McWeekend Ya'll

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

McGirl For Life

New member
../images/Emo27.gifמקוויקנד מצוטט../images/Emo3.gif

"I'm not gonna write you a love song, 'Cause you asked for it, 'Cause you need one, you see." עשיתי מקודם חצי מקוייקנד ואז תפוזבל מחק לי אותו
מצעד הלהיטים של מקפליי:
פאלינד אין לארב.. (לא שמעתי הרבה מק השבוע.. לא היה לי זמן=\)
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
the script-the man that can't be moved love song - Sara Bareilles i kissed a girl - kathy perry כל השירים של האחים ג'ונאס
הלהקה המגניבה של השבוע:
האחים ג'ונאס,מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
החדש של האחים ג'ונאס פעם שלישית גלידה
קליפ שעשה לכן את זה:
וואי זה כזה מצחיקקקקק!!!! "מה אתה עושה פה?" "אתה יודע....דברים.." "מביך...." XDDDDDDDDD http://www.youtube.com/watch?v=S_Xd8YI35S8&feature=related
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האח הגדול- לאון
מפרץ האהבה- הדנה הזאת חייבת לעוף!!! מגרש ביתי עונה2 נמלטים 4 פרק ראשון
קאמפ רוק בפעם המיליון
ארוס עלייה
אין כמו אלבמה קח את זה כמו גבר (סרט גרוע...)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שחברות שלי רבו ואני הייתי תקועה באמצע
לא מומלץ בכלל....
משהו ששימח:
שהתחיל הבצפר שחברות שלי חזרו לבצפר אחרי היום הראשון שהיה שבוע מעולה ביותר
משהו שהעציב:
נממ.... לא נראה לי שהיה
ציטוטידה:
הוו יש יייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פשוט ים.... המורה מלמדת משהו בהיסטוריה.. אנחנו:וואי המורה אנחנו לא יודעים כלום... המורה: זה בסדר גם אני לא, נלמד ביחד מהסרט מה שקרה בווגאס- ג'ק לקח את הדלת של השירותים ג'וי:איפה הדלת של השירותים? ג'ק:שדדו אותנו וכל מה שהם לקחו היה הדלת של השירותים.. מוזר לא!? ג'וי: 1.5 מיליון דולר....... מהסרט קאמפ רוק של האחים ג'ונאס שאני לא יכולה להפסיק לראות שוב ושוב... קווין:נחש מי...? ג'ו: אני יכול לראות אותך......... קווין: אני יודע!! אני יכול לראות אותך גם, נכון שזה נפלא!? וואי הוא עושה את זה כזה מצחייייק חח מנמלטים.. הירו: פליי מן!!!!!|כפיים| המורה: איך אני אוהבת את החיוך הזה שלך... עתליה: כן כן כולם אוהבים
הפרסומת בערוץ 2.. "סקס טוב יותר חיים טובים יותר" אח שלי: רוצה מכות? אני: לא.. הוא:למה: ( חח מהפיג'מות.. גרי:למתופף יש קשקשים גם במקום המוח, ולקלידן כשעשו לו ברית מילה הורידו את החתיכה הלא נכונה......... מהאח הגדול- ארז טל: אנחנו שומעים אותך יוסי.. יוסי הדורבן: ואני משמיע!! אח שלי: נסטיה? אני:מה? אח שלי: את יכולה להרוג אותי? אני: לא אח שלי:למה? \= אני: כי אני הולכת לשירותים -חוזרת- אח שלי: עכשיו? אני: לא אח שלי: עכשיו? אני: לא אח שלי: עכשיו? אני: כן אח שלי: באמת? אני:לא
מתנגן בראש / בפלייליסט:
viva la vida-coldplay אני לא אוהבת אותו אבל זה מה שיש באמטיוי...
המלצת השבוע:
תכוונו את השעון המעורר ותבדקו פעמיים שהוא באמת יעבוד
מאכל השבוע:
סנזביצ'ים מלחם שחור עם ביצים מבושלות חתוכות,שום ומיונז
מתכון של סבתא
התמונה הכי חמה:
לאון

McGirl For Life

New member
תמונה+עוד ציטוטים

אנלא מאמינה ששחכתי את הציטוטים הלאה
בושה לי....פשוט בושה... הם הכי מצחיקים אני:מאיפה את שומעת? רביד: מהתחת אני:רואים...... (לכל מי שתוהה מה מצחיק בזה בהתחלה גם אני לא הבנתי עד שלקח לי זמן לקלוט שאי אפשר לראות שמיעהXDDD) המורה בשיעור מתמטיקה... המורה: אני לא רוצה לשמוע רטט של פלאפון שנשמע כמו מכשיר של אני לא אגיד של מה..........
וואי איזה מורים סוטים יש היוםXDDDDDDDDDD המורה לערבית:-צועקת-אני לא רוצה לראות את החיות על השולחן!!!!!!!! תכניסו את החיות לתיק מייייייייד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ילד:-כולו מפוחד- איזה חיות? המורה: הפלאפונים
וואי כמה צחקתי מזהה: היינו בשיעור ספורט ורצנו והיה חםם ממש... ואז ישבנו על הספסל ופתאום אני מרגישה רוח נעימה סוףסוף.. אני: אוויר אוויר אוויר!!! דיה: איפה?
DDDDDDDDDDDDDDDDD: וואי איזה ילדה סטומה....
איזה סקסי
אעאעאעאעאע ראיתי את הפרק הראשון של עונה 4

