אירוח בפורום אומנות הספריי

natyh

New member
ניסיתי להעלות מספר תמונות מחצי האי יוקטן

אחת התמונות שכרגעאיני מצליח להעלות היא הפירמידה של קצאלקואטל הנחש המכונף באתר צאוצאן איטצה , פורמידה שנבנתה בצורה מדהימה בדגש על תופעות מענינות של הארת השמש על המדרגות בימים השוים 21 מרץ 21 בספטמבר המקסיקאים מחפשים את הרעיון של אומנות הקשורה באור אנא הרחב .

natyh

New member
אירוח בנעלי ביית

אם היה לך כרגע כרטיס פתוח לשנה לאן אתה נוסע לבלות לאן אתה נוסעללמוד לאן אתה נוסע פשוט להתבונן ?

רוני105

New member
לאן?

הייתי נוסע לברזיל הולך לחיות קצת על גדות האמזונס ף לקבל השראה מסוג שעוד לא חוויתי כבר מזמן הבנתי שהמחויבות שלי כאמן לקהל שלו היא לחיות חיים שונים ולספוג השראה בכל התקופה שבה אינני מצייר צייר החי חיים מסוג שאינו שגרתי יביע את כל זאת באמנות שלו וזהו מרשם בטוח למקוריות

רוני105

New member
אמנות רחוב - ציורים של אור

שלום לכולם : אני רוני אומן ספריי, אני אשמח לענות לשאלותכם. רגע לפני שמתחילים אני מציע שתיכנסו לאתר שלי ותראו במה מדובר....כשתיכנסו תראו פלנטות עפות באויר תמצאו את הפלנטה שכתוב עליה "גלריה" ,כשתיגעו בה היא תתקרב אליכם ואז תקליקו ותיכנסו לאיזור הגלריות. שם תוכלו לראות ציורים שונים שעשיתי זכרו : הם כולם צוירו בספריים בלבד!!! http://www.masterspray.com

the pretty lady

New member
דולפינים

ראיתי באתר שלך שיש מלא ציורים עם דולפינים, מה ההשראה שלך?

רוני105

New member
על הדולפינים בציוריי

דולפינים הם כבני אדם. הם חושבים , חשים , משתוקקים וחווים רגשות. הם מסוגלים להביע הומור , חוסר שביעות רצון ,אורגזמה, ולמעשה , את כל מגוון הרגשות האנושיים. באופן מהותי , הם ישויות חשות ממש כפי שאנחנו ישויות חשות. ..............הדולפינים יעניקו לנו דרך הסתכלות חדשה לגמרי בנוגע למערכת היחסים שלנו עם ממלכת בעלי החיים -דרכם נלמד שמבעלי החיים יש לנו הרבה מה ללמוד - הם מקשרים בין הגוף והנפש ממש כפי שאנו בני האדם ויש להם קשר עם המימדים האחרים.... מה אני יכול להוסיף - אני אוהב אותם , ומקושר אליהם ואל המים בהם הם חיים

the pretty lady

New member
מה הציורים גורמים לך להרגיש?

הציורים נראים לי מאוד אסתטים ומרגיעים. מה הציורים גורמים לך להרגיש? זה גורם לך להרגיש רגיעה, שלווה, חיבור עצמי, חיבור לטבע?

pako27

New member
לימוד הטכניקה

האם זה רק כישרון? אם למדת, היכן? איך האומנות מבטא אצלך את הפן הלטינו של ד.אמריקה? באלו אמצעים אתה משתמש ?עזרים? רק ספרי ?...

רוני105

New member
לימוד הטכניקה

אז כמו שסיפרתי , ראיתי ונדלקתי , צפיתי ביוסף המקסיקני שבוע-שבועיים ואחרי כן הייתי לבדי בעולם הגדול והתחלתי להתנסות לא , לא למדתי מאיש זה אולי היתרון הכי גדול שלי כי לא היה לי ממי ללמוד א יצרתי משהו מקורי פשוט להאמין ולהתמיד ולעוף עם זה וזה קורה..... אני משתמש בכל מיני דברים שקשה להגדיר , אבל בעיקר בידיים....אני אוהב לומר שאני מפסל בצבע ולא ממש מצייר איתו.... האמנות שלי מבטאת לא רק את הצד הלטינו אלא את הצדדים של כל קצוות העולם מכולם קיבלתי השראה וב15 שנה אפשר להספיק הרבה ! ההשראה מהעולם הגדול ומהחופש הגדול שיצרתי לעצמי מתבטאת בכל אחד מציוריי , לא משנה מי אתה או מאיפה אתה - תמיד תמצא ציור שאליו תוכל להתחבר

רוני105

New member
קסם של ציורים

השאלה היא לא מה הם גורמים לי להרגיש אלא מה הם גורמים לך להרגיש..... כשאני מצייר איני מרגיש דבר , אני צינור ודרכי עובר מידע , אני מאד מרוכז והמידע עובר דרכי אל הדף. למדתי קסם מהו, ותוך כדי ציור אני מרוכז בכוונות שאותן אני מכניס כמידע לציור הכוונות הן אכן כוונות ליצירת הרמוניה ורגיעה, כשאנשים מביטים על הציורים נפתח להם הלב , הם מתחברים לזיכרונות של אהבה וריגעה הם מתחברים למרכז שלהם ומתמקדים ככה אני יוצר את החזון שלי , ומשתדל לגעת בכמה שיותר נשמות , וכמה שיותר נשמות יתחברו לעצמם ככה האור בעולם יתעצם

רוני105

New member
רק ספריי

אני מצייר רק בספריי, הצבא על בסיס טינר כמו צבעי שמן אני לא מצייר על קנבס קנבס סופג את הצבע , בדרך כלל אני מצייר על לוחות עץ מצופים במשטח שאינו חדיר כך אני יכול לשחק עם שכבות הצבע הרטוב מעל המשטח ולגלות שכבות שמתחת...

natyh

New member
ובקשר לחזון המדהים שלך על תרמילאות בארץ

אנחנו על קוצים לשמוע .

רוני105

New member
walk about love

walk about love היא עמותה בארצינו שהחזון שלה הוא להביא את התרמילאות לארץ כולכם מתבקשים להעביר את המסר הלאה לכל התרמילאים שאתם פוגשים בדרך באפריל 2009 מוזמנים תרמילאים מכל העולם לצעדה של 3 חודשים לאורך שביל חוצה ישראל צעדה שכולה בשם האחדות והאהבה , על הדרך ייתקיימו פסטיבלים ומסיבות כל שבוע במסורת חגיגת החיים, וכל זה כדי לתת קונטרה למלחמות והעוינות באיזורינו - כל מי שמתחבר לרעיון מוזמן ליטול בו חלק ולהעביר את המסר החוצה כולם מוזמנים מכל העולם. עוד פרטים תוכלו לראות באתר של העמותה: http:www.walkaboutlove.com

natyh

New member
רעיון מעולה

יופי שיבואו שיכירו ישראל אחרת . בהזדמנות בקישורים שלנו .

SOLO TREKKER

New member
עברתי על כל השירשור רק עכשיו (בערב אני

לא מחובר לרשת), ואיזו התחלה נהדרת ליום חדש!!!! הציורים שלך יפהפיים, ואני מקנא בך על שהצלחת להגשים חלום ולחיות חיים תרמילאיים. אני לא הייתי מספיק חזק בכדי לעזוב את ה"חיים הרגילים" ולחיות כתרמילאי ב"משרה מלאה". נותר לי רק לצאת לכמה חודשי תרמילאות אחת לשנתיים - שלוש בכדי לדגום את חיי הנדודים. אבל ברור ששום דגימה אינה משתווה לאורח חיים מלא של נדודים. מאחל לך המון הצלחה והנאה בדרכים.

רוני105

New member
תודה על החיזוק

זו באמת לא הדרך הקלה - אבל זה שווה לכולם זה נראה כאילו בחרתי בחיים הקלים - אבל בשביל לחיות כל רגע צריך להתאמץ - לקחת את הדרך הנורמטיבית באיזשהוא מקום זה לקחת את הדרך הקלה , או בוא נאמר הקשה פחות , בשבילי הרגיש שהקושי המנטאלי של חיי שיגרה ומערכת הוא קשה מהקושי של ללכת בדרך השונה והמאתגרת...אבל אני רואה מסביבי שיותר קל לזרום עם הנהר ולא נגדו , למרות שבכיוון שני מחכה מקום אלוהי.... שיהיה לך יום דבש

עידופש

New member
שאלה..

אתה מצייר רק בספריי? אם לא.. אז באילו סוגי צבעים? ועל אילו חומרים אתה מצייר ( קנבס, נייר, וכו'..)

למעלה