חושבים שאתם יודעים איך תגמר הסדרה?

../images/Emo222.gif חושבים שאתם יודעים איך תגמר הסדרה?

שש עונות של מסתורין, תעלומות ועלילה מפותלת במיוחד עומדות להגיע לקיצן. מיליוני צופים עוצרים את נשימתם ושואלים את עצמם "איך זה ייגמר?" חושבים שאתם יודעים? נראה לכם שהתסריטאים לא יצליחו להפתיע אתכם? החל מעכשיו ועד שידור הפרק האחרון של אבודים (מחר בשעה 5:00 בבוקר), אנחנו מזמינים אתכם לספר לנו כתגובה להודעה זו איך לדעתכם יהיה פרק הסיום של הסדרה? האם בן וצ'ארלס יפתחו ביחד חברת תיירות ביעדים אקזוטיים? האם ג'ון יקבל חוזה דוגמנות בקמפיין נגד עישון? האם קייט תבחר בג'ק, בסויר, או שאולי היא תחליט להקים משפחה דווקא עם קלייר? והאם נגלה מאיפה, לעזאזל, הגיע דוב הקוטב? תנו לנו את התשובות שלכם לשאלות לא פתורות שלדעתכם יקבלו מענה בפרק האחרון של אבודים! לאחר הצפייה בפרק, אנחנו נבחר את הגולש שעל פי שיקול דעתנו, ינחש בצורה הטובה ביותר מה יהיה בפרק הסיום של "אבודים". אותו גולש יזכה במארז DVD של אחת מעונות הסדרה על פי בחירתו. התחרות ובחירת הזוכה יתנהלו עפ"י התקנון: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1708753 אז בזמן שכולנו מחכים לפרק... אנחנו מחכים לקרוא את הניחושים שלכם!

austin1

New member
אין בעיה (אנשים לא להיכנס להודעה הזאת )

הפרקים האחרונים יעסקו בניצולים הנותרים מנסים לחסל את המפלצת תוך שהיא גובה קורבנות מהניצולים שנשארו . המפלצת תחטוף את דזמונד ותגרור אותו אל המנהרה, שיתברר שהיא הכניסה לעולם הבא ברגע שהאור יכבה כל הנשמות בעולם יפסיקו להתקיים וכולם ימותו . המפלצת תנסה לזרוק את דזמונד אל האור אבל בן הארלי וגיק יבואו לעזרת דזמונד. הם יצליחו להציל אותו אבל רק אחרי שהתוכנית של המפלצת תצליח והאי יתחיל לטבוע . גיק יקריב את חייב במטרה להציל את האי ויכנס לתוך האור והמיים מה שיגרום למפלצת להיות פגיעה ולקיט להרוג את המפלצת . בזמן שהאי טובע סוייר ופרנק ילכדו את הניצולים שנשארו בחיים ויברחו מהאי בעזרת המטוס באי ההידרה . באותו זמן במציאות השניה כל הניצולים יגיעו לקונצרט של אמא של פארדיי ודזמנוד יגרום לרובם להיזכר במציאות המקורית מה שיגרום לתודעה של חלקם להתמזג עם התודעה של מציאות א ול2 הזכרונות של המציאויות להתערבב באותו בן אדם ובעצם לזכור את 2 הזמנים ב2 מציאות שונות . ולמשהו יותר מקורי מהאמת אני ארשום בהודעה נוספת בערב

austin1

New member
הסצינה האחרונה תדלוף רק כמה שעות לפני הפרק

עוד לא בדקתי עכשיו חזרתי מהעבודה אני לא באמת חושב שמישהו שרושם מש"שים של מה באמת הולך לקרות בסוף הסדרה הולך לזכות וגם יש קטע שרשמתי למעלה שהוא לא נכון בגלל זה אני ארשום איזה המצאה פרועה יותר מאוחר שקשורה לוניסט וקייט ולילד שלהם ציפופו

mikmik000

New member
לדעתי.. :)

כולם כבר התמקדו על המציאות באי, אז אני אתמקד דווקא אל המציאות השניה. באי (לא משנה איך, אבל אני חושבת שבסופו של דבר זה יהיה קשור לאור ולמטוס שיתפוצץ) כולם ימותו- חוץ מסמוקי, וג'ק שישאר באי כג'ייקוב החדש, להגן על האור מפני סמוקי. בFSW, שיהפוך ליהיות המציאות האמיתית אחרי שכולם ימותו, ג'ק וקלייר ילכו לראות את הקונצרט של דיוויד. אמא שלו תאחר מסיבה לא ברורה. באמצע הקונצרט יהיו לקלייר צירי לידה. ג'ק ודיוויד יסעו מהר לבית החולים. בדרך, הם יעברו תאונת דרכים, ויגיעו לבית החולים של ג'ק. כתוצאה מהתאונה, ג'ק וקלייר גם יזכרו את כל מה שקרה על האי. ג'ק וקלייר יובהלו לבית החולים שבו ג'ק עובד. לוק יהיה מאושפז בבית החולים כהכנה לניתוח שלו. ג'ין וסאן כבר שם. בזמן פעולה משטרתית ירו במיילס, מה שיוביל לכך שגם מיילס וסוייר יהיו בבית החולים בידיוק באותו זמן. בן יהיה גם הוא בבית החולים, להוריד את הגבס מהיד שלו. על פי התכנון של דזמונד- קייט, סעיד והארלי, ודזמונד עצמו- יגיעו גם הם לבית החולים. במהלך הפרק יקרו לכל מי שעדיין לא זוכר מצבי-כמעט-מוות, שיובילו לכך שכולם יזכרו מה קרה על האי. כך בעצם יקרה שכולם יהיו באותו זמן בבית החולים. סוייר וקייט יזכרו מה קרה, ויתאהבו מחדש. באותו זמן, אמא של דיוויד תגיע לבית החולים, ונגלה שמדובר בג'ולייט. כך יקרה שדזמונד בעצם השלים את ה"עסק הלא גמור שלו עם האי" בכך שהוא הביא את כל הלוסטיז למקום אחד, וגרם לכולם לזכור אחד את השני- כמו שג'ייקוב התכוון. כל הלוסטיז יבקרו את קלייר בבית החולים, והיא תקרא לתינוק שלה אהרון. קייט תחזיק את אהרון ותחייך. קלייר תגיד לה שהיא עושה אותה הGODMOTHER של אהרון, ושהיא יכולה לבוא לבקר אותו מתי שהיא תרצה. בשלב הזה דזמונד יצא מהחדר של קלייר, וילך לחדר של ג'ק. זו תהיה הסצינה האחרונה של הסדרה. דזמונד יסביר לו שהוא היה צריך לעשות את כל זה בשביל שכולם יהיו מאושרים יותר, במציאות הזו. המשפט האחרון שהוא יגיד לו יהיה "SEE YA IN ANOTHER LIFE, BROTHER". ואז הוא יצא מהחדר. ג'ק יביט עליו כמה שניות, ואז יביט לתקרה. השוט האחרון של הסדרה יהיה קלוז אפ על העין של ג'ק נעצמת. LOST. שתהיה לכולם צפייה נעימה בפינאלה!

tamarhp

New member
תחרות נחמדה אבל יש אנשים שקוראים מש"שים

ויודעים באמת מה יהיה אז זה קצת לא הוגן.....

../images/Emo45.gif התחרות אינה רלוונטית ולא יהיו ניחושים../images/Emo70.gif

כי הסוף כבר ידוע (לחלק מהאנשים)... אז מה בדיוק עשינו פה? תודה על המחשבה - רק שזה קצת מאוחר מידי מצידכם.

n o g a m o o n

New member
לפני זמן מה הצעתי לאנשים לכתוב את הסיום שלהם

לא היתה היענות. אולי בגלל שלא נתתי מתנה מארז של הסידרה חחחח ובאמת כל המש"שים שהיו פה כבר קצת הרסו את האפשרויות.

On23

New member
הסיום שלפי דעתי יהיה...

פני תבוא עם מטוס ותציל את כל המועמדים(חוץ מג'ק). היא תביא עימה כמה חיילים והם ינסו להרוג את המפלצת, אבל הם לא יצליחו (חבל!) קייט תחזור לכלא על מה שהיא עשתה בעבר. בכלא, השומר יעשן והעשן יצא משם ויהרוג את כל הסוהרים. יתברר בסופו של דבר שקייט כל הזמן הזה הייתה בצד של העשן והיא תחזור לאי ותלחם נגד ג'ק, ואף, אני מאמין, תהרוג אותו. לגבי המציאות החלופית אין לי מושג :ם

hofri10

New member
הפרק האחרון

יהיה בנזונה. לדעתי הניחוש הכי מדויק פה.

חבר'ה, תנו קצת קרדיט לתפוז

אני מניחה שהכוונה היא למי שיספק לנו את הסוף הטוב ביותר מבחינה יצירתית. אף אחד מתפוז לא מצפה שננחש את הסוף המדויק, אלא שננסה להעלות בשרשור, בהתאם להכרותנו עם הסדרה, את הסוף האפשרי עבורה.

tamarhp

New member
בפעם שעברה כתבו שרוצים תשובות מקוריות

הפעם כתבו "לאחר הצפייה בפרק, אנחנו נבחר את הגולש שעל פי שיקול דעתנו, ינחש בצורה הטובה ביותר מה יהיה בפרק הסיום של "אבודים"".... אם זה היה התשובה הכי מקורית/מצחיקה/יצירתית זה היה הרבה יותר טוב!!

meital G

New member
../images/Emo45.gif לזה בדיוק הייתה כוונת המשורר... תודה ../images/Emo13.gif

tamarhp

New member
אז צריך משהו מקורי/מצחיק גם אם

הוא יחטא לגמרי למה שיהיה?

gil1274

New member
../images/Emo45.gif איך תיגמר היום הסדרה אבודים...אז...

לדעתי מה שיקרה בפרק הסיום הכפול של אבודים היום לפנות בוקר, הוא שג'ק שהתנדב לשמש כשומר הנצחי על המקור של האי (האור הכמוס החבוי במקום נסתר באי) וג'ון לוק הלא הוא, מפלצת העשן השחור, והייצוג הרשמי של כוחות האופל באי עצמו, ובעצם, גם בעולם כולו, שניהם יתעמתו ליד המקום בו שוכן האור הכמוס לאחר שלוק ירצה להשמיד את האור ולכבותו, ובעזרתו של דזמונד (בעל הכוחות המיוחדים, היחיד שביכולתו לעצור את ג'ון לוק) שיבוא לעזרתו של ג'ק, הם יגברו על ג'ון לוק, דזמונד יעלף אותו ויגרום לו לאיבוד ההכרה, ואז כאשר ג'ון לוק יהיה מעולף או בערפול חושים, הם ישליכו אותו אל הנחל ואל תוך האור הכמוס של האי, וזה יפלוט ככל הנראה את ג'ון לוק המקורי, נטול מפלצת העשן השחור, או לחילופין, ג'ון לוק יושמד לחלוטין... בנוסף, אני חושב גם שבסוף, לאחר שמפלצת העשן תושמד, הוגו (הארלי), יצליח לסובב את הגלגל הזה שמחזיר את הזמן... והמהלך הזה יצליח להחזיר את כל המתים, כולל את ג'ון לוק המקורי, את סעיד, סון וג'ין, צ'ארלי, ג'ולייט ובתו של בן... בסצנת הסיום, לאחר נטרולו של המטוס מכל חומרי הנפץ שצ'ארלס ווידמור מילכד אותו (על-מנת, למנוע מלוק לעזוב את האי) יעלו כל הניצולים עליו בדרכם חזרה לעולם האמיתי... מקווה שצדקתי, והייתי קרוב, עד כמה שאפשר, למה שיקרה באמת בפרק הסיום הכפול היום לפנות בוקר... טוב נחייה ונראה... זה עוד פחות מ-24 שעות...

אני אכתוב מה לדעתי תהיה הסצינה האחרונה

בסצינה האחרונה לפי דעתי מישהו יחזור בזמן (אולי ג'ק) יגרום לאי לשקוע בעבר ובעצם ימנע מכל האירועים שקרו להתרחש ויגרום למציאות ב' להתמשש כשמטוס לא התרסק על האי מכיוון שהוא היה מתחת למים.

השורד

New member
ויותר ספציפי

ג'ק יחזור בזמן וימנע מג'ייקוב לזרוק את אחיו לאור. כך סמוקי לא ישתחרר, האושיאניק 6 לא ישובו לאי אחרי שיצאו ממנו (כי לדעתי סמוקי האחראי העיקרי לזה דרך אלואיז, כי רצה שלוק יחזור בארון. בל נשכח שהוא גם זה ששלח את לוק מחוץ לאי במטרה להחזיר אותם אליו), וב-1977 הפצצה לא תתפוצץ. מה שיגרום לשקיעת האי, ואז הניצולים בכלל לא יגיעו אליו, וה-sideways universe יווצר. The End

tamarhp

New member
אז מה יהיה../images/Emo35.gif

מציאות א': ג'ק שומר על האור. סוייר מגיע ועושה לג'ק "בווו!". ג'ק נבהל, תופס את סוייר וזורק אותו לתוך האור. יש רגע שקט, ופתאום מתוך האור פורץ פגסוס לבן יפהפה. קייט רואה את הפגסוס ומתאהבת בו. ג'ק מתבאס שקייט בחרה בסוייר ולא בו. ג'ק בוכה.
הארלי מגיע עם הרכב של דהראמה ומפיל את כולם למים. הם מאבדים את ההכרה, נופלים למערה והופכים לעשן: ג'ק הופך לעשן ירוק, קייט לאדום, והפגסוסוייר לכחול. הארלי ומיילס מגיעים ורואים אור ועשן צבעוני ומיילס שואל: "איפה הדי-ג'יי?" דזמונד מגיע ואומר "במקום די-ג'יי בואו נלך לקונצרט!" הארלי, מיילס וסייר עולים למטוס ויוצאים מהאי לשמוע קונצרט. לוק מגיע למערת האור, ורואה שאין שם אף בנאדם. הוא נכנס למערת האור ויוצא מהאי. "סוף סוף לצאת מכאן!" הוא חושב. "כל השנים האלה רציתי לצאת כדי לקנות לי למבורגיני. די, נמאס ללכת על שתי רגליים או להסתובב בתור עשן ולהפחיד את כולם. אני רוצה אוטו! ג'ייקוב המגעיל הזה לא נתן לי לעשות רישיון!". קייט, פגסוסוייר וג'ק נשארים ועושים ניסויים בשילובי צבעים של צבעי היסוד. ואז הגיע דודו מפרפר נחמד, ראה אותם, והמציא את השיר "וכך נולד הצבע". דודו מנגן בגיטרה שלו ופתאום נופל על כפתור סודי. הכל נעלם, העבר נמחק. נוצרה מציאות ב'.

למעלה