חושבים שאתם יודעים איך תגמר הסדרה?

Aeroguy

New member
ניחוש

לפני שג'ולייט מתה בעונה הקודמת, היא אמרה ש"זה עבד", ושהם הצליחו לצאת מהאי, אך אף אחד (כולל סוייר) לא לקח אותה ברצינות. וכך בתחילת העונה הנוכחית נוצר עולם מקביל, בו המטוס המקורי נחת בלוס-אנג'לס ולא התרסק באי. מרגע שהעולם הזה נוצר, אחת משני העולמות המקבילים חייבים להתמוטט. כאן משתלב הסיפור של ג'ייקוב והאיש בשחור. ג'ייקוב שבוי בחוקים שהעבירה לו אימו המאמצת, והאיש בשחור מנסה להשתחרר מהאי, להשתחרר גם פיסית וגם כ-מחשבה חופשית. ג'ייקוב חייב למצוא מחליף בשביל שהאי יוכל להמשיך להתקיים, והאיש בשחור מנסה להרוג את כל המועמדים כי אם אין מי שישמור על האי\האור, הייקום של האי יתמוטט והייקום החלופי בו המטוס נחת בשלום יהפוך למציאות האמיתית היחידה. וכך הסדרה תסתיים.

Super Monkey

New member
השערה שלי לגבי סיום הסדרה

הערה: מה שנכתב פה זו דעתי האישית בלבד. יש סיכוי גדול שאני טועה, אבל למי שמעוניין, אז הנה כמה רעיונות. כל נוסעי אושיאניק 815 נהרגו בהתרסקות. ללא יוצא מהכלל. בדיוק כמו כל מי שהגיע או הובא אל האי! מזעזע? תעקבו אחרי: האי הוא בעצם המעבר לעולם הבא. אנשים שמתים באי (כלומר, "האי סיים איתם") יכולים להמשיך אל העולם הבא. האי מושך אנשים שבחייהם היו עניינים לא פתורים ומתו/נהרגו/נרצחו בטרם עת ועוזר להם לפתור את אותו קונפליקט פנימי. ברגע שהגשמת את היעוד שלך או הגעת להבנה מסויימת - אתה ראשי להמשיך הלאה. ניחוש פרוע: עד סיום הסדרה כולם ימותו. אז איך זה שבכל זאת אנשים עוזבים את האי אל העולם הגדול? ...ובכן, אתה לא באמת עוזב את האי. אתה פשוט מגיע לסביבה אחרת שרק נראית כמו העולם הגדול אבל היא עדיין סוג של המשך של האי. בגלל זה כל מי שעוזב את האי מרגיש ש"משהו לא בסדר" ושהוא חייב לחזור. הרוחות המתלחששות אלו אנשים שעשו משהו שלא מאפשר להם בכלל להמשיך הלאה או שהפתרון לבעיה שלהם מורכב יותר. בגלל זה מייקל, למשל, לא הצליח למות בעולם החיצון למרות שניסה להתאבד: כי הוא לא עזב את האי! ומה עם מי שנולד על האי? קיימים אנשים מיוחדים. אנשים שהאי בוחר לתפקיד ארוך טווח ולא נותן להם להמשיך הלאה. אפשר לקרוא לאותם אנשים "מלאכים ושדים" (היי, אם ב"באטלסטאר גלאקטיקה" הסבירו את החזרה של סטארבק שהיא "מלאך" אז למה לא באבודים?). זה מסביר למה מיילס מדיום או למה ארון כל כך חשוב. ג'ייקוב הוא סוג של "מלאך שומר" שנועד לסייע לאנשים לפתור את ענייניהם ולהגיע אל העולם הבא. האיש בשחור היה אמור להיות כזה, אבל משהו לא עבד כשורה. למה אסור לאיש בשחור לעזוב את האי? כי הדרך היחידה שלו לעזוב היא להשאיר את האי ללא השגחה ולהשמיד אותו. נשמות לא יוכלו לעבור הלאה וכל הסדר ביקום יתבלגן. זו גם הסיבה שכל המועמדים לא בוטחים בו לגמרי וישר יודעים שיש בו ובתוכניות שלו "משהו לא בסדר". מה זה העולם המקביל? העולם המקביל הוא למעשה העולם הבא. העולם שבו כל העניינים שלך כן נפתרים כמו שצריך ואתה חי את החיים שהיית אמור לחיות. שימו לב שבעולם המקביל החיים של כל הדמויות מקבלות סוג של סגירת מעגל. סוג של "גן עדן". למה מראים לנו את זה? זו לדעתי התעלומה הגדולה של העונה שנקבל עליה תשובה בפרק האחרון. כנראה שמשהו קרה בפרק האחרון שגורם לגיבורים להיזכר בחיים הקודמים שלהם. כנראה שיש איזשהו עניין לא פתור שאיכשהו רדף אחריהם אל העולם הבא. ניחוש פרוע: יכול להיות שהאיש בשחור כן הצליח לברוח / לעזוב את האי ולהגיע אל העולם הבא. הגיבורים שלנו יזכרו בזה בעולם הבא (בזכות דזמונד?!?) ויעצרו אותו. איך? אולי אחד מהם (ג'ק?) יקח על עצמו אחריות לחזור עם "האסיר" אל האי ולהמשיך לשמש בתור שומר עד שהוא יהיה עייף ויעביר את התפקיד אל העולם הבא. מצד שני, יכול להיות שסתם כל הגיבורים יפגשו וישבו על כוס קפה ויעלו חוויות מהעולם הקודם. אם איך שהעונה מתקדמת אני לא אתפלא. לסיכום, אני חושב שהתיאוריה הזו נותנת מענה לכל השאלות. כי ת'כלס זה אומר שהאי הוא בעצם דימוי לתחנת מעבר. התחנה הזו יכולה לדלג בין זמנים ומקומות שונים. היא יכולה להראות לך כל מה שאתה רוצה, לרפא נכים, ליצור מפלצות עשן, לבנות פסלים מצריים, ליצור מנהרות עם אור ועוד... אולי יש הרבה חורים בתיאוריה שלי, אבל מצד שני: כותבי הסדרה כבר אמרו שהם לא יענו על הכל. אני צודק? טועה? אני מניח שנגלה בקרוב...