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח הציטוטים ../images/Emo6.gif

ליאונייייייי כפרות עליו 3333>

Yu vi

New member
היו../images/Emo85.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי Lies Memory Lane
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Viva La Vida - Coldplay בדיוק כמו פעם - ישראל בר און בקושי שמעתי מוזיקה ><
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפליי, קולדפליי
אלבום שחרשתן עליו: איי וויש
קליפ שעשה לכן את זה: לייס!!! D: סופסוף ראיתי אותו היום בטלוויזיה ונקרעתי ממנו XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות ה70 עונה 6 חשופים האח הגדול *לאון
* מפרץ האהבה הפיג'מות עונה 5 סאות'פארק טופ מודל הבאה 8
משהו שהכעיס אתכם השבוע: איןלי מחשב!!11111111 לא נגעתי במחשב שבוע!!!!!!! והפלאפון נדפק שוב
אה ובצפר.
משהו ששימח: לא זכור לי משהו כזה. אולי זה שישלי מספר [מועט] של מורים טובים.
משהו שהעציב: שאין לי חיים מהרגע שחזרתי לבצפר.
ציטוטייה: אליהו המורה שלי למתמטיקהההההההההה D: ~ "יש שתי דרכים לפתור את התרגיל הזה- או בכיף, או באהבה!" "...עכשיו נעבור לתרגיל סבבה לגמרי, משהו כיפי כזה שאתם תהנו" "איזה באסה לכם, היום אני לא מביא הרבה שיעורי בית" "לפני המבחן הגדול תקבלו עבודה ממש קטנה להגיש לי... 250-300 תרגילים :)" לאזוכרת איזו מורה~ "המזגן עובד או שעובד עלינו?" זה היה מצחיק באותו רגע.
מתנגן בראש / בפלייליסט: IDK
המלצת השבוע: ><
התמונה הכי חמה: אם רק הייתי על המחשב שלי....................

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif:(

את יודעת שאני היום כמעט בכיתי כי אני ממש ממש ממש מתגעגעת ואנחנו לא דיברנו מלא זמן ואתמול הייתי עם חברים ולא יכלתי לדבר >: חולה עלייך3333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif:(

אני מממממש מממממש מתגעגעת אלייך ];

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתפוזובי! אמר שזה לא שלח

אבל לונורא, אני בכלזאת מתגעגעת

just orr

New member
סופשבוע D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: Lies TLS Friday Night Everybody Knows (Acoustic)
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Arctic Monkeys- Love Machine Arctic Monkeys- Space Invaders
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפלי וארקטיק מאנקיז D:
אלבום שחרשתן עליו: רדיואקטיב
קליפ שעשה לכן את זה: --
הישרדות פיג'י, הישרדות סין
, סקינס, הכי גאים שיש.
האביר האפל, המגן (אעאע אשטון
), GH, קרוקודייל דנדי בלוס אנג'לס
משהו שהכעיס אתכם השבוע: בצפר? חחחח בעיקר העובדה שהם לא תולים את המאווררים באולם ספורט, למרות שהם קיבלו אותם כבר ביוני ><
משהו ששימח: הממממ היום היה יום נחמד :) אה חח ועשינו פופקורן בשיעור כימיה, היה מגניב.
משהו שהעציב: אזכרה לסבא שלי
ציטוטייה: ילדה: "יש כזה דבר זוית של 0 מעלות?" מורה: "כן! יש גם זוית של.. 3500 מעלות!!" ילדה אחרת: "איך היא נראית?" מורה: "מצויין!" אני: "אוי, חם לי" עמית: "לבריאות, תהיי קרה... אני לא יודע מה להגיד"
מתנגן בראש / בפלייליסט: לאב משין
המלצת השבוע: תלכו ל"האביר האפל" D:
התמונה הכי חמה: מעניין אם הפעם זה יעלה לי את התמונה. שבת שלום

sweet shir

New member
חרא שבוע >:

