי בכל צורה אהה וגם שהם לא פותחים לי םפנסיה.... כן - איזה כיף זה שאת מסבכת דילמות.....

סיון87

New member
המצב יהיה (חלילה!!) כ"כ קשה

והסכנה כה מוחשית עד כי אישתך לא עזבה אותך כי אתה או היא לא בסדר אלא כי היא בגדה בך עם קטיושה

למעלה