ים, שאלות ושקעים ברומטריים

פנומן 72

New member
חצי נכון

אומרים שההפקה הינחתה אותם בכל מה שקשור במה להגיד ואיך ואולי גם קצת בפוזות מול המצלמה, אבל בכל מה שקשור לתחרויות ושיקולי ההצבעה - זה כמובן לא מונחת.

שלגיה 27

New member
האם יש כבר מנצח בתחרות?

האם יש כבר מנצח, זאת אומרת "שורד אחרון" לתחרות או שזה עדיין לא צולם ?

falson

New member
כמה זמן באמת עבר?

באי המתים עומר מול יואב הם החזיקו את בולי העץ כמה זמן? אולי 15 ד אולי 30ד לא היה אומדן של זמן היו באינטרנט תגובות של צופים על זה אתמול פתאום זוארץ סופר זמן אולי מצלמים מחדש את המשימות? עריכה עצבנית של העריכה

Black Jane

New member
../images/Emo207.gifאני חושבת שידיחו את נועם.

הבנים של סבאנה לא ירצו שנועם ישאר בג'יבארו, כי הוא חזק והרי הבנים חוזרים לשבטים המקוריים בסופו של דבר... אוף

רחמים 111

New member
מה יש להצטער כל כך ...

נראה לך שיתנו לחביב הבנות לצאת מהתוכנית ? יתפרו לו משימה במיוחד בשבילו מול ויקה והוא יחזור כמו גדול. בשביל זה יש אי המתים, לתקן "טעויות" כאלה ולסדר את התסריט מי שצריך להצטער עכשיו זה אני, שבלי ויקה בתוכנית אין לי ממש מה לעשות שם.

LiRs Lullaby

New member
בטח שכן. הרגע ראיתי אותו.

ועכשיו, כשראיתיו אותו במלואו ובלי קטיעות, אני לא מבינה מה יש לאנשים ממה שנעם עשה, ולמה מושיק דיבר על כך ש"נעם חותר תחתיי". הרי שבט סבאנה ממילא תכנן להדיח אותו, הם דיברו על זה עוד הרבה לפני שנעם עשה משהו. הם אמרו שאם נעם יזכה בחסינות אז ידיחו מישהו אחר, ולצטט את מולי "אחד משלושת המוסקיטרים". קיצר, נעם לא חתר תחת אף אחד - הוא ניסה להציל את עצמו מהדחה ברורה.

lightflake

New member
כתוב פרק 12 המלא אבל זה לא הפרק של אתמול!!

זה הפרק שנגמר בזה שהעבירו את דן לנשים שלחי לי קישור

dacou194

New member
אני חייבת לדעת מה אתה לא אוהב בו!?

הוא נחמד
הוא חמוד
הוא נאמן
הוא חתיך
והוא יודע הכל (לצוד לבשל...)... תן לי תכונה אחת רעה..

למעלה