ים, שאלות ושקעים ברומטריים

מכוערת1

New member
יש לי שאלה

מתי הישרדות צולמה בכלל?מתי הם סיימו לצלם?מישהו יודע?

מכוערת1

New member
יש לי שאלה

מתי הישרדות צולמה בכלל?מתי סיימו לצלם אותה?מישהו יודע??

123425

New member
יש סיכוי למהפך!

מה הסיכויים שבני גיב'ארו יעיפו מישהו מג'יבארו ובני סבאנה יעיפו מישהו מסבאנה?? כאילו, במקום שכולם יעיפו 2... זה יכול להיות לטובת נועם ולרעת מולי! אם כל שבט מעיף מישהו מהשבט שלו אז אני מהמר על משה/אלכס מגי'בארו, ומולי/תיקו מולי-עידן מסבאנה... ואם כולם מעיפים 2 אז אני מהמר מסבאנה או גיא או תיקו מולי-גיא ומגיבארו או נועם או תיקו בין נועם למשה/אלכס...

משהו כללי על התכנית

בתור התחלה ועם כל הכבוד,אי אפשר להשוות אותה לסדרה המקורית.בין אם זה גיא זו-ארץ שפשוט רך מדי כלפי המתמודדים לעומת ג`ף פורבס.המנחה האמריקאי הוא כמו ערפד,הצמא לדמם של השורדים.איכות ההפקה היא גם משהו שלא ניתן להשוות אך לא אכנס לבעיות התקציב של ערוץ 10.לגבי המתמודדים,הם כנראה מעולם לא ראו אפילו עונה אחת של השרדות,אחרת לא ניתן להסביר את הפליאה שלהם על שינוי השבטים למצבת של בנים נגד בנות,הרי שינויים כאלה קורים כמה וכמה פעמים בעונה,למרות שהשינוי החוזר בשבטים,בחזרה לסבאנה וג`יבארו הפתיע גם אותי.המיזוג צפוי לבוא בכל רגע והם צריכים לחשוב עליו תמיד.דן ועידן הם המוחות שמאחוריי הבריתות,כשדן הוא זה שלוקח יותר סיכונים ולכן טועה יותר.רק בזכות מזל דן ניצל מהדחה כי היה פזיז ברצונו לשנות את המצב בשבט הבנים.עכשיו שהוא חוזר משבט הבנות הוא שוב ניצל מהדחה,כי כמו שורה אמרה,זה לא נוח בן בין בנות.זה לא טבעי.במצב הזה דן אכשהו יוצא טוב.כל הבנות אוהבות אותו ואם הוא ישמור נאמנות לשבט הישן שלו הוא יהיה בסדר.הצעד שהוא עשה נגד נעם ודאי יהיה בעוכריו ונעם,אם לא יודח ביום רביעי,ינקום בו.אגב ביום רביעי,שני המועמדים להדחה,נעם וגיא בודאי יעופו,כי זה מה יש.

daved2200

New member
נעימת הסדרה הישרדות

מישהוא יודע מאיפוא הנעימה של הפתיחה בסדרה הישרדות תודה מראש

eti911

New member
תגידו, נראה לכם שאפשר להחזיק ככה משקולות

במשך שעתיים? שעתיים!! הלו? זו לא תחרות של איש הברזל..

שמישהו יסביר לי דבר אחד...

איך לעזאזל הן מורידות שערות שם? אין מצב שכולן עשו לייזר בכל הגוף...

../images/Emo41.gifלפני שאנחנו מהמרים על המודחים../images/Emo41.gif

מהי מתכונת ההדחה בפרק הבא? האם כל אחד אמור להצביע רק למודח מהשבט שלו, או שכולם אמורים להצביע לשני מודחים, כל אחד משבט אחר?

kobimori26

New member
רוב הסיכויים שהזוכה יהיה...

אני.
מי שרוצה שאעשה לו את האפקט שיבקש.

Punkd1

New member
אני מבולבל לגמרי מכל ההדלפות והקונספירציות

אני רואה את התוכנית הישרדות כל שבוע בהדיקות .... לדעתי הגרסא הישראלית מעולה ... ולדעתי העניין של דן הוא לא מכור ויש מאחוריו הגיון מסוים אבל בכל מקרה זה די ברור שכדאי להפקה שדן ישאר כי הוא עושה את התוכנית יותר מעניינת חוץ מזה שלדעתי הוא פייטר ווינר ואני למשל ממש אוהב אותו בגלל זה ורוצה שיגיע לגמר . עכשיו מה שבאתי לשאול ... מרוב ההדלפות לא הבנתי ... כפי שזה נראה נועם וגיא עפים .... אבל שמעתי שגיא באיחוד ... אז זה אומר שמויל עף כנראה ? ואז מה ? איך נועם מגיע לגמר אם הוא עף ... וגם אם הוא ינצח את ויקה ואת המודח השני ויהיה על אי המתים לא נראה לי הגיוני שהוא ניצח מהתוכנית הבאה עד סוף התוכנית את כל האנשים על אי המתים ... משום שיש עוד המון תוכנית עד לגמר ... אבל בכל זאת שמעתי שהגמר הוא : דן נעמה ונועם . אז מה נסגר ?!?!?! ולמה ההפקה המטומטמת הזאת עושה טוויסטים כל רבע תוכנית ?! זה מעצבן ...

פנומן 72

New member
יש להן מצ'טה

חוץ מזה שאם כל הכבוד לקלוזאפים, אין צילומים קרובים עד כדי כך שתוכלי לראות שיער דליל

SENDA

New member
אני אכן חושב שזאת היא השאלה החשובה ביותר

אם כל שבט מצביע לבחור שלו אז נועם ניצל ואלכס או משה עפים. אני ממש מאמין שנועם יצליח לעשות ברית עם אחד מהם. במקרה כזה אז רוב הסיכויים שמולי יעוף, הוא נחשב הכי פחות אמין בשבט שלו והכי פחות תורם. אם כולם מצביעים שני פתקים אז נועם עף, סבאנה כבר הכינו חבל בשבילו והחברים שלו לא יוכלו להציל אותו, ומהצד השני יעוף כנראה גיא, שכבר סומן על ידי חברי ג'יבארו ויעזרו במולי שיעדיף להעיף אותו ולהציל את עורו ...

dacou194

New member
אני שמעתי נכון..

אמרו תמיד נעם הציע שנעיף את מושיק נועם הציע להעיף את גיא.. נועם בכלל הציע את זה????? או שהם הציעו ואמרו שנעם הציע עובדה כי הוא לא ידע בכלל שרוצים להעיף אותו..

גיא ונועם יעופו

כאילו דה.
ולמה עושים את מועצת השבט פרק הבא? זה כזה מעפן מצידם.

פנומן 72

New member
זה כל הענין

ההפקה בכוונה זורעת קונספירציות וכאילו ספוילרים, אבל בתאכלס - אף אחד לא יודע כלום. אז תהיה רגוע.

איצקיס

New member
לכל מי שמתבאס מהאפשרות שנועם יודח

דווקא בשביל נועם הסיכוי הכי טוב להשאר במשחק הוא באי המתים, שם הוא צריך לנצח כל פעם מתמודד אחד במה שהוא הכי חזק בו - המשימות. בשבטים (ולא משנה איזה מהם) הוא יישאר איום תמידי על שאר המתמודדים והם כל הזמן יישאפו להדיח אותו.

למעלה