פרק 61: מהארץ לירח

Shai11101

New member
חח קוראים לה אמה

ולי נראה שהיא בסביבות גיל ה-14 15 משהו כזה... אבל זה לא בטוח שמייקי יותר קטן ממנה... אולי הם באותו גיל רק שהוא יותר נמוך ממנה

coullette

New member
בעונה שעברה אמרו שהוא בן 11

אז עברה שנה שבה הם ישנו אז באי אחרי שהם לקחו את הכדור שינה הזה של 8 9 10 ואחרי זה עבר עוד חודש עד ה-10.10.2010 שבו הם חזרו לעבר ועברו עוד כמה ימים מאז.אז נניח שעכשיו מייקי צריך להיות בן 12+ עדיין הוא קטן יותר ממנה.והיא נראית לי בת יותר מ-15 אבל שיהיה...

gilad94

New member
דניאל בכתה ט' ואמה בכתה ח'

היא פשוט ממש ממש גבוהה בכלל לא חשבתי שהיא ילדה!

טוב זה היה ברור שריק הרג את צ'יף

אני בטוח שהוא ידע על הכל ותכנן ככה שהוא יהרוג אותו ויהיה יחד עם ג'יני וזו הסיבה גם שהוא לא רוצה שהחבורה תציל אותם. הוא שמע מה שהם מתכננים מעניין מה הוא יעשה.... בן כמה דניאל?

Shai11101

New member
ריק הרג את צ'יף?

ראיתם בברור שריק הרג את צ'יף? כי לא ראיתי במדויק שהוא ירה בו... ראיתי רק שהוא הסתכל עליו מת ושהעיניים שלו היו אדומות.. אבל לא שמתי לב אם זה היה הוא שרצח את צ'יף...

Double U

New member
אוהו...

ברגע שג'יני אמרה שב9.9 היא הייתה אמורה לפגוש את אהוב ליבה, ידעתי שריק מעורב בעניין הרצח... הסיפור עם הכלבה הייתה יכול לשחק תפקיד גדול יותר בעלילה אם מייקי היה רואה דברים כשהוא היה נוסע בזמן.

NoFaR815

New member
../images/Emo45.gifזה כזה מתבקש

אם היו מראים אותו יורה בו ואז מייקי היה רואה את זה זה היה יפה...

dar dahan

Member
ריק לא הרג את צ'יף!

אני ראיתי פעמיים את הפרק ובשתי הפעמים ראיתי דמות מגיחה עם רובה בצעקה ליד ריק ויורה בצ'יף, אז אני חושב שריק הוא לא זה שהרג את צ'יף אלא מישהו אחר שרצה לגרום לדילן לא להתקיים או שהוא הרג את צ'יף מסיבות אחרות (אין לדעת)...

coullette

New member
אולי זה מקס...?

הלוואי שיחזירו את ישי גולן הוא ממש עשה את הסדרה בעונה שעברה.הוא חמוד לאללה:)

Shai11101

New member
לא נראה לי

כי ישי גולן לא רשום ברשימת השחקנים... אם זה היה מקס היו שמים את השם של השחקן ברשימת השחקנים

Shai11101

New member
לא

לדמות שהגיחה מאחורה לא היה רובה... אני עצרתי את התמונה וראיתי שריק מכוון אקדח לצ'יף ורואים מאחורה את היד של זה שצעק ואין רובה ורואים רובה ביד של ריק... בגלל זה גם צ'יף הסתכל מוזר על ריק ולריק היו עיניים אדומות

למעלה