סוף שבוע!

ריהותם

New member
../images/Emo222.gifסוף שבוע!../images/Emo13.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

ריהותם

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo194.gif../images/Emo13.gifשישי שישי חייב לצאת בשישי!../images/Emo13.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Kanye West-Christmas In Harlem שיר פרידה-שלמה ארצי כשאתה עוזב-אריק אינשטיין קרנבל בנח"ל ארץ חדשה
הלהקה המגניבה של השבוע:
Lonely Island
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=rhfiiGGy7Ls וואו!!!!!אני אוהבת את השיר הזה http://www.youtube.com/watch?v=M7KdcA_VQPk
סקראבס,למרות שהיא לא משהו סאות'פארק ילדי ראש הממשלה
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
קטע מסריח מחשבות
משהו ששימח:
יש שמלה לנשף!
המסיבת סיום הייתה ממש כיפית,יצא מצחיק הזרימה לפלמחים של רוב השכבה אחרי המסיבת סיום,היה אחלה הספר מחזור יצא לנו מהמם!!!!
משהו שהעציב:
המסיבת סיום,עצוב להיפרד
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Wonder Why
המלצת השבוע:
תקחו חלק בפעילויות חברתיות בתיכון ובכלל במסגרות,זה מעשיר
התמונה הכי חמה:
הדבר הכי טוב שהיה במסיבת סיום,ריקוד אדיר של הבנים בשכבה על השיר כמו גברים ממולאן,יצא להם מדהים!!!!!!!!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifחחחחח בחיים לט חשבתי שאני אראה

תמונה של בנים רוקדים במסיבת סיום שיש בה כל כך הרבה בנים
אצלנו אם מצליחים לשכנע בן אחד לעשות משהו זה כבר אושר... מרוב שסקראבס זה מטומטם זה אדיר! אני רואה מתי שאני יכולה!

ריהותם

New member
זה היה ריקוד רק של הבנים

וזה היה הדבר היכ יפה בטקס סיום,הם ממש הפציצו! כן אבל בי"ב זה אחרת,חוץ מזה בגלל השיר והנושא של הריקוד ובגלל השכבה שלי היו המון בנים ויצא להם מהמם. סקראבס זו סדרה די סבירה,אני לא ממש אוהתב אותה,היא הורגת זמן,אני לא צוחקת ממנה כ"כ,ראיתי סדרות הרבה יותר טובות.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמה ז"א סקראבס לא משו?../images/Emo11.gif

והשיר של מולאן.*~*

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifסקראבס זה לא משהו

לא ממש מצחיק,לא מאוד מעניין,הדרמה ביחד עם הקומדיה לא משתלבת משהו,אבל זה מעביר את הזמן. השיר של מולאן מהמם! את יודעת שריטה שרה בדיבוב של פוקהונטס?

Serena16

New member
אני ידעתי שריטה שרה בדיבוב של פוקהונטס!

כל פעם שראיתי את זה שהייתי קטנה אמא שלי דאגה להגיד "אין על ריטה.."
אני גם לא מתה על סקראבס..

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאתמול שמעתי שיר מהפסקול של פוקהונטס

ואני קולאת שזו ריטה,זה ממש מוזר,לא מתאים לריטה לדובב את פוקהונטס. זו פשוט סדרה סבירה שמעבירה את הזמן,היא מאוד צפויה,לא מחדשת כלום,היו הרבה דבירם טובים לפניה כמו סיינפלד וחבירם,רק שהיא מנסה להיות חצי דרמה וזה לא מגניב,ואני רואה אותה כי היא מעבירה את הזמן אחלה,אני לא ממש התחברתי אליה,אבל מאידך אני לא חושבת שהיא נוראית וקטסטרופה שלא מהעולם הזה,היא ניתנת לצפייה.

Serena16

New member
דווקא מתאים

חשבת פעם להיות עיתונאית? או סופרת או משהו בסגנון? את מתנסחת מאוד יפה
הרגשתי כמו מורה לרגע

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifעל טעם וריח אין מה להתווכח../images/Emo13.gif

וואו תודה,זה ממש מחמיא לי!אני אוהבת לכתוב,חשבתי על זה כמה פעמים למען האמת,אבל אף פעם לא התעמקתי במחשבות הללו,זה נשאר בגדר פנטזיה.

Serena16

New member
אז לדעתי את צריכה לחשוב על זה

ברצינות. תמיד שאת אומרת את דעתך בנושא כלשהו זה מנוסח מאוד ברור ובשפה יחסית גבוהה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה רבה!

זה ממש מחמיא לי ואני מאוד מעריכה ושמחה לקרוא את התגובה הזו,זה מחמם את הלב אז תודה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif>:

סקראבס זאת אחלה סדרה, אני לא מאמינה שגיליתי אותה רק בחודשיים האחרונים. ממש התמכרתי לזה ואני כל הזמן רואה את זה בויאודי
זה יהיה ממש נורא אם אני אגיד לך שאני לא אוהבת פוקהונטס וראיתי את זה אולי פעם אחת בחיים לפני מיליון שנה?XD

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאת לא אוהבת פוקהונטס?../images/Emo2.gif

זה ממש מפתיע אותי, למרות שאני די בטוחה שהזכרת את זה בפעם ההיא שהחלטת להתקשר באחת בלילה והמלצתי לך על סרטים לראות... איך אפשר לא לאהוב פוקהונטס?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני אוהתב את הדמות של פוקהונטס!

