סוף שבוע!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלא ממש מעניין אותי במקור,

אני פשוט אוהבת את גלי ואת השירים שלהם.
פרסי ג'קסון זה אחלה סרט, ממש אהבתי. וזה גם גרם לי לקרוא אח"כ את הספר הראשון. שסיימתי ביום :) ועכשיו שראיתי את זה עוד פעם אני עומדת לקרוא את הספר השני.D: ( בשנייה שאחותי תמצא את זה
)

Serena16

New member
למה תמיד פיקה נראה

כאילו יש לו שמש בעיניים?
הציטוט והסדרות
ומה עצוב בארגנטינה? מסי לא שיחק?

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהקטע עם ארגנטינה זה שהם לא מנצחים...

היה להם פעמיים תיקו..

Serena16

New member
הם לא ניצחו במשחק הקודם? ../images/Emo2.gif

אז הם עפים כאילו?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחח מה?!XD

אפעם לא שמתי לב לזה, LOL. תגידי, ראית עונה 7 של CSI נ"י? O: מסי שיחק, הקטע ששאר השחקנים לא בידיוק היו שם איתו.XD נשארתי פעמיים השבוע ערה עד 6 בבוקר בשביל לראות את המשחקים של ארגנטינה.
( שניהם נגמרו בתיקו, אחד היה 1-1, השני היה 0-0 ><" ) אם הם לא מנצחים את המשחק הבא, אני אכעס.
( בעיקר בגלל העובדה שאני הולכת להישאר ערה כשבאותו היום אני צריכה ללכת לעבודה ב8 בבוקר ומשם אנחנו נוסעים לסופרלנד
אני הולכת למות ><" )

Serena16

New member
חחחחחח כל התמונות שלו כאלה

לא בטוחה איזה עונה אני... אבל מה קורה שכזה עצוב? ספויילרים לא מפריעים לי :) אני אף פעם לא נשארת ערה עד כ"כ מאוחר (או מוקדם?) בשביל הנבחרת.. אלא אם כן אני חוזרת מיציאה קצת לפני המשחק או שאני לא נרדמת. אבל בשביל ריאל מדריד... אני אשאר ערה גם עד 10 בבוקר
שמעי, ההתקפה של ארגנטינה מפחידה לאללה.. איך רק תיקו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחח אוקיי.XD

האמ, לאדעת סתם ראיתי את הפרקים האחרונים של העונה ה7 (שהיא האחרונה שיצאה) , וזה ממש נשמע
(אם למישהי באמת מפריע.XD) שמאק ודני הולכים לעזוב.>: ואני ממש אוהבת אותם , ואני לא רוצה שהם יעזבו \: בשביל בארסה זאת לא הייתה שאלה בכלל, אבל ארגנטינה, אני קצת מפחדת להתאכזב ולבוא מתה לעבודה.XD אני באמת לא יודעת מה עובר על ארגנטינה, זה פשוט נראה רצון לשיתוף פעולה שלא הולך בשיט.XD כאילו הרי השחקנים שהם לבד הם מעולים, כשהם ביחד זה איזה שילוב מזעזע שפשוט לא הולך ביחד.XD זה מצחיק לראות את מסי מוסר את הכדור ורוצה לקבל אותו בחזרה, ולא קולט שהוא לא משחק עם צ'אבי ואינייסטה לידו.XD כאילו מהלכים כאלה פשוט לא הולכים שם.><"

Serena16

New member
לא נראה לי שהם יעזבו

מאק תפקיד ראשי ודני לא יעזוב ואשתו תישאר... בכל מקרה אני הכי אוהבת את פלאק
רק מלשמוע את ההתקפה של ארגנטינה אני מפחדת.. אגוארו, טבס, היגוואין, די מריה ומסי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלכי תדעי,

גריסום ושרה עזבו את CSI הרגיל. >:" והם תפקידים ראשיים... פלאק מדהייייים
אני ממש אוהבת אותו.
חחחחחחחחחח, כן רק שטבס די גרוע, מסי חי בסרט שהוא עדיין בבארסה, אגאורו נכנס רק בסוף. והיגוואין שיחק רק במשחק השני שהיה, ודי מריה שיחק רק בראשון.XD לפי דעתי אם הוא ישים את היגוואין-די מריה-מסי זה יהיה ממש מושלם. *~* ואגוארו! :)

Serena16

New member
שרה היתה סתם מעפנה

אבל אהבתי שכשגריסום עזב הוא כאילו עזב בשביל להצטרף לשרה, זה היה כזה יפה
טבס גרוע? מה נסגר עם הקופה אמריקה הזה.. מוציא רק את הרע בשחקנים
אגוארו חייב להיות בהרכב אחרי הגול שהוא שם נגד בוליביה (?) והיגוואין ודי מריה בכלל לא מקבלים הזדמנויות... הכל סביב מסי וככה זה בטוח לא יעבוד

