הסרטונים ממש חמודים בקהאם כ"כ מושלם והצחקת אותי אם הקטע שהם נראים כמו חתולים.XD
R RockinKeren New member 10/7/11 #23 ../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהסרטונים ממש חמודים ../images/Emo23.gif בקהאם כ"כ מושלם והצחקת אותי אם הקטע שהם נראים כמו חתולים.XD
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהסרטונים ממש חמודים ../images/Emo23.gif בקהאם כ"כ מושלם והצחקת אותי אם הקטע שהם נראים כמו חתולים.XD
S Serena16 New member 10/7/11 #25 השלמות בהתגלמותה ../images/Emo99.gif חחח הם נראים כמו ילד בן 4 והחתול שלו משחקים בשלג
N Noa L black New member 10/7/11 #30 ../images/Emo6.gif-- חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי ילד והחתול שלו משחקים בשלג XD
A Adimenzer New member 10/7/11 #29 ../images/Emo119.gifהסרטון הראשון העלה לי חיוך ענק על הפנים! הוא כל כך חמודדד!!! קסיאס יואו השיר שבסרטון השני (Happy) זה שיר כל כך גאוני! הציטוטים אפשר לעשות ספר מהציטוטים של אלון מזרחי! הייתה פעם שהוא אמר: "כל מה שצריך לעשות זה להבקיע יותר גולים מקבוצה היריבה, ואז אולי ננצח"
../images/Emo119.gifהסרטון הראשון העלה לי חיוך ענק על הפנים! הוא כל כך חמודדד!!! קסיאס יואו השיר שבסרטון השני (Happy) זה שיר כל כך גאוני! הציטוטים אפשר לעשות ספר מהציטוטים של אלון מזרחי! הייתה פעם שהוא אמר: "כל מה שצריך לעשות זה להבקיע יותר גולים מקבוצה היריבה, ואז אולי ננצח"
S Serena16 New member 10/7/11 #31 חחחחחחח אלון מזרחי הזה עושה שם רע לכדורגלנים! טוב בארץ הרמה באמת לא לעניין בסרטון הראשון הייתי כזה "אווו איקר ובקס!" התמונה של דוד וייה מזה הפתיעה אותי
חחחחחחח אלון מזרחי הזה עושה שם רע לכדורגלנים! טוב בארץ הרמה באמת לא לעניין בסרטון הראשון הייתי כזה "אווו איקר ובקס!" התמונה של דוד וייה מזה הפתיעה אותי
A Adimenzer New member 10/7/11 #36 ../images/Emo119.gifחחחחחחחח בגלל השיחה הזאת התחלתי להסתכל על ציטוטים של אלון מזרחי הבנאדם גאון מרוב שהוא מטומטם! היה אחד שהרג אותי: "הייתי שלוש פעמים מלך השערים ואני מקום שישי בכובשי כל הזמנים, אז איך אני יכול להיות מטומטם?"
../images/Emo119.gifחחחחחחחח בגלל השיחה הזאת התחלתי להסתכל על ציטוטים של אלון מזרחי הבנאדם גאון מרוב שהוא מטומטם! היה אחד שהרג אותי: "הייתי שלוש פעמים מלך השערים ואני מקום שישי בכובשי כל הזמנים, אז איך אני יכול להיות מטומטם?"