פרק 61: מהארץ לירח

dar dahan

Member
יכול להיות שאת צודקת, אני יצפה בזה שוב פעם...

ואם באמת ריק הרג אותו אז הוא מעצבן, מעניין אותי מה החבורה תעשה בפרקים הבאים (רק שלא יעבירו את הפרק לשנת 2009...)...

Daniel44862

New member
סוף סוף מספיק חומרים בשביל להבין הכלללל>

מה י'הי'ה בעתיד הסדרה? הכל ברור: החברה תנסה לעשות שצ'יף יי'תאהב בג'יני ריק ינסה לעצור את זה...

Yarinv

New member
פרק טוב../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

לא תיארתי לעצמי שהנשיקה תגיע כל כך מהר, כמו שכבר כתבו כאן, ילדים ילדים אבל שובבים לא קטנים
מייקי ואמה חמודים ביחד
אהבתי את הסיפור של לייקה ואיך שהוא גם אוזכר כבדרך-אגב דרך הפלאשבקים של ריק. עכשיו זה ברור שריק מוכן לעשות הכל כדי שג'יני תהיה איתו, הוא ירצח את אהוב ליבה העתידי (איך הוא ידע על זה, אם בכלל?), ימנע מהילדים לעשות לה שטיפת מוח לגבי צ'יף וזה שהם אמורים להיות ביחד - והוא לא בוחל באמצעים. הוא עושה את זה מתוך אהבה לג'יני או שיש סיבה מיוחדת שאנחנו לא יודעים שבגללה הוא עושה הכל כדי להיות איתה? דניאל ותמר מצויינים

coullette

New member
בטח גם מאהבה לג'יני וגם הוא לא רוצה

שהאסטרואיד יושמד ע"י דילן ולכן הוא רוצה למנוע את זה שההורים שלו יתאהבו. הוא בטח מהעתיד שאחרי האסטרואיד. או שבאמת מישהו הבהיל אותו והוא פלט כדור והוא פשוט מפחד שזה יוודע לג'יני לכן הוא מנסה להסתיר את זה בכל דרך אפשרית.כי הוא יודע שג'יני של ההיסטוריה לא תהיה איתו אחרי שהיא תדע שהוא הרג בן אדם. אבל אלו באמת סתם ספקולציות...

כמה שאלות..

שלום לכולם אני צופה מהעונה הראשונה וממש נהנה...והעונה השנייה הרבה יותר מפתיעה.. ועכשיו השאלות: 1.שג'יני אומרת שהיה אסון ב9.9 אז היא מתכוונת ל2009?כי היא בכלל בעבר ואם היא הייתה ב2009 אז היא אמורה לדעת הרבה דברים מהעתיד... 2.איך החבורה חושבת שטומי חזר אחורה לזמן שההורים שלו לא הכירו? אם הוא חזר ל1910 ג'יני וצ'יף בכלל לא אמורים להיות שם... תודה...

Yarinv

New member
אמממ

האסון של ה-09.09 שג'יני מדברת עליו הוא האסון שקרה ב-9 לספטמבר 1909, שכולם בכפר נרצחו. לגבי השאלה השניה, גם אני לא ממש הבנתי.

Yarinv

New member
לאחר צפיה נוספת בפרק (+שאלה)

- היה שם מישהו מאחורי ריק שצעק ונראה שהבהיל אותו וגרם לה לירות בטעות (או שלא?) בצ'יף. - ריק לוקח את אמה וממהר לברוח איתה, אבל היא חזרה לקחת את לייקה ומצאה את צ'יף הירוי. זאת אומרת שהקטע הזה התרחש אחרי שריק ירה בצ'יף. לכן זה מעלה אצלי השערה שבגלל שריק ירה בצ'יף ולא רצה שייתפסו אותו הוא מיהר לברוח עם אמה ובגלל זה גם נראה לחוץ (והתעסק ברובה שלו). לא הבנתי לגמרי את כל העניין של טומי וצ'יף שסול, אנה וזואי דיברו עליו ושבעקבותיו הם הגיעו למסקנה שצריך לגרום לג'יני וצ'יף להתאהב. מישהו הבין?

yonatan samiya

New member
שני דברים:

א. לפי מה שראיתי- זה שעמד מאחורי ריק, זה שלא ראינו אותו, הוא זה שהרג את צ'יף, ראו את זה בבירור, ובגלל זה ריק נבהל. ב. מה שהחבורה דיברה עליו זה שדילן נולד ב2009. מה שקרה זה שדילן חזר ל1909, שנה שבה ההורים שלו עוד לא נפגשו, וככל הנראה היה צריך להפגיש ביניהם. קרה מה שקרה, היה גליץ', ובמקום שג'יני תתאהב בצ'יף היא התאהבה בריק ב9.9 (של 1909), וזו גם הסיבה לזה שדילן נעלם ישר אחרי שצ'יף מת (מה שאמה אמרה).

8דושנקה8

New member
אמה ומייקי ../images/Emo99.gif

איזה נשיקה
והפרק הזה עשה לי קצת סדר בבלגן... הקטעים עם מייקי ואמה ולייקה היו ממש ממש טובים
וגם הקטעים שהילדים מספרים לג'יני על העבר-עתיד שלה ושלהם.... ומה שגילינו על ריק... מעניין כמה זמן האהבה שלו ושל ג'יני תחזיק מעמד אחרי שהיא תגלה... בכל מקרה זה נראה כאילו הוא אוהב אותה יותר משהיא אוהבת אותו.... והתוכנית של הילדים.... איך בדיוק הם יעשו את זה? זה לא בלתי אפשרי אבל..... איך? ועוד בלי שיראו אותם.... או שהם כן ינסו להשתלב בכפר? וזאת רק אני או שהיה משהו שהוא קצת יותר משנאה בין ג'יני לצ'יף? גם אם זה היה בהכחשה... זה נראה לי יותר כמו מן יחסי אהבה-שנאה שכאלה...

שירטע

New member
אמה ומייקי ../images/Emo99.gif

כאלו חמודים [: וזה נראה כאילו ריק הרג את צ'יף כי הוא ידע משהו על זה שהוא צריך להיות עם ג'יני. הוא היה נראה כזה עם עיניים אדומות וברור שהוא היה מבוהל ולחוץ מזה ולא עשה את זה ברשעות ואדישות. וצ'יף היה נראה מבולבל, לא נראה לי הוא ידע על זה. וכנראה שה-9.9.09 זה תמיד תאריך מועד לאסונות. ה"סופה" ההיא, האסטרואיד... בטוח יש משהו לגבי זה.

RoGeR MaSoN

New member
../images/Emo41.gifאתם צוחקים נכון? אמה(תמר עמית) בכיתה ח'?

תשמעו עשו עבודה טובה עם הילדה. היא נראתה לי בת 19/20 עד היום... (לה זה בטוח נשיקה ראשונה אם ככה!
)

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמכירים את ההרגשה הזו

שאחרי שהפרק בהאי נגמר, אתם כבר מתיםםםםםםםם להמשיך לראות את הפרק הבא??? איזה מבאס שהפרקים כאלו קצרים:( הפרק היום היה עשוי בצורה ממש ממש מגניבה!!! מייקי ואמה זוג כ''כ חמוד! יש בינהם כימיה ממש טובה:) הסצנות בהם אנה זואי וסול סיפרו לג'יני על עצמה מההיסטוריה הקודמת היו סצינות מעולות. יש לי תחושה שאת הפלאשבקים של ריק נראה עוד הרבה פעמים, מכמה נקודות שונות(כמו הפלאשבק של ג'יני נרצחת).. אגב, שמתם לב שההיסטוריה חוזרת על עצמה? כמה קווי דמיון בין ההיסטוריה הקודמת להיסטוריה הזו:
טומי מגיע משום מקום בתור תינוק
ג'יני אמורה להתאהב ב9.9, אבל משהו עוצר את זה
ב9.9 קורה אסון שהורג את כל התושבים
שנה שלמה לבד על האי לי יש תחושה מאוד גדולה שבאחד הפרקים הבאים יגיע ה10.10, ובאותו יום ג'יני תמות בטעות/בכוונה, ואז הרביעייה תחזור אחורה בזמן ותתחיל שוב היסטוריה חדשה. עוד תהייה שעלתה לי, איך עידן ההומלסים מתקשר למערב הפרוע על האי? בטוח חייב להיות קשר בינהם. איך אפשר בכלל להחזיר את המצב של עידן ההומלסים לקדמותו? עד עכשיו עונה כ''כ מושלמת
כ''כ כיף לחזור הביתה אחרי יום עמוס ומעייף, לשכב על המיטה ולראות את הפרק של היום בVOD

שובללבל

New member
תגידו זו רק אני...

או שראיתי את הכלבה של אמה פעם... יכול להיות שזו הכלבה של ליאת בלו?

zivnew

New member
ממש לא אהבתי את הקטע עם לייקה

קודם כל זה לא מתקשר לעלילה, סתם דחפו את זה והציגו בצורה מטומטמת דבר שני אם מייקי היה נוסע בזמן ומציל את לייקה, אמה הייתה יודעת שהיא חיה ולא זוכרת שהיא בכלל שלחה אותו כי מבחינתה היא מעולם לא מתה... אה בעצם גיורא בטח התכוון שהוא הסיע אותה בזמן ואז החזיר אותה שוב לזמן המקורי.. טוב עדיין היה מעצבן :p

lolilolilolilo

New member
חשוב! לכולם!- תמר קטנה מדניאל ב3 חודשים, היא

בכיתה ט'!! היא פשוט גבוהה והוא נמוך...

למעלה