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאני מתה עליה ועל גריסום.*~*

אבל רק שהם ביחד, לבד הם לא כאלה שווים.
כן טבס לא הולך לו :S העאעאעהאעאההא אבל הם סוףסוף ניצחו~!@#! והפעם גם די מריה גם היגוואין גם מסי וגם אגוארו שיחקו!!!!D: ביחד כאילו. זה היה שילוב די קטלני. *~* כאילו הבישולים של מסי, הגולים של אגוארו, הגול של די מריה, וכמובן הניסיונות היפים של היגוואין ( למרות שהרגשתי עליו די רע שהוא לא עשה גול בסוף \\: ) אני כ"כ מאושרת
חיחיחיחי ^^

Serena16

New member
אני אוהבת את גריסום

את שרה לא.. לא יודעת למה
חחחחח הגיע הזמן, נראה לי שהם משפיעים על ברזיל! אז אולי גם הם ינצחו סוף סוף...
היגוואין, מסי, די מריה ואגוארו.. אין כזאת התקפה לשום נבחרת בעולם אז כדאי להם מאוד לנצח (למרות שמצידי הם יכולים גם לא
) היגוואין עדיין ממש לא בכושר ומה זה עצוב לי עליו שלא מצליח לו לפעמים

Adimenzer

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo55.gif../images/Emo94.gifMcWeekend!

אוסף של סמלים לא קשורים שהיו הראשונים שראיתי
מצעד הלהיטים של מקפליי:
The Last Song No Worries
THNL TCFC
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
RHCP - Californication Lifehouse - You and Me Nat King Cole - Nature Boy - שיר מדהים! אחד מהשירים הכי ישנים שאני מכירה, והוא מדהים פשוט!
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=Bs5efiiYQgI&feature=channel_video_title חחחחחחחחחחחחחחח הרגו אותי עם המבטא של פרגוסון והשילוב של האנגלית כל כמה זמן
http://www.youtube.com/watch?v=wEQpcyZhG3Y&feature=channel_video_title הסרטון על דויד וייה שלא היה מקושר נכון שבוע בעבר
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אינטליגנציה מלאכותית - כל כך עצוב! בכיתי כל החצי שעה האחרונה של הסרט!
ספר / פיק השבוע:
וואו קראתי המון (ואת כל הרשימה הבאה קראתי מהתחלה עד הסוף): האלכימאי - אחד הספרים הכי יפים שיש! מומלץ לכולם! אריק רקס: עין הדרקון אריק רקס בארץ המפלצות אריק רקס: החיפוש אחר האמת גאווה ודעה קדומה - בחיים לא האמנתי שאני אתקל ברומן שאני כל כך אוהבת ולמרות זאת אין בו אפילו נשיקה אחת! איזה נשיקה? אפילו חיבוק אין כאן! אני בספק אם הם נוגעים איך שהוא אחד בשנייה בזמן כלשהו בספר.... ולמרות זאת - למה חיכיתי כל כך הרבה עד שקראתי את זה?
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אימא תמיד שולחת אותי לעשות דברים שאני שונאת... לזרוק את הפח, לשטוף כלים, לנקות את השולחן... מעצבן!
משהו ששימח:
קראתי מלא ספרים!! אבל באמת מלא! אם מחקלים את זה קראתי בערך ספר ביום! קנו לי יומן של בארסה
משהו שהעציב:
כתבתי סיפור לתחרות והוא היה על אח שלי ואני תמיד בוכה כשאני כותבת עליו...
ציטוטיה:
*אני, אימא ואבא בדרך לטבריה* אימא: למה אתה נכנס לחניה של הבית חולים? אבא: אופס. ראיתי מקום טוב לחנות אז חשבתי לנצל את זה... וזה היה בשיא הרצינות! אימא: את יודעת למה יש לי טעויות בעברית? כשרק התחלתי לדבר עברית הסכמתי לסבתא שלך לתקן אותי כשאני טועה, ולא יכולתי להוציא שום מילה מהפה כי כל פעם שאמרתי שם היו לי טעויות וקיבלתי הסברים מפורטים למה אמרתי משהו לא נכון. אז ויתרתי! אני: אבל את יודעת שלא שואלים את סבתא שאלות או מבקשים שתתקן אותך... כל פעם שהיא פותחת את הפה זאת הרצאה! *אני, אימא ואבא עדיין בנסיעה* אבא (בלי אזהרה מוקדמת): אאוץ' אאוץ' אאוץ' אאוץ'! *מרים את הראש למעלה תוך כדי נהיגה. אימא: תסתכל על הכביש! אבא: אני לא יכול, הצוואר שלי נתפס אימא: לא אכפת לי! תסתכל כבר על הכביש! אחות של אבא שלי עבדה פעם בתור אחת מאלה שעושות סקרים בטלפון, והייתה פעם שזה היה משהו כזה: אבא: הלו? דודה שלי: זאת אני. יצא לי את המספר שלך ברשימה של המספרים בסקר... יש לך זמן לכמה שאלות? אבא: כן. דודה שלי: איך קוראים לך? אבא: שתיקה. דודה שלי: בן כמה אתה.. אבא: ממשיך לשתוק. דודה שלי: איך קוראים להורים שלך? אבא: נעהל'ה, בואי נסכם שתעני בעצמך על השאלון שלי, טוב? את הרי יודעת את התשובות יותר טוב ממני!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Lifehouse - You and Me
המלצת השבוע:
תקראו גאווה ודעה קדומה! זה כל כך טוב! ואת האלכימאי! זה עוד יותר טוב!
התמונה הכי חמה:
נהה.. אני מוותרת על תמונה

