ים, שאלות ושקעים ברומטריים

idanoosh17

New member
לא סותר

זה 2 דברים נפרדים זה שהוא טרזן וזה שהוא לא מציאה

מישהו יכול לספר לי מה היה בפרק?

פספסתי את ה10 דקות האחרונות בערך מהקטע שמושיק ניצח בחסינות... מה היה מאז? תודה. ואסור שנועם יעוף

omer rasivi

New member
זה היה בעצם הסוף

אחר כך רואים את המשתתפים מגיעים אל המערה לשלב ההדחה וגיא זוארץ הודיע להם שהפעם מדיחים שני מתמודדים (אחד מסבאנה ואחד מג'יבארו). ז"א שכל משתתף רושם שני שמות ולא שם אחד. רואים את הפרצופים ההמומים שלהם וזהו נגמר. את ההדחה עצמה דחו ליום רביעי (מחר).

dacou194

New member
שמעתי שויקה בהריון..

חברות שלי סיפרו לי שראו איפשהו באינטרנט או בעיתון... הן אמרו שהם בטוחות... שמעתם על זה משהו?

ויקה לא בהריון

אמרו שבמהלך התוכנית מישהי גילתה שהיא בהריון, אבל מי אמר שזו מישהי מאחד השבטים? יש הרי צוות הפקה שלם מאחורי התוכנית..

dacou194

New member
לא מהתוכנית..

כמו שראיתם תמונות של ויקה ודן וזה עכשיו קרה...וגם הם אמרו לי שהיא שומרת אותו..

LiRs Lullaby

New member
איזו דרך להגיע למסקנות...

"ראיתם תמונות של ויקה ודן ביחד". נו, גם רואים תמונות שלי ושל החתול שלי ביחד, זה לא אומר כלום. היא בעצמה אמרה בראיון איתה שלא היה ביניהם כלום ושהם רק חברים. אם הם באמת היו זוג גם לאחר מכן הם היו מפרסמים את זה כדי להעלות את הרייטינג. אגב, התכנית צולמה בקיץ, מה שאומר שהיא הייתה אמור להיות בחודש שביעי מינימום. והנה לך תמונות של ויקה מהיום: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3500725,00.html היא לא נראית לי תפוחה במיוחד..... וחוץ מזה, זו בטוח הייתה מישהי מההפקה.

למעלה