אנרגי100w

New member
**המציאות המקבילה היא גן העדן והשכר*********

כולם היו "אבודים" כולם במציאות הרגילה סבלו זה היה הגהנום שלהם. האיילנד הוא הפרוזדור בין הגהנום המציאות הראשונה לבין המציאות המקבילה שהיא גן העדן. בגן העדן יש לכולם את החיים שהם רוצים הכוונה למי שבאמת הגיע לו חיי גן העדן. דזמנוד יעיר את כולם למציאות המקבילה ולוק ישאר לנצח אבוד "בכף הקלע שהוא האיילנד".

Vitamin C

New member
מסכימה עם זה שהמציאות החלופית משלימה את החסר

באופן אישי אני לא חושבת שמדובר על גיהינום וגן-עדן והאי הוא מעין תחנת מעבר ביניהם. האמת היא שאני אפילו די אתאכזב אם זה יהיה הסיום, משהו דתי פשטני (אבל אשמח בשבילך שצדקת וזכית בתחרות). עם זאת, אין ספק שבמציאות החלופית רובם איכשהו משיגים או מפצים על מה שהיה חסר להם במציאות חייהם המקורית, זו שלפני האי: ג'ק סבל מחוסר פרגון מצד אביו, בעוד שבמציאות החלופית הפך בעצמו לאבא מאד מפרגן לבן שלו. מיילס לא זכה להכיר את אבא שלו, בעוד שבמציאות החלופית יש לו קשר טוב איתו (הולכים יחד לקונצרט). אבא של לוק נטש אותו ובסופו של דבר גרם לפציעתו, בעוד שבמציאות החלופית אבא של לוק הסכים לבוא איתו לטיסת הסולו הראשונה ובסופו של דבר היה זה לוק שגרם לפציעת אביו. כמו כן, לוק במקור איבד את ארוסתו, אבל עדיין איתה במציאות החלופית. סוייר היה פושע, בעוד שבמציאות החלופית הוא שוטר. בן הקריב את אלכס לטובת מנהיגותו על האי, בעוד שבמציאות החלופית הוא הקריב את משרת המנהל לטובת אלכס. רוסו לא זכתה לגדל את אלכס על האי, בעוד שבמציאות החלופית כן זכתה לזה. קלייר לא זכתה להכיר את ג'ק בתור אחיה או לגדל את ארון, בעוד שבמציאות החלופית כן גילתה על הקשר שלה עם ג'ק ונראה שגם תזכה לגדל את ארון. דזמונד ניסה כל הזמן להשיג את אישורו והערכתו של צ'ארלס, ללא הצלחה, בעוד שבמציאות החלופית הוא אכן השיג זאת. דניאל רצה ללמוד מוזיקה כשהיה קטן ואלואיז הכריחה אותו להתמקד בפיזיקה, בעוד שבמציאות החלופית הוא מוזיקאי. צ'ארלי רצה כל הזמן לשחזר את ההצלחה של דרייב-שפט, אולי במציאות החלופית הוא יצליח לעשות את זה בעקבות הקונצרט. להארלי היה רק מזל רע והוא איבד את ליבי, בעוד שבמציאות החלופית יש לו רק מזל טוב והוא זוכה לצאת עם ליבי. הקשר עם סעיד הוביל בסופו של דבר לרצח של נדיה, בעוד שבמציאות החלופית פעולותיו של סעיד מגנות עליה ומצילות את חייה מפני קימי ואנשיו. ג'ין וסון היו נשואים, אבל האהבה דעכה וסון רצתה לברוח מג'ין, בעוד שבמציאות החלופית הם לא נשואים אבל האהבה פורחת וסון רוצה לברוח יחד עם ג'ין. ובטח יש עוד כמה הקבלות כאלה ששכחתי. בטח יש עוד הקבלות כאלה שלא חשבתי עליהן.