וגם את הסרט,הוא מהמם! אני מרגישה תקועה בשרשור של אדומות

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני חושבת שזה הסרט של דיסני שאני הכי

אוהבת... יחד עם מלך האריות ובת הים הקטנה
ואני גם אוהבת את הרעיון שהסיפור הוא סיפור אמיתי... הסרט הלא מצויר שעשו על הסיפור הזה ממש עצוב..

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלא יודעת,

זה הסרט היחידי שלא התחברתי אליו.XD כאילו לרוב אני חולה על דיסני, אותו אני פשוט לא אוהבת. O-O

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמקוויקנדדדדדדדD:

אחרי נטישה קטנה, הגיע הזמן לקצת חפירותD:
מצעד הלהיטים של מקפליי:
OFTR
Glee - Don't Stop Believin' Glee - Friday Glee - Misery Glee - Riase your glass Glee - Loser like me Glee - Marry you Glee - Born This Way Glee - Teenage Dream Maroon 5 - She Will Be Loved Maroon 5 - Wake Up Call Maroon 5 - Misery Maroon 5 - This Love Maroon 5 - Makes Me Wonder Shakira - Waka Waka Shakira - Loca Katy Perry - Last Friday Night Paradise City - Guns n' Roses The Fray - How To Save A Life
הלהקה המגניבה של השבוע:
גלי, מארון 5
קליפ שעשה לכן את זה:
X-מן ההתחלה
פרסי ג'קסון וגנב הברק ברונו ~ סקראבס
CSI CSI NY
חברים
מופע שנות ה70
ספר / פיק השבוע:
האמ.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
דודים שלי><"
משהו ששימח:
ישלי עבודה לחופש@!#!@#!#@!#@@!#@!#
( בקייטנה + בגנים. ) וגם הייתי בייביסיטר השבוע.*~* סוףסוף(
) הלכתי לראות אקסמן (
) עם קאייע ! (:) האעהאעהאעהא זה סרט כזה מדהיייייייייים , ומושלם, ומגניטו חתיך ואני מאוהבת בו קשווווות!@#@!#@!#@!!@ ( תחשבו על זה גם חתיך, גם סופר חזק, גם יהודי.
הוא מושלם. פשוט מושלם!!!!! D: ) אני מצטערת , אני פשוט כ"כ התלהבתי מהסרט הזה. הוא גאוננננני!@#!#@! וחיכיתי כ"כ הרבה זמן לראות אותו
הא, ויש לי בת דודה חדשה :) [ אני כמעט בטוחה שהיא בת ולא בן. LOL ] וגם פגשנו סוףסוף את המקקים החדשים שלנוו! [[: (2בנים, 2בנות). אני חושבת שאחד מהם הומו. O_O" אחת הבנות נראה לי מה זה פרחהXD נראה לי אני מה זה לא הולכת להתחבר אליהם, אבל לא נורא.XD
משהו שהעציב:
ארגנטינה . >: אבל זה עוד לא אבוד~ יש לנו עוד משחק אחד שחייבים לנצח!
הם יכולים לעשות את זה~ (אני מקווה
)
ציטוטיה:
~זה לא ציטוט, יותר סיפור~ אתמול הלכנו לבקר את אח שלי, ואמא שלי ניקתה לו את החדר. אז בסוף יצאנו לכיוון המכונית, ואח שלי הלך עם שקית זבל, לכיוון הפח וזרק אותה. אחרי שהוא זרק אותה הוא נזכר לשאול: "רגע, מה היה בשקית הזאת?" זה כשאמא שלי סיפרה לו שזה היה הבגדים שלו.XDDDDD ככה במשך איזה 10 דקות ניסינו להגיע לשקית בגדים שלו שהייתה בתוך הפח.XD אנשים בהו בנו בכזה - "WTF?!" אוייי , באמת שיש לי אח אידיוט שזה לא מפה בכלל.XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
שירים של גללי D:
המלצת השבוע:
למי שבדיליי כמוני, ועוד לא ראתה X-מן , כדאי לכן, באמת. כאילו אני ידעתי שאני חייבת לראות את זה, ופשוט יצאתי עם דמעות מהסרט. XD
התמונה הכי חמה:
And then he fucked Shakira
*זה ממש שיעשע אותי שראיתי את זה בטאמבלר
*

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifDon't Stop Believing הרבה יותר טוב

לדעתי במקור.... How To Save A Life
וואו Loca זה שיר כל כך מדבק! הייתי במספרה פעם ראשונה שיצא לי לשמוע אותו, ומאז נדבקתי אליו! איכס איכס איכס איכס איך יכולת לראות פרסי ג'קסון?!?! לא רואים סרטים כאלה! הם הורסים את הספרים!

למעלה