Serena16

New member
וואו את קוראת מלא ../images/Emo2.gif

הסרטונים
למרות שעדיין MarcaToons יותר טובים

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני בדרך כלל קוראת לאט יותר, אבל

עדיין מלא... פשוט הפעם שמתי לי מטרה - לקרוא יותר מ-42 ספרים בחופש, שזה השיא שלי... אני לא מבינה ספרדית, אז אני לא יכולה לראות מארקה טונס

Serena16

New member
42 ספרים בחודשיים זה המווווון

אני מקווה שתצליחי לעבור את זה
אני חושבת שיש לפעמים כתוביות באנגלית... ובכללי זה לא מאוד קשה להבנה. הדמויות שם יותר דומות למקור כי זה מצויר וגם הקולות של מוריניו,קסיאס ומסי זה אחד לאחד! אולי אני אוהבת בגלל שמארקה טונס זה מדרידאי וקראקוביה זה קטלוני

../images/Emo204.gifואני כלכך גאה בה שהיא קראה את גאווה

ודעה קדומה.
(אגב, 42 ספרים בחודשיים זה כלום. Oo רק השבת סיימתי שניים וחצי ספרים.)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifלא נחשב! בשבת אין לך מחשב

וטלוויזיה, אז את הזמן שאת מקדישה לספרים, אני מחלקת לשלושה דברים!

../images/Emo204.gifאמ. אוקי. בכל מקרה--

אני קוראת מהר. נקודה.
אני עדיין אסיים יותר מ-42 ספרים בחודשיים, לא כולל שבת. ^^

Serena16

New member
MCWEEKEND ../images/Emo94.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Transylvania Take Me There
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Jennifer Lopez ft Lil Wayne - I'm Into You לירן דנינו - ללכת מירי מסיקה - לאהוב את עצמך אביתר בנאי - עד מחר משינה - תחזור,תחזור משינה - הכוכבים דולקים על אש קטנה עידן רייכל - ממעמקים
הלהקה המגניבה של השבוע: מק
לירן דנינו
קליפ שעשה לכן את זה: WTF?
http://www.youtube.com/watch?v=kP5QU-O4uCM&feature=related הם היו כ"כ חמודים ביחד
http://www.youtube.com/watch?v=PhtaiVomiKs
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חברים CSI שנות ה70 אחת שיודעת שקרניות קטנות גיא פינס
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אנשים חופריםםם
משהו ששימח: ענליים חדשות
בילוי משפחתי
משהו שהעציב: שהגעתי למסקנה שנראה לי שדאגי השתנה
ציטוטיה: ~יושבת עם חברה שלי ואבא שלה~ הוא:כדורגלנים הם מטומטמים אני:לא כולם הוא: כמו שאלון מזרחי אמר.. "אני רוצה לשחק באירופה או בספרד" היא:מה מטומטם? לגיטימי.. ~לידיד שלי יש חברה חדשה~ אני:נשמע שאתה אוהב אותה הוא:כן.. את יודעת.. היא החברה שלי אני:היא ממש מתוקה הוא:בטח שהיא מתוקה, היא החברה שלי ~מצלצל לו הפלא~ הוא:שנייה, זאת החברה שלי
מתנגן בראש / בפלייליסט: לירן דנינו - ללכת
המלצת השבוע: אני בקטע של ברומאנסים היום
התמונה הכי חמה: מה זאת התמונה הזאת? הם נראים כמו חתולים

למעלה