ים ושאלות קטנות

המשחק נגמר

כולם בארץ. אסור להם לגלות מה קרה (חלק מהחוזה) הגמר ישודר בסוף שידור התוכנית בשידור חי. וכל מי שטוען "אני יודע כי חבר של חבר של חבר שלי מכיר מישהו בהפקה... בלה בלה בלה" אז ההפקה דואגת להוציא שמועות לא נכונות... אז לא להסתמך על זה.

ofiros5

New member
לפי הדבור שלו...

לא נראה הוא זכה.....אבל הלוואי שיזכה במכונית או משהו חחח

נצל"ש .......דיבררתי עם נועם !

אוקי , אני יודעת שהרבה לא יאמינו וכל זה תקשיבו , שחר היא המורה שלי לערבית זה דבר רא' . בקיצור , הייתה לנו לא מזמן איזה פעילות אחת ,[לא קשורה לשחר ולא לערבית] עם מדריךשנו . אז היינו צריכים לכתוב מה קרה לנועם ולהשתמש בהכי הרבה דמיון ודברים הזויים ולא אמינים . אז קיצר כתבנו ...והתחרינו מול קבוצה..לא זוכרת מי ניצח אבל זאת לא הנקודה. אז יום אחרי [היום] היה לנו ערבית . וסיפרנו לשחר. היא התפוצצצצצה מצחוק ואמרה לנו שהיא חייבת לספר לו את זה. ת'אמת קינאנו בה בטירוף . רצינו את המס' שלו אבל היא לא הסכימה . קיצר לא האמינו להשהיא באמת תתקשר עליו אז החלטנו שאנחנו נספר לו , וגם בכללי ממש רצינו לדבר איתו. אז בערך מלפני שעה התקשרנו ל-144 וחיפשנו את המס' שלו .[אחרי נסיונות כושלים
נחחחשו מה?!
מצאנו . אז קיצר התקשרנו עליו ובהתחלה הוא כזה "הלוו ?" ואז שאלנו אותו "הייי , נועם מדבר?" ואז הוא אמר "מי ?נועם מהישרדות ? לא זה טעות . "[הוא פשוט לא רצה לדבר איתנו אז מצא תירוץ] בקיצר לא האמנו לו . אז אמרנו לו כזה בצחוק "כן בטח..חח שקרן ,לא מאמינים " אז אמרנו לו שיש לנו סיפור דמיוני ו"סוחף" מה קרה לו [האמת גם רצינו נורא לדבר איתו
] . בקיצור אני יכולה לספר לכם על השיחה וכל הדברים אבל חבל לי לעשות סיפפור ארוך כי אולי אתם בכלל לא תקראו את מה שאני כותבת. אז עם אתם מעוניינים תגידו לי .. ואני נשבעת לכם במה שאתם רוצים שהכל כאן אמת . אז בגלל זה אני צריכה שעם אתם מאמינים תגידו לי ואני אמשיך . טוב ?

אוהד 49

New member
אני מאמין לך..

לא ניראה לי שתשקרי
או שאולי זה הפוך על הפוך...
חחחח..נווו אז מה הוא אמר לך?..

איזה מאמי תודה! טוב הינה השיחה ../images/Emo13.gif

אז ככה. בהתחלה התקשרנו עליו והוא אמר שזה לא הוא ובלהלבלה. בקיצר אז חבר שלי דיבר , ואז נועם כזה שואל : "תגיד ילד בן כמה אתה?" ואז הוא אומר "14.5 " ואני חושבת שהוא לממש האמין לו ואז הוא אמר "ובאיזה כיתה אתה ?" "ח " באיזה שנה ? " 93 " ואז חבר שלי [ידיד אפשר לקרוא] כזה אומר לו "מה אתה לא מאמין לי? אני עד כדי כך נישמע קטן?" ונועם כזה עונה " לא .." ואז אמרנו לו שיש לנו סיפור לספר לו ואז הוא אומר "אבל אני לא נועם " אנחנו כזה "טוב הבנו שאתה לא אז תשמע את זה סתם כבנאדם .. טוב " ואז הוא אומר לו "נוו יאללה .. " אז קיצר סיפרנו חפרנו סחפנו ..תקשיבו זה אחד הסיפורים המטישים והארוכים .. והתגובות שלו ? בכלל היו מייבשות בטירוף .היו כאלה " כן.. " "אה הא.." "מעניין .." "וואלה.." ואנחנו [היינו 4 ] מתפוציים מצחוק והכל.. בקיצור בסוף אמרנו לו שאנחנו תלמידים של שחר והכל.. ואז הוא שואל כזה "אהה וואלה? נו ואיזה ציון היא נתנה לכם על זה?" ואז הוא לא האמין שגם שחר מלמדת אותנו אז שאל אותנו איפה אנחנו גרים איפה שחר גרה כמה פעמים בשבוע יש לנו ערבית. ענינו לו ואז הוא ענה לנו כזה "אהההההה..נחמד חח " והוא היה חוצפן XD הוא שאל אותנו "אהההההה..אתם גרים בקיבוץ? תקשיבו ..יש מין כזה מקום ברפת ..יש אצלכם נכון ? נוו איך הפרות ?" ואנחנו כזה "איזה מאניאק כאילו שאתה לא גר בקיבוץ/ישוב.." ואז הוא אמר .."אבל אתצם רחוקים מהארץ..קיבוץ יוטבתה אילת... מי מכיר .." חבר שלי עונה לו ?" מי שישמעע ! אתהה גר בחופית מי שמע בכלל על החור הזה " בטון של צחוק ... ואז הוא אמר "חופית? טוב צודק. אבל אני נהנה בו הכי חשוב לא?" חבר> "כן אהה.." אההה וגם שחכתי להוסיף שבזמן שדיברנו איתו אחד מהחברים שלו כזה שואל "תגיד אתה על סמים ?
" חחחחחחחחחחXD ואז הוא אמר לנו , "תקשיבו נכון יש הישרדות היום ב-9 ? אז אחרי זה מראים את הפרומו של הפרק הבא.. תראו אותו..כי הולך ליהיות מעניין..הרבה דברים הולכים לקרות.. יהיה בלגנים אתם לא מאמינים..תראו סמכו עליי
" ואמרנו שבסדר ושאלנו אותו עם הוא יכול לגלות לנו מה קרה לו ומה יקרה בפרק ואז הוא ענה "לא" ואז ידיד שלי אמר לו " נכוןן כי אז אתה צריך לשלם 50 אלף" נועם : "דולר " [חחח שחר אמרה לנו שזה הסכום ] ואז סתם שאלנו אותו כל מיני שאלות ..והואאאאא חמוווווד כ"כ
ואז אמרנו לו "אהה...כן..אתה בכלל לא נועם נכון
" ואז הוא צחק ואמר לנו שזה הוא אבל לא לשלוח עכשיו לכל העולם את המספר . הבטחנו לו ואמרנו לו [בצחוקXD] שיזכיר את הסיפור שלנו בגמר כי אנחנו בטוחים שהוא יגיע וגם כל המתמודדים הולכים ליהיות .. קיצר אמרנו לו את השמות שלנו והוא איכשהו שמע גידי , ואז הוא אמר..טוב אז עומר אביב דניאל וגידי .. אנחנו : " לא לא גידי " הוא כזה "למה לא? כי אתם לא סופרים אותו?" אנחנו "כי הוא לא קיים " ..נועם " נוו באמת בטוח שיש גידי.. אני כןן יגיד..מסכן " ואז אנחנו כזה "טובב.. אז תגידי גידי לא אכפת לנו "
חחח וזההוו..ואז אני כי אני כ"כ אוהבת אותו אמרתי לו שהוא הכי טוב שם ואני הכי אוהבת אותו.. ואז הוא כזה "ומה עם שחר? מסכנה.. " חחחחח ....... ושאלתי אותו מה הוא חושב על מה שדדן עשה ולא ממש הבנו אותו .. ואז אמרנו לו שיהיה לו בהצלחה בסבאנה והם תמיד היו הכי טובים רז זה טוב שהוא עבר ואז הוא ענה " כן .." באי תשובה חד משעמית כזאת. ואז זהו..אמרנו לו ביי וככה הסתיים. היו עוד קצת פה ושם דיבורים אבל זה לא חשוב. הואאאאאא כזההההההההה חמוווווווווווווווווד !
סליחה שחפרתי מי שקרה

הוו ווואה..יש פה מלא דיגעות ומילים

שאפילו אני לא הבנתי מה כתבתי
אז סלחו לי.. אגב יכול ליהיות שהשיחה אל הייתה מצחיקה אבל היאאאאאאא מממש הייתה מצחיקה

אוהד 49

New member
../images/Emo9.gifידעתי! חחחח

וואו נישמע מגניב...חחחח איזו שיחה..מצחיק הוא. איך בדיוק זכרת את כל זה???
חחח נחמד (אני מתכוון עליו)..
סחטיין עלייך..

חחח כ"כ התרגשתי שאני מדברת איתו

אז זכרתי כל מילה .. וגם סיפרתי את זה לכ"כ הרבה אנשים אחר"כ חח..

אוהד 49

New member
../images/Emo12.gif איפה השירשור עם הנצל"ש על המשחק

של מכבי? לאן הוא נעלם?...
פיספסתי משהו?..

Fairywitch

New member
השרשור קיים, הנצל"ש נמחק-

כמו שאני ואחרים ניסינו להסביר בלי סוף- זה לא צ'אט כאן אלא פורום. דברים לא רלוונטיים שעוברים על כללי הפורום- יימחקו. נקודה. יש למטה שרשור חברתי- והוא המקום לדיונים על משחק של מכבי.

למעלה