ים ושאלות קטנות

שאלה חשובה בקשר לגמררר!

יש מנצח כבר? או שהגמר בשידור חי ובינתיים יודעים רק מיהם הפיינליסטים? אני ממש מבולבלת כל אחד אומר משהו אחר :S

שמתם לב איזה שמן נועם בצילומים לפני שיצא להיש

מזל שרזה והעבירו אותו קצת אימונים...נהיה חתיך

ממ...מענייןן....מה יש שם שאנחנו לא יודעים?!

איך לא צומחות לנשים שיערות בבית-השחי..משפעות..רגליים... והן מסתובבות אחרי שבועיים עם בגדי ים כאילו אין מחר לא שיערות בבית השחי,לא שיערות במפשעה ובטח לא ברגליים פשוט תופעה על טבעית !@$#$^ ועוד בחורות כאלה עדינות שמתיפיפות כל היום, אני לא קונה את זה אגב ראיתם באחד הפרקים במועצת השבט את ויקה עם ג'ינס סקיני חדש דנדש... מעניין ,לא ראיתי אותה קופצת עם פריט כזה מהאניה....

Volldemort

New member
התוכנית הצטלמה לפני כמה חודשים

הם לא נמצאים ממש עכשיו על האי. הם חיים בינינו

ד א ק

New member
שמעת על טיפול בלייזר?...חחח

מה שאני בטוחה הוא שכל הבחורות המתיפייפות שנמצאות על האי בטוח לקחו בחשבון את העניין שלא יוכלו להוריד שערות ולכן עברו טיפול הסרת שיער בלייזר. חוץ מזה כיום רוב הנשים שמקפידות על אסתטיקה מסירות שיער לצמיתות ויש סיכוי שהן עשו זאת עוד לפני כן ולא בגלל התוכנית. ולגבי הבגדים- באחד הפרקים הראו שהם נתנו ביגוד לכל המשתתפים.

באמת?????? אני לא ראיתי

והם בטח מורידות
טינה אולי לא סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טינה כפרעלייך

AshkenaziAmiti

New member
פחחחחחחחחחחח מה חשבת לעצמך?

שאין שם FOX?זה סה"כ אי בודד בקאריביים,לא החלל החיצון(למרות ששמעתי על סניף חדש בבניה). מה שכן,זה אחד הסניפים היחידים של FOX בעולם שהבגדים נמכרים בסחר חליפין. לדוגמה ויקה תמורת הג'ינס החליפה עם המוכר נוזלים

אוהד 49

New member
אההה../images/Emo3.gif

חשבתי כמו שיש שירשור תמונות של מולי מלפני, אז ככה גם יש לנועם...

fifanowftw

New member
מה? זה כזהעלוב

כאילו, יכול להפלט להם בטעות מה קרה. באמריקה זה גם כן ככה?

Volldemort

New member
הם חתמו על חוזה שאסור להם לומר

אף פרט שקשור לסדרה. בארה"ב, בעונה ה-1, כל הפרקים הוקלטו מראש (כולל הגמר)- לכן היו דליפות ושמועות שונות. החל מעונה 2 עד עונה 15, הגמר היה בשידור חי והמנצח הוכרז באותו רגע. לפי השמועות האחרונות שמסתובבות בפורום, הגמר צולם מראש, זאת אומרת שיהיו לנו הרבה אנשים שיגידו שהם יודעים מי מנצח וכו'.....אבל אי אפשר לסמוך על אף אחד עד לרגע האמת (שייקח עוד כמה חודשים טובים).

למעלה