מצעד הלהיטים של מקפליי: לא שמעתי. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: בדיוק כמו פעם - ישראל בר און. כל מה ששמעתי בערך, בחרישותXD הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: ישראל וליבי, כדי לא לקפח. XD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: האח הגדול (לאוווווווווווווווווון333333>), בטי, הכי גאים שיש
וגריק.
: קלולס! כפרעל הסרט הזהD: משהו שהכעיס אתכם השבוע: שללאון אין פייסבוק! כוס אחותו מה זה הדבר הזה, אני רוצה לדעת באיזה תיכון הוא היה!
משהו ששימח: חלק מהמורים שלי טובים<: משהו שהעציב: מתמטיקה =/ ציטוטייה: ~מסבירה לאח שלי בן ה-9 שלאון מהאח הגדול לא אישה~ אני: "אז אתה מבין? זה שהוא הומו נשי לא אומר שהוא אישה!" הוא: "אשכרה!" אני: "הא? מה הקשר?" הוא: "האמת היא שאף פעם לא באמת ידעתי מה אשכרה אומר..." ~אח שלי התחרפן בלילה~ הוא: "אבא תורם בסתר לילדים רעבים." אני: "הא? O:" ~נקרעת מצחוק~ הוא: "למה אמרתי את זה? אני לא יודע. זה סתם יצא לי מהפה." המורה שלי סיפר לנו על מגוון ציטוטים מבחינות בגרות בתנ"ך: * "אברהם בא לשרה ביציאה." * "איוב לא היה סגור על עצמו." * "אלוהים צ'יפר את יצחק עם בן." * "חווה הייתה בבלבלות." *ילד בכיתה ממלמל משהו*: "מה, ההומו?" המורה: "צרור ברכות לראש השנה." ראיון אישי עם לאון מהאתר של קשת~ "מהי החופשה הכי מדהימה שהייתה לך? מצעד הגאווה באילת. מהו החפץ שאתה הכי קשור אליו? מייק אפ, הבגדים שלי. אם היית יכול להתחלף עם מישהו ליום אחד, במי היית בוחר? מדונה. מהו הבילוי האולטימטיבי מבחינתך? שופינג ברומא." כפרות עליו, אני רוצה לאמץ אותו|, גייוש סטריאוטיפי שכמותו
מתנגן בראש / בפלייליסט: האח הגדול חח המלצת השבוע: תפרשו מהלימודים. זה סיוט. ;; התמונה הכי חמה: נשים BJ <:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הציטוטים קורעים במיוחד האלה מהבחינות בגרות
אי מיס יו 3>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif There goes my hero, watch him as

he goes There goes my hero, it's ordinary.
מצעד הלהיטים של מקפליי
FN. POV. EK. Santa Claus Is Coming to Town (Acoustic). Santa Claus Is Coming to Town (Harry's Version). Lies. TWYMMF.
כל שיר אחר שעשה לי את זה השבוע:
a1 - Caught In the Middle. Avril Lavigne - Adia (Sarah McLachlan Cover). הרבה BSB. Does It Offend You, Yeah? - Epic Last Song. Duffy - Oh Boy. Katy Perry - Hot N' Cold. Kids In Glass Houses - Saturday. Michael Jackson - Who Is It. Michael Jackson - Give In to Me. Outkast - Roses. התקווה 6 - אם אפגוש את אלוהים. התקווה 6 - לילה לבן. התקווה 6 - קוקוריקו. התקווה 6 - United. התקווה 6 - גאידמק. התקווה 6 - אט אט, שוועיה שוועיה. התקווה 6 - מונטיגו ביי. התקווה 6 - סתאמבאלישן. לי בירן - You My Love. לי בירן - Hey! Don't Look So Sad. לי בירן - Anything.
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע:
התקווה 6.
אלבום שחרשתי עליו:
לי בירן - Playing the Game. התקווה 6 - התקווה 6.
קליפ שעשה לי את זה:
התקווה 6 - אם אפגוש את אלוהים http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1627250 התקווה 6 - אני אשיר לך שיר (קאבר לאריק לביא) http://msnvideo.msn.co.il/video/def...%99%D7%A8%20%D7%9C%D7%9A%20%D7%A9%D7%99%D7%A8 All Time Low - Dear Maria, Count Me In http://uk.youtube.com/watch?v=GcNiKCmWdYE All Time Low - Poppin' (Champagne) חחח הקליפים שלהם קורעים http://uk.youtube.com/watch?v=TNX6QeFBEYQ&feature=user Gym Class Heroes feat. The-Dream - Cookie Jar טראוויס
http://uk.youtube.com/watch?v=HrjRj4uQQ1o Kanye West - Good Morning http://uk.youtube.com/watch?v=BIiTmmMqNso JC Chasez - Blowin' Me Up
~נוסטלגיה~ http://uk.youtube.com/watch?v=ZptoqsyHHRg N`sync - Bye Bye Bye
היה פרץ קליפי אנסינק http://uk.youtube.com/watch?v=8JoJqID-wJY N`sync - It's Gonna Be Me חולה על הקליפ הזה DDD: http://uk.youtube.com/watch?v=BtHadAigayc&feature=user N`sync - Tearin' Up My Heart הכי בוי באנד שקיים חחחחחח http://uk.youtube.com/watch?v=0AoH-IxvKEA&feature=related
: גיא פינס. Red Band. שנות ה-70 (6). הפיג'מות 5. ורוניקה מארס 3. גריק. הטופ מודל הבאה 8. לרדת בגדול 3.
: אמריקן פאי 6. XDDDD סרט קורע מה שקורה בווגאס.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אני לא מוצאת עבודה.
משהו ששימח:
יציאה עם חברים אתמול.
משהו שהעציב:
המצב הקריטי של דוד שלי.
ציטוטייה:
~משהו שהיה בווליום ונזכרתי. אני כלהