אירוח בפורום אומנות הספריי

natyh

New member
../images/Emo222.gif אירוח בפורום אומנות הספריי ../images/Emo222.gif

שירשור שאלות לאירוח על אומנות ציורי הרחוב ממקסיקו אומנות הספריי כאן .

natyh

New member
היום 2000 מתארח אצלנו רוני 105 רוני חקלאי

שמטייל להנאתו ב 15 השנים האחרונות במרכז אמריקה ושואב השראה לאוומנות שלמד שם ושיכלל אומנות ציורי הספריי

pako27

New member
אני כחובב קישקושים מעונין לראות תמונות

חבל שאין לי לפ טופ לגלישה ברכבת....תבלו.....

רוני105

New member
לתגובתך

אומנות הספריי החלה ברחוב בדרום אמריקה לפני כעשרים שנים, אמני רחוב היו מציירים לפני קהל חי במהירות ובטכניקות חדשניות ומרשימות אך משום שהם היו מרוכזים בעשיית כסף מהתיירים ולא בעשיית אמנות, שנים רבות היא לא הרקיעה שחקים. אני נפגשתי בזה לפני 13 שנים במכסיקו , וכשראיתי את זה בערה בי האש. הייתי מטייל אז בעולם ,מצייר,כותב ומצלם , האמנות היתה לדרך חיים אצלי וכשראיתי את אמני הרחוב במכסיקו קיבלתי השראה.

the pretty lady

New member
נכנסתי לאתר שלך

יש שם מלא ציורים יפים, אתה גם מוכר אותם שם? או שאתה מוכר רק ברחובות?

רוני105

New member
מכירה

שלום אישה יפה.... לשאלתך , אני מוכר ציורים גם דרך האתר ניתן להזמין ציורים לפי גודל ודוגמא וגם ציורים לפי דימיון אישי שתוך הגלריה יש כפתור לדפי הזמנה שם ניתן להזמין ציורים חוץ מהאתר אני מוכר בחוץ בפסטיבלים , או במקומות תיירותיים בעולם , לפעמים אפשר גם לראות אותי בארץ....יושב על המדרכה ומצייר - שם גם יהיו קרוב לודאי ציורים למכירה

natyh

New member
מקום לשים את הראש

היכן אתה בטיולים הללו נוהג להתאכסן ? מלון זול מלון בינוני מלון תרמילאים , ומהו סגנון הטיול שלך ?

רוני105

New member
סגנון הטיול משתנה ממדינה למדינה

באופן כללי אני מגדיר את עצמי כתרמילאי מצאתי את עצמי מסתובב עם קאראוואן ולן בתוכו בכל בוקר קם לנוף חדש מצאתי את עצמי מתארח אצל מקומיים משכיר בית לתקופה או לן בגסט-האוסים זולים לכל מקום הייחוד שלו וסגנון הטיול שבו הן מבחינת לינה והן מבחינת תנועה

natyh

New member
תן לנו קצת מהסיפור על הקאראואן

אתה חי לבד ברכב האם מצטרפים אליך אנשים לתקופות יפה הסיפור קורה , אעך השילוב חיים טיול עבודה מה קורה בענין טרקים , יוצא לטרקים ארוכים ? אם כן מה קורה לרכב בזמן הזה ? מה קורה לציוד הציור ? כלומר האם ניתן באמת להנות מכל העולמות ולעשות הכל ממש הכל בטיול ?

רוני105

New member
קאראוואן

יצא לי להסתובב עם קאראוואן גם עם חברה וגם לבד ישנם הרבה ימים שהייתי לבד , לא ממש לבד....אני ועצמי והעולם ואלוהים כולנו בחברותא חיובית ואפטימית ונהדרת לפעמים כשעבדתי בפסטיבל הייתי חובר לקאראואנים נוספים והיינו נוסעים בשיירה לפסטיבל הבא.... בדרך היינו מוצאים מקום קסום ללון ולהתעורר בו , מדורה,ארוחת ערב, טבילה באגם ....מה שיש תקופות ארוכות אני מטייל בלי לצייר ציורים , אז אני גם יוצא לטרקים , אחרי שנים של טיול , זה כבר פחות מעניין אותי לכבוש פסגות של הר , הקצב שלי איטי יותר מפני שיותר מעניין אותי לפגוש אנשים ולתהות על קנקנם , להתערבב במקום ולהרגיש אותו מבפנים ולא כתייר עובר אורח , בתקופות כאלה אני מלין את הציוד , בד"כ אצל חבר מקומי שרכשתי בדרכים ויוצא להסתובבויות כשאני לא מצייר אני מטייל ומצלם , תמיד מתבונן על הטבע , על האנשים , על הצורוצ והצבעים,פרספקטיבות וכד' התפלסםויות לתוך הלילה עם מטיילים אחרים על דברים ברומו של עולם , מעיפים אותי למקומות מלאי השראה כל אלה יתבטאו בפעם הבאה שאשוב לצייר , והציורים מאליהם קופצים מדרגה. המטרה שלי היתה תמיד להיות מסוגל לעבוד 3 חודשים בשנה ולטייל בשאר השנה , ללא מחויבויות וללא דאגות כספיות בשנים האחרונות ניתן לומר שאני מגיע להגשמתו של החזון הזה

natyh

New member
בטיולים שלך 15 שנים אתה חורש את העולם

מן הסתם מטיל מאד ותיק , אנסה להחזיר אותך לנקודת ההתחלה איך יצאת לטיול הראשון כבר אז היית צייר ואמן או שעדיין היית לפני הכל ?

רוני105

New member
חזרה להתחלה

ההתחלה היתה ככל ההתחלות יומיים אחרי השיחרור מהצבא כבר מצאתי את עצמי ביפן - עובד ,וחוסך כסף להסתובבות הראשונה במזרח לא הייתי אומן בהגדרה אבל בנפש הייתי תמיד כשמטיילים , יש הרבה זמן לעצמך , וכך מצאתי את עצמי מקדיש שעות רבות מאד בכל יום ליצירה בהתחלה זה היה רישומים וכתיבה , עם הזמן זע עבר לצילום אומנותי וכשנתיים שלוש לאחר תחילת השוטטות ,במקסיקו , בפלאיה דל כרמן נתקלתי בצורת אמנות שמעולם לא ראיתי לפני כן , זה כל כך ריגש אותי כך שלא הייתה לי ברירה אלא להתחבר לזה מהבסיס...

natyh

New member
כמה שאלות בתמונות

פוט זרוק מה שמתחבר לך לתמונה

למעלה