ים ושאלות קטנות

באראס

New member
וואי מה זה הארת את עיניי

כאילו התכנית לא משודרת בלייב? איזה באסה. יש עוד תכניות שלא משודרות בלייב? ורק אל תגיד ארץ נהדרת. זה באמת ישבור אותי...

Fairywitch

New member
כן, אנחנו כ"כ מבואסים שתיכף נלך להטביע את

יגוננו בוודקה תפוזים... החיים קשים, איי איי, כואב.

ארץ נהדרת לא נחשבת כתוכנית ראליטי...

הישרדות לעומת ארץ נהדרת אמורה להיות תוכנית מותחת וכדומה... מה שגורם לך לפגר מנטלית בכ3 חודשים אם לא יותר כי מה שקורה שם כבר מזמן הסתיים. ארץ נהדרת זה בידור שאמור להצחיק אותך לשחרר לך כמה קפיצים. לעומת השרדות שאתה ניהיה כפייתי אליה ולא נהנה כלל, אתה סתם חי בסרט ומבזבז את זמנך בציפיה לתוכנית הבאה. אם אתה רוצה מתח אמיתי, תקרא עיתונים ואם אתה קצת יותר חכם ספרים זה הדבר, אם אתה אידיוט תבזבז כמה אלפי שעות מצטברות בטלויזיה.

Swanton Bomb

New member
אבל עובדה שאף אחד לא יודע מי המנצח

וזה הדבר השני הכי טוב שיש היום בטלויזיה (ולכן פתיחת פורום בשביל התוכנית היא לגיטימית) ואלו היתרונות שמושכים את האנשים לצפות בזה חוץ מזה אם זה בפיגור של 3 חודשים זה בכלל לא אומר שאתה יכול לצוץ ככה ולקלל את כולם.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק אתה!!

ואתה בא להגיד לי שעצם זה שהתאמצת פתחת כינוי בתפוז ונכנסת לפורום רק כדי לכתוב את זה לא מראה על מסכנות?

לא דווקא בשביל הפורום הזה...

יש פורומים הרבה יותר מעניינים שאני בעיקר רק קורא בהם... פורומים כלכליים למשל, שוק ההון, שייט וימאות. הגעתי לפורום הזה במקרה כי הראו אותו בשער.

KurtAngleWho

New member
אווו../images/Emo7.gif

זה כל-כך עצוב..שזה שאנשים באמת חושבים שהסדרה צולמה לפני 3 חודשים מעניין למעריצים של הסדרה את הקצה של השיער
... ומה בדיוק מעניין בבורסה?,זה סתם אחוזים

Princess110

New member
סליחה, אנחנו מסכנים?!

ואתה לא? זה שחיפש את הפורום של הישרדות ורשם הודעה ילדותית רק כדי לזכות בטיפהה צומת לב... חמוד היית יכול פשוט להגיד שבא לך להצטרף, זה יותר קל:-\

InDoor76

New member
תן לי לנחש..

חברים זה לא משהו שיש לך הרבה אה? במקום לבזבז את הזמן בליפול על אנשים אז תמצא מה לעשות זה שאנשים פה צופים בסדרה לא אומר שאתה יותר טוב מהם והם לא "מתעניינים בשוק ההון" כמובן מה שעושה אותך לסופר בוגר וסופר חכם השפלת ברגע זה את עצמך.. עצה שלי אל תחזור זה לא מועיל לך ולא לנו =] יום טוב

BrokenDream103

New member
למה לקלל??=[

המנהלים יכלו לפתור את הבעיה במחיקת ההודעה שלו... אפשר לחשוב מה הוא אמר=/... חפיף, שיגיד מה שהוא רוצה

Fairywitch

New member
מסקנה? בכלבוטק לא שיקרו ולא הגזימו!

חבל שאני לא יכולה לדרוש התנצלות של כל החכמולוגים שהתנפלו עליי כשפירסמתי את הידיעה על התכנית.

למעלה