פאנפיק שכתבתי

GUILTY

New member
אני קראתי!!! יפה מאוד במיוחד הסוף

עם הקטע של השירים.

Shusha Chan

New member
זה ממש טוב!

את צריכה טיפה טיפה בטא כי אני ראיתי לא מעט שגיאות כתיב. אבל זה לא משהו רציני, בכלל. בקיצור, זה פשוט ממש ממש יפה! D:

קרניjack

New member
"בטא"? מז'תומרת?

וכן אני יודעת שיש שם כמה שגיאות לא היה לי כוח לתקן=/ ותודה רבה, זה ממש משמח אותי מה שאתם אומרים

Shusha Chan

New member
בטא-

זה מישהו שמתקן לך את השגיאות כתיב, מוסיף דברים לעלילה (תלוי אם את רוצה) ודברים כאלה, הוא משפר את הפיק, בעיקרון. ^-^

קרניjack

New member
מי שרוצה להסביר את הסוף

ואת הרמזים בסיפור למה שיהיה הלאה יכול לכתוב פה....אבל תשימו
למי שעדיין לא קרא ורוצה....

קרניjack

New member
טוב נו אני אסביר../images/Emo8.gif

כל העניין לא היה רק אלכוהול, הסיבה שג'רארד שתה הייתה כי הוא לא אהב את לנה אבל הוא לא היה יכול להגיד לה את זה, כי באמת את מי שהוא אהב ועם מי שהוא ניהל "רומן" מאחורי גבה של לנה הייתה החברה שלה, קלי, והוא זה שהמציא לה את הכינוי קאטמנדו (מה שיש בדיסקים של MCR) חברה שלה מתעניינת בו כשהוא חולה, אבל לנה לא שמה לב. ג'רארד לא אוהב את לנה, ובגלל זה הוא שותה כדי לברוח מהמציאות, והשורות מהשיר זה שזה כבר לא עובד בינהם, הוא לא אוהב אותה=/ ובעצם היא תגלה מה שקורה בין החברה שלה לבינו מתישו, אולי כבר בבקור שלמרת
זה "הרמזים"...

על*

ומה זה הקאטמנדו? איפה יש את זה בדיסק שלהם..... הבנתי בסיפור שזה הכינוי שלה אבל איפה זה בדיסק שלהם?

קרניjack

New member
אה...

זה הכינוי של חברה שלו, הוא לא רוצה שיידעו מי שהיא ולכן קאטמנאדו זה הכינוי שלה (חברה של ג'רארד)

למעלה