aשרון

New member
ננסה.......

הם כבר מראים לנו מתחילת העונה השישית מה קרה לדמויות לאחר שהטיסה לא התרסקה ונחתה בשלום בלוס אנג'לס. יהייה קרב בין האור לחושך בין לוק לדזמונד בהתאמה. המציאות שעל האי תימחק והמציאות בה המטוס נחת בשלום תתקיים כסדרה, דזמונד שמטייל בשתי המציאויות הוא זה שישאר לשמור על האי. דזמונד דרס את לוק במציאות האמיתית וע"י כך, עשה לו טובה גדולה, כשהוא מגיע לבית החולים הוא פוגש בג'ק שיחליט לנתח אותו ויקבל את רגליו בחזרה . ג'ק הוא ההכנה שלנו לקרב (כמו דמות מסויימת שחושבים שהיא היא הרוצחת באיזה שהוא סיפור ואז מתגלה שלא) אבל כמו כל הכנה הוא לא יהייה זה שיילחם אלא מישהו אחר, ההשערה שלי - דזמונד.

mikmik000

New member
הפינאלה לדעתי..

כולם כבר התמקדו על המציאות באי, אז אני אתמקד דווקא אל המציאות השניה. באי (לא משנה איך, אבל אני חושבת שבסופו של דבר זה יהיה קשור לאור ולמטוס שיתפוצץ) כולם ימותו- חוץ מסמוקי, וג'ק שישאר באי כג'ייקוב החדש, להגן על האור מפני סמוקי. בFSW, שיהפוך ליהיות המציאות האמיתית אחרי שכולם ימותו, ג'ק וקלייר ילכו לראות את הקונצרט של דיוויד. אמא שלו תאחר מסיבה לא ברורה. באמצע הקונצרט יהיו לקלייר צירי לידה. ג'ק ודיוויד יסעו מהר לבית החולים. בדרך, הם יעברו תאונת דרכים, ויגיעו לבית החולים של ג'ק. כתוצאה מהתאונה, ג'ק וקלייר גם יזכרו את כל מה שקרה על האי. ג'ק וקלייר יובהלו לבית החולים שבו ג'ק עובד. לוק יהיה מאושפז בבית החולים כהכנה לניתוח שלו. ג'ין וסאן כבר שם. בזמן פעולה משטרתית ירו במיילס, מה שיוביל לכך שגם מיילס וסוייר יהיו בבית החולים בידיוק באותו זמן. בן יהיה גם הוא בבית החולים, להוריד את הגבס מהיד שלו. על פי התכנון של דזמונד- קייט, סעיד והארלי, ודזמונד עצמו- יגיעו גם הם לבית החולים. במהלך הפרק יקרו לכל מי שעדיין לא זוכר מצבי-כמעט-מוות, שיובילו לכך שכולם יזכרו מה קרה על האי. כך בעצם יקרה שכולם יהיו באותו זמן בבית החולים. סוייר וקייט יזכרו מה קרה, ויתאהבו מחדש. באותו זמן, אמא של דיוויד תגיע לבית החולים, ונגלה שמדובר בג'ולייט. כך יקרה שדזמונד בעצם השלים את ה"עסק הלא גמור שלו עם האי" בכך שהוא הביא את כל הלוסטיז למקום אחד, וגרם לכולם לזכור אחד את השני- כמו שג'ייקוב התכוון. כל הלוסטיז יבקרו את קלייר בבית החולים, והיא תקרא לתינוק שלה אהרון. קייט תחזיק את אהרון ותחייך. קלייר תגיד לה שהיא עושה אותה הGODMOTHER של אהרון, ושהיא יכולה לבוא לבקר אותו מתי שהיא תרצה. בשלב הזה דזמונד יצא מהחדר של קלייר, וילך לחדר של ג'ק. זו תהיה הסצינה האחרונה של הסדרה. דזמונד יסביר לו שהוא היה צריך לעשות את כל זה בשביל שכולם יהיו מאושרים יותר, במציאות הזו. המשפט האחרון שהוא יגיד לו יהיה "SEE YA IN ANOTHER LIFE, BROTHER". ואז הוא יצא מהחדר. ג'ק יביט עליו כמה שניות, ואז יביט לתקרה. השוט האחרון של הסדרה יהיה קלוז אפ על העין של ג'ק נעצמת. LOST. שתהיה לכולם צפייה נעימה בפינאלה
(שורשר מחדש בגלל ששרשרתי קודם לא נכון.. סליחה)

nk29

New member
לדעתי, ואני לא קראתי משש"ים, ...

מציאות ב' - זו שדזמונד הולך עם כולם לקונצרט, זה כדי לאחד את כולם (כאילו שלא ידענו את זה...), אבל כדי שכולם ייזכרו באי הוא ייגרום לפיצוץ או משהו בסגנון שכולם יחוו סף כמעט מוות, וכולם ייזכרו בבת אחת באי. כאן עוברים למציאות א - על האי המלחמה בשיאה כשג'ק ולוק הולכים להילחם זה בזה, קלייר עורקת מצבא העשן לצבא של ג'ק, ונוספים ומגיעים רוחות של המתים כמו מייקל שמעכבים את לוק בזמן שהוא מנסה לתפוס ולהרוג את דזמונד - היחיד שעמיד לכוחות של האי. בשלב מסוים רוז וברנרד יופיעו וילחמו לצד ג'ק, וגם הכלב של הבן של מייקל (שכחתי את השם שלו..) בכל מקרה - במציאות ב' - ג'ק מקבל את הארון של אביו ומגלה שם גופה אחרת, של מישהו שהוא מזהה, הוא הולך למשטרה כדי לבדוק את העניין של הגופות ובתחנה פוגש בסוייר ומיילס. שניהם אומרים לו שהחשוד נמצא בקונצרט של וידמור, וככה שלושתם מגיעים לשם, וחווים את חווית סף המוות שדזמונד יוצר. (אולי הוא ממוטט את התקרה עם פצצה..) ברגע שכולם נזכרים במציאות א - המציאות א ומציאות ב מתאחדות, וככה כולם יוצאים מהאי בבת אחת, חוץ מלוק, ומליונס שגם במציאות ב לא היו בקונצרט. קיטט בוחרת להקים בית עם סוייר, ג'ק בוחר לנסות להציל את לוק - אבל לוק מת על שולחן הניתוחים. קלייר יולדת את אהרון ומגדלת אותו עם הוגו, שמתקשר כל הזמן עם צ'רלי. דזמונד ופני מגדלים את צ'רלי ג'וניור. הסדרה תיגמר באותו שוט שראו בתחילת הסדרה, שג'ק מתעורר בשדה הבמבוק, אלא שהפעם מגלה שחזר לאי, על תקן ג'ייקוב החדש. - סוף - ?

daeve1

New member
הסצינה האחרונה תהיה

הסצינה הראשונה של העונה הנוכחית.. ג'ק במטוס המתנדנד מחזיק בכסא, רוז אומרת לו שהוא "יכול לעזוב כעת" והוא יעזוב ואז המצלמה תנוע מהחלון של המטוס אל קרקעית הים שם נראה CGI גרוע של האי שקוע מתחת למים.. הסוף

daeve1

New member
ואם צריך להגיד עוד (לא קראתי משש''ים)

אז לדעתי יתגלה שג'ולייט היא אמא של דיוויד, והיא וסויר יפגשו איפשהו (כנראה בקונצרט, בטח יקרה משהו שיחייב את סויר להגיע..) ויזכרו בעבר שלהם באי ויחזרו להיות ביחד. ג'ק וקייט בטח יהיו ביחד, למרות שזה יהיה בעייתי (היא נמלטת מהחוק והכל). שאנון וסעיד יהיו ביחד (למרות ש.. שוב, זה יהיה בעייתי. אבל אני מאמין שזה מה שיקרה) נראה לי שגם דניאל והג'ינג'ית ששכחתי את שמה יהיו ביחד. צ'ארלי וקלייר יהיו ביחד ובטח צ'ארלי יעזור לקלייר להוליד את אהרון הפעם ולא קייט. הוגו וליבי יהיו ביחד בלי ספק. זה בפלאש-סיידווייס. על האי בטח תהיה מלחמה בין האבודים לפלוק. בטח נראה שוב את רוז וברנרד ואת וינסט הכלב שיעזרו גם. כנראה שבן יבגוד בפלוק. אולי פלוק וג'ק ישתפו פעולה להרוס את האי, אבל אולי ג'ק בסוף יתחרט (וכתוצאה מכך ימות? אולי..). אני בעצם מהמר שכולם ימותו בסופו של דבר על האי והמציאות הנוכחית תהרס ותיווצר המציאות השנייה ואז תהיה את הסצינה שהיתה הראשונה בעונה הזו (של ג'ק על המטוס והאי ששקוע מתחת לים) וכך זה ייגמר..

daeve1

New member
אה, כמובן

לדעתי בפלאש-סיידווייס כולם יזכרו בסופו של דבר באי (בין אם בעזרתו של דזמונד ובין אם לא..) ובגלל זה יחזרו לבני הזוג שלהם מהאי..

Vitamin C

New member
You can let go now

נקודה יפה! אני זוכרת שכבר כששמעתי את רוז אומרת את זה לג'ק בפעם הראשונה זה נראה לי קצת מוזר. הרי רוז אמורה להיות הלחוצה וג'ק אמור להיות זה שמרגיע אותה. אז נראה לי שבאמת ה- let go לא התייחס לאחיזה של ג'ק בכסא המטוס, אלא לאחיזה שלו באי או למשהו באי שמאפשר לכולם לברוח. ברגע שכולם בטוחים, רוז אומרת לו שהוא יכול לשחרר, ואז הוא משחרר ושוקע יחד עם האי, והשוט האחרון הוא של העין שלו נעצמת.

30ofir30

New member
לפי דעתי

באיחוד שלהם יהיה להם חלון הזדמנויות להגיע 10 ד' לפני ההתרסקות וכך הם יוכלו לנחות באי ולא להתרסק! מה אז??? האימה שבלחזור שוב לאי אבל הפעם במודעשזה לא פחות מפחיד ומתסכל! ואולי פתח לעונה שביעית אולי בעוד כמה שנים. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אופציה שניה: לי נראה שיערבו את האישה המבוגרת עם השער הלבן זו שעוסקת בכל הפיזיקה של האי מתוך הכנסיה והיא תאמר שתולעת הזמן הזו שהם יוצרים באיחוד שלהם זה חלון שני מתוך 3 חלונות שהם ציריכים ליצור בכדי לשבור את המנחוס הזה של החזרה לאי! קולטים???? חלון שני ז"א שמה שראינו שש עונות זה היה החלון השני! גאוניייייייייייי איזה תותח אני, מבוזבז!

dansha

New member
תאוריה שהעלתי כאן לפני כמה ימים

ג'ק עומד להיכשל בצורה נוראית בתפקיד השומר של האי. אני די בטוח שהוא ימות. בגלל זה יצטרכו להשתמש בfail safe, שהוא דזמונד. אני חושב שדזמונד יצטרך להיכנס לתוך המערה עם האור ולסחוב את סמוקי ביחד איתו, ובכך לכלוא את סמוקי בחזרה במערה. למה דזמונד? כי הוא האדם היחידי שיכול להיכנס פנימה בלי השפעה מהקרינה האלקטרומגנטית. אבל לפני שדזמונד יספיק להיכנס לוק יהרוג גם אותו וכל הצופים יביטו במסך ויגידו לעצמם "הולי שיט, סמוקי ניצח". ואז בן, התחמן האולטימטיבי, שהצליח לגרום ללוק לחשוב שהוא בצד שלו, יקריב את עצמו ויסחוב את סמוקי לתוך המערה בעצמו. אך בגלל שהוא לא חסין לקרינה, בן יהפוך לסמוקי חדש. מי יגן על האי אתם שואלים? קייט! היא הולכת להיות ה"אמא" החדשה של האי. ומי יהיו המועמדים החדשים? - אהרון, וולט, ג'י-יון וצ'רלי. שעומדים למצוא את עצמם ביחד על מטוס בעוד כמה שנים.

GeJuFan

New member
זה הסיום הכי

הגיוני והכי מעניין שקראתי עד עכשיו!! (מעין ספוילר למטה, נכון לשעת כתיבת שורות אלו) חבל שזה לא מה שקרה.

למעלה