דניאל בחיוך זדוני ביותר
S Super Alonit New member 30/6/07 #534 למה? זה די הגיוני. היא בטח נזכרה בקטע שהוא לבש את הקשת הורודה.
L lacrimosa girl New member 1/7/07 #646 מה למה? איתי ניסה לגרום לי להתאבד בזה שהוא חיקה את יובל המבולבל, אבל הוא לא הצליח לתפוס איך לומר נכון את ה"אז מה?" וניסיתי ללמד אותו בעודי נקרעת מצחוק מהסיטואציה ההזויה להפליא
מה למה? איתי ניסה לגרום לי להתאבד בזה שהוא חיקה את יובל המבולבל, אבל הוא לא הצליח לתפוס איך לומר נכון את ה"אז מה?" וניסיתי ללמד אותו בעודי נקרעת מצחוק מהסיטואציה ההזויה להפליא
L lacrimosa girl New member 1/7/07 #649 אני נראית כאילו אני הולכת לחבק את מי שבא מולי רוב הסיכויים שזה איזשהו אמו למה לאפחד אין תמונה של האימו המסכן שהטרדנו למוות? :?-D
אני נראית כאילו אני הולכת לחבק את מי שבא מולי רוב הסיכויים שזה איזשהו אמו למה לאפחד אין תמונה של האימו המסכן שהטרדנו למוות? :?-D
L lacrimosa girl New member 1/7/07 #652 ../images/Emo122.gif הממ. כן. למה עשית לנו את הפגיעה המוחית הזו דנה?
L lacrimosa girl New member 1/7/07 #653 טוב שאני לא נקרעת מצחוק ../images/Emo6.gif איתי נראה אפל וקשוח ודניאל נראה סוגשל מסופק Oם
D danduuu New member 30/6/07 #519 ושוב הם ../images/Emo9.gif ולא שאני מתלוננת! שלא תבינו לא נכון! מצידי שכל התמונות היו שלהם
S Super Alonit New member 30/6/07 #538 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה נראה כאילו צילמו את דניאל ועלומה מיליון פעם והדביקו את אותה תמונה של איתי בכל התמונות. הוא פשוט לא מחליף הבעה! נראה לי שנתפסו לו הפנים על ההבעה הזאת במשך כל המפגש...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה נראה כאילו צילמו את דניאל ועלומה מיליון פעם והדביקו את אותה תמונה של איתי בכל התמונות. הוא פשוט לא מחליף הבעה! נראה לי שנתפסו לו הפנים על ההבעה הזאת במשך כל המפגש...
D danduuu New member 30/6/07 #520 צילמתי את כולם מלמטה, כשאני, מיכל, גל, מור ולוטם הלכנו אחרי מיכל בחיפוש אחר חולצה