ים, שאלות ושקעים ברומטריים

דן לא ינצח

למרות מאמצי ההפקה לשמור אותו לשלבים האחרונים הרי שבסוף את הזוכה בוחרים המתמודדים האחרים ואני בספק שמישהו מהם יבחר בו או שיהיה לו רוב. נעם שחקן טוב והוא ומושיק הראו המון אופי לכן אני אתבאס אם הוא ילך כבר בשלב הזה למרות שהוא ינצח את כולם באי המתים כך שיש סיכוי רב שהוא יחזור למשחק. אהבתי איך שויקה ניצחה את סיוון אבל ההפקה גם מנסה להשאיר אותה קצת יותר ונותנת לה יתרון (היא רזה יותר מסיוון ) . ההפקה קצת הורסת עם האובר ספינים תוכנית שיכלה להעשות הרבה יותר טוב

שטיות במיץ קוקוס

זה היה עניין של מהיררות, וסיוון נכשלה. אם היא הייתה חופרת מהר יותר ומנסה חזק יותר, אולי היא הייתה מצליחה. ברגע שויקה יצאה מהכלוב, היא כבר התייאשה. אז מספיק עם משחק מכור, ההפקה ככה ההפקה אחרת... בחייאת, מי שלא טוב לו ולא נהנה שפשוט לא יצפה!!!

XקוקיX

New member
כל אחד צריך להצביע לשני אנשים.

מה שאומר שכל אחד מצביע גם למישהו מהשבט שלו וגם למישהו מהשבט השני. שזה בתכל'ס, משנה את הכל. בגלל שסביר להניח, שסבאנה יעדיפו להעיף את מולי בגלל שהם רואים שהוא בקשר יותר מדי טוב עם ג'יבארו. וסביר להניח שגם אם מולי רצה להשאיר את נעם, לפי ההגיון הוא יעדיף להעיף אותו עכשיו, כי נעם כבר לא יהיה איתו באותו שבט והוא חזק, אז למה לו להילחם נגד מישהו חזק?

icy rain drop

New member
../images/Emo58.gif כבר אמרו פה וגם אני ראיתי בעצמי

את התמונה שרואים מי מקבל בנדנה כתומה. ומי לא נמצא שם? מולי. גיא כן. בקשר לנועם אין לי מושג.

LiRs Lullaby

New member
הנה איך.

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1180552 ובניגוד למה שפנומן אומר, אחרי 20 יום דווקא לא צריך קלוזאפ כדי לראות שיערות לפחות בבית השחי. ראינו את סיון מבצעת קפוארה ביום ה-19 ללא שערה (ושם דווקא היו מספיק קלוזאפים משום מה) ככה שאני די מאמינה למה שנכתב בפוסט. זה פשוט פאקינג לא הגיוני ש"זה רק בגלל שאין קלוזאפ מספיק קרוב" או "הן עשו שעווה/לייזר".

פנומן 72

New member
השאלה המתבקשת למה משה היה צריך את זה

הוא לא מהווה איום על אף אחד ואף אחד לא סימן אותו להדחה, אז בשביל מה להיקרע חצי שעה כשאתה מראש יודע שאין לך סיכוי לקחת מקום ראשון ? ...

MiStoRy007

New member
בדיוק, וחוצמזה, הבנתי דבר אחד

אפילו שאף אחד לא סימן את משה להדחה.. לכו תדעו מה ההפקה הייתה פתאום מחליטה.. אולי מי שמנצח בחסינות אישית, מקבל חסינות לשני פרקים? אולי מי שמנצח בחסינות אישית מקבל משו.. אנערף מה. או פתאום ההפקה הייתה מחליטה לפי מספר הדקות שכל אחד החזיק את הקרשים באוויר, כל דקה שווה למשהו.. בקיצור אי אפשר לדעת.. גמני בהתחלה אמרתי בשביל מה להם לסבול אם הם לא סומנו להדחה.. אבל הבנתי שאי אפשר לדעת מה ההפקה תחליט בסוף.

XקוקיX

New member
כולם, בעיקר בג'יבארו היו צריכים את החסינות

ולמה?! כי למשל, אם נעם היה זוכה בחסינות למשה היה סיכוי כן גדול ללכת. כי את נעם לא היו יכולים להעיף. (את אלכס היו יכולים אבל עדיין היה קרב בין משה לאלכס). וגם בשביל הכבוד העצמי.

BKE

New member
יכול להיות ואם זה יהיה ככה אז מג'יבארו יעוף..

נעם
כי נעם חזק מאוד והם רק רוצים לרעת האויבים שלהם . אז בואו נגיד ככה כמו שהייתה הודעה מלפני כמה זמן פה בפורום . דן יזכה [לצערי הרב..] מלבד לזה שהוא לא צריך את הכסף בכלל[מישהו אמר מנו ספנות?] גם הוא פשוט לא משחק טוב ופרזיט קטן . אם נועם עף אני מחרימה את הסדרה , עלה לי כבר על כל העצבים המשחק המכור הזה ;;

Fall Out Shir

New member
הגמר עדיין לא היה.

אז פשוט תפסיקו להביא ספוילרים של "דן מנצח", כי עדיין אין מנצח. אבל בינתיים נראה כאילו דן הפייבוריט של ההפקה. פרוטקציונר.

עוגיה12

New member
אשכרה, אבל יש עוד סיכוי שנעם לא עף

מולי <---------הוא התקווה השנייה לפני האחרונה [והעדיפה], כי הם ממילא צריכים להעיף מישו מג'יב... ומישו מסאב... אז פשוט מולי יעיף מישו אחר מג'יבאר...
והתקווה הנוספת היא שאם ידיחו את נעם- אין מצבבב שהוא לא מנצח באי המתים ואז הוא פשוט יחזור למשחק דרך שם.... =]

TheCandyGirl

New member
מספיק לעשות השוואות !!!!

הבסיס דומה למקור וזה הכל.... כל היופי זה להתרווח בספה ולהנות מכל רגע.... חבל על זמן ועל המאמץ להשוואות לתוכניות אחרות.... אף פעם לא התחברתי לתוכנית ההשרדות של חו"ל... הכל נראה כל כך לא טבעי ולא מקושר אלי... לעומת זאת התחברתי יותר לתוכנית הישראלית.... ואני נהנית ממנה כל רגע....

למעלה