פאנפיק שכתבתי

קרניjack

New member
מוזר..

נסי שוב, אם זה בכל זאת לא עולה לך, העלתי את זה לפה, למרות שבוורד אפשר לעשות הדגשות, וגודל כתב שזה תורם (ופה לא:p), הנה זה: עוד בקבוק שבור /קרן י. ג'רארד מיהר לתחוב את הבקבוקים הריקים בארון הקטן שבמזווה כשהוא שמע את מנעול הדלת נפתח. הוא נעזר במשקופי הדלת כדי להרים את עצמו מהרצפה, סגר אחריו את דלת המזווה ונשען עליה בדיוק כאשר הוא שמע את דלת הכניסה נסגרת. "ג'רארד?" נשמע קול ורשרוש מפתחות נזרקים. אבל הוא רק נשען שם על הדלת עוצם את עיניו. לנה נכנסה למטבח, מניחה את תיקה על הכיסא. היא בקושי שמה לב לג'רארד הקפוא ומזגה לעצמה כוס מיים. "הו, הייי.......אין לך מוש-מה קרה?" היא הביטה בו . אך הוא נשען על הדלת, עיניו מושפלות. "ג'רארד?" היא שאלה בחשש "אני לא כל כך מרגיש טוב" והביט עליה בחשש. "העיניים שלך אדומות! איך הלכת ככה לחנות?" "לא הלכתי." הוא נאחז בידית חזק, ידיו מזיעות. "מה קרה?" "לא יודע...זה כלום.... זה יעבור..." הוא גמגם. "תן לי לבדוק לך את החום" , לנה קמה מכיסאה לעברו. "לא!" הוא אמר בקול רם כמתעורר מחלום.."אולי זה מדבק......א-אל תתקרבי." היה רק חסר לו שהיא תתקרב אליו, עם הריח הזה. "אז לפחות קח מדחום" היא קימצה גבותיה, "אתמול הרגשת בסדר, לא?" ג'רארד הרגיש את בטנו מתהפכת ואת הידית קורסת תחת משקלו. אם הוא יפתח את הפה, זה לא יהיו מילים שייצאו לו ממנה. הוא נשם נשימה עמוקה ומלמל שהוא הולך להתקלח. "כן.זה בטח יעשה לך טוב..ותגיד לי מה החום שלך!" רק לא ליפול, רק לא ליפול הוא נאחז בשיש והלך צמוד לו. למה היא הייתה חייבת להגיע מוקדם היום? "לעזאזל!" לנה פערה עיניה " אתה חולה!" היא הביטה בו יוצר מן המטבח ונאנחה. הוא כל כך עקשן לפעמים. כל כך. היה לה יום גרוע בעבודה "עבודה" היא גיחכה לעצמה. למלצר במסעדה זה לא הבילוי המושלם, בהתחשב בכך שהלקוחות הם סוטים בחליפות ועניבות. אבל היא הייתה חייבת את הכסף הזה בשביל הלימודים שלה. הכלח או כלום. היא התיישבה על הספה משועממת, שומעת את הברז במקלחת נפתח, והדליקה את הטלוויזיה. על השולחן היו מונחים כמה מכתבים ולנה הביטה אם היא קיבלה משהוא. היא ראתה את הסמל המוכר בשולי המעטפה. מכתב מהמכללה! ליבה החל לפעום בקצב טראנס בעודה קורעת את המעטפה בהתרגשות. רק לפני שבוע היא עשתה מבחן על הקורס שלמדה בו חצי שנה! וכמה היא השקיעה בו........ היא פתחה את הדף המקופל וקראה בהתרגשות את המילים " איחולינו! התקבלת בהצלחה לקורס הבא " ה-י-א עברה את זה! "יש !!!" היא צרחה מקפצת באוויר. היא עברה על השורה שוב ושוב עד שהטראנס בליבה נהפך לטנגו ואז לסלואו. היא חייכה חיוך גדול היא עברה את המבחן! היא הרימה את השפופרת מחייגת בנמרצות כאשר קול של בחורה ענה מהצד השני. "קלי!" "אה....?" ענה קול ביובש. "הערתי אותך משינה?" "בערך" אמר הקול בפיהוק. בערך? אבל לנה הייתה נרגשת מדיי "קיבלתי את המכתב!!! אני עברתי את הקורס!" "אה-עברת?!?" החליף את הפיהוק טון פליאה. "כן!" "לנה.......וואי איזה הפתעה! מזל טוב....! זה היה חתיכת מבחן רציני!!!" אמרה קלי בהתרגשות. "אז התעוררת?" לנה צחקה. "כשגברת לנינה מתקשרת שאני ל-א יתעורר?" " קאטמאנדו בשביל מה את חושבת שיש חברות?" הן צחקו. "אני כבר לא זוכרת מי המציא לך את השם הזה" שאלה לנה "אה כן, זה היה ג'רארד" "מה באמת איתו?" "הוא לא מרגיש כל כך טוב..." לנה ענתה במרירות "רק חזרתי מהעבודה והוא נראה מעולף לגמרי" "מה קרה לו?" שאלה קלי, דאגה בקולה "נראה לי שפעת" "את חושבת שזה...?" "מה פתאום! באמת קלי!" גערה בה לנה. "נראה לך שהוא יהיה בסדר?" "משערת, כמו שכולנו חיים" היא נאנחה "למה?" אבל קלי שינתה נושא "אני מקווה שאני אעבור את הקורס" "היי, אם לא תעברי, אם מי אני אלמד?" הן המשיכו לצחקק ולקשקש עד שאוזניהן התחממו, וקלי , כמו שרק קלי יודעת לתת עצות טובות הציעה לחגוג את האירוע. זה היה התזמון המושלם. היא וג'רארד מזמן לא יצאו ובמצבו לא יזיק לו לנשום קצת אוירו והיא הזמינה מקום במסעדה האהובה עליהם- סושי. לדעת את התוצאות של המבחן היה כמו לקרוע חוט מתוח מאוד, ירדה לה אבן מהלב.

קרניjack

New member
המשך

היא הביטה בשעון שהראה שבע וחצי. כמה זמן הוא מתקלח? היא נכנסה לסלון ופערה עיניה בהלם. מים עכורים הציפו את הריצפה, זורמים בשטף, ממלאים את פינות החדר בשכבה דקה של לכלוך. מה קורה פה?!!?!? "אלוהים" היא פלטה כשנכנסה למסדרון, הוא היה מוצף עוד יותר מן הסלון. המים זרמו במהירות מהסדק הצר שבין דלת האמבטיה לרצפה. "ג'רארד" לנה קראה ודפקה על דלת האמבטיה. לא הייתי צריכה לתת לא להתקלח לבד. בן אדם חולה במצבו. גאד, רק שהוא לא התעלף! "ג'רארד!" לנה צעקה. אך משלא נשמעה תשובה לנה פתחה את דלת האמבטיה ופלטה זעקה קלושה. ג'רארד היה מוטל באמבטיה, ראשו שמוט על אחת מדפנותיה, עיניו עצומות וידו משורבטת, אגלי מיים זורמים ממנה אל ריצפת האמבט. המיים גלשו מן האמבט ולנה מהירה לסגור את הברז. היא הביטה בחרדה על ג'רארד ופלטה הגה רפה. "ג'רארד!" היא קראה, והביטה בו לרגע מבולבלת ומבוהלת מן המראה. מה אני עושה!?!? מה?!?! "ג'רארד! קום! תתעורר!" קולה רעד. אך הגוף השוכב במיים לא נענה לקריאותיה. היא הביטה סביבה כמחפשת לעזרה, גופה מתכווץ מלחץ, והביטה בעיניו העצומות. לא! לא, לא לא.... "ג'רארד!.ג'רארד!" היא סתרה לו. פעם, פעמיים. עיניה החלו לדמוע ולצרוב. הוא לא מתעורר! הוא לא מתעורר!!!! מה אני עושה, מה אני עושה "נו!" היא ניערה את כתפיו "נו קום! ג'רארד!" היא קראה בזעם "תתעורר!" "ג'רארד!" היא צרחה מנערת אותו בחוזקה "ג'רארד...." קולה היה חנוק מדמעות. היא הניחה את ידיה הרועדות על ראשה כמחפש עצה.לחיו היו אדומות, והיא החזיקה את ראשו בידיה. "נו כבר!" היא אמרה בייאוש וקירבה ראשה לראשו. היא שאפה מן אויר האמבט החנוק ובפתאומיות היא נרתעה לאחור כאילו אש פתאום חרכה את עורה. היא נשמה נשימה עמוקה. הריח הזה, הריח הבלתי נסבל הזה. הריח שהוא הבטיח לה שלעולם לא תריח ממנו. הריח שתיעבה אותו כל כך. אלכוהול. היא שמטה ראשו והביטה בו בכאב. אני לא מאמינה! היא התנשמה בכבדות מפגר! חתיכת מפגר! מה עשית? הבטחת! הבטחת שלא תחזור יותר לזה! תראה מה אתה עושה לעצמך.......מה אתה עושה לי! למה.....? היא התייפחה וחפנה ראשה בידיה,למה.....?!?!?! למה אתה עושה את זה? היא השתנקה , "למה........?" היא נשמה נשימות כבדות והביטה בו. עיניו לרגע נפקחו, חופשות אישונים ירוקים בים של אדום. היא כיסתה את פיה, והביטה בו במעט הקלה. הוא רק ישן. ההאנג אובר הדפוק הזה. זה מה שהאלכוהול עושה לו. דופק אותו, דופק לו ת'שכל. הורס את כל מה שיש לו. הורס אותנו. למה הוא חייב לעשות את זה? למה....?. כל נשימה כמו פילחה את ראותיה בכאב. היא גיששה אחרי השסתום, והוציאה אותו, מאפשרת למיים לזרום בהקלה. איך היא לא ראתה מה קורה לו? איך היא לא שמה לב? אחרי כל מה שדיברנו, אחרי כל מה שהוא הבטיח, והוא השתדל, והוא ניסה, והיא עזרה לו בכל מה שרק אפשר, והוא אמר שהוא מצליח. הוא אמר שהכל בסדר גמור. לפני כמה זמן הוא אמר את זה? מוחה הוצף במחשבות ורגליה דשדשו במים הקרים. היא הכניסה את ידו השמוטה לתוך האמבט, לצד גופו. כמו תינוק מגודל. תינוק שהוא החבר שלה. תינוק שמכור לאלכוהול כמו לחלב אימו. הוא שכב שם בתמימות, מפלס המים שכיסה את גופו יורד. ועוד היום רציתי לחגוג. חה. אני וג'רארד. אנחנו. היא ניקתה את כל הבאלאגן, עינה לא פחות אדומות מעיניו. המסדרון המוצף, הסלון הרטוב. דליי מיים וסחבות מסריחות. היא הניחה תחת ראשו של ג'רארד כרית, וכיסתה אותו במגבת כחולה, שיהיה לו חם. לנסות למשוך אותו מהאמבט הרטוב לא היה רעיון טוב, זה היה כמו דה ז'ה וו של סיוט. היא סגרה את הוילון וכיבתה את האור. הוא יקום רק מחר, עם כאב ראש ענק. ראשה של לנה היה עמוס במחשבות ובשאלות צורבות, אך העייפות הפגה את הכאב והבילבול וברגליים רטובות ושרירים כואבים לנה נרדמה מכורבלת על הספה. הלילה היא לא תישן טוב. ביום מן הימים היא תגלה שזה לא היה רק אלכוהול, בעצם, אולי כבר למחרת. The amount of pills I'm taking, counteracts the booze I'm drinking and this vanity I'm breaking, lets me live my life like this And you can cry all you want to, I don't care how much You'll invest yourself in me, we're not working out We're not working out And for the last night I lie. Could I lie with you? הסוף

גלושש

New member
תודה:]

מדהים! ועכשיו גם קראתי למה התכוונת. באמת לא הייתי עולה על זה לבד.. חח:]

קרניjack

New member
חח...שיכתבתי

את הסיפור כמה פעמים ואז הוספתי פה ופה וחשבתי על ה"רמזים"..

loligoth

New member
ממש ממש יפה.

גם קראתי את ההסבר שלך לסוף... בחיים לא הייתי עולה על זה
.

J u s t M a y a

New member
אוי, זה יפה.

השורות שמסיימות את הסיפור מתוך Honey?
*נסקלת* *לא, מיה, פקאצה טיפשה
* אהבתי מאוד, ואני לא אומרת סתם, כי דווקא כלפי פיקים מלודרמטיים כאלה אני מאוד ביקורתית, אבל באמת ובתמים אהבתי, זה מקסים :)

EnchantedS

New member
אהבתי!!!

את כותבת ממש יפה... לא קשור לסיפור: איך הולך הדירוג של הפיקים? מה זה אומר הNC-13 וכל זה?

קרניjack

New member
היי קראת את זה!../images/Emo13.gif

ווהו (כי את בדר"כ לא קוראת, לא?
) ותודה. ותסתכלי במאמרים בחוקים לכתיבת פאנפיקים יש שם הסבר לכל דירוג...... בעיקרון A- ALL לכולם NC13 מעל גיל 13 R מעל גיל 15 NC17 מעל 17 כשיש סצנת סקס או אלימות.. לא מחייב שמי שמתחת לגילאים האלה לא יקרא את זה אבל זה מן חלק מהפתיח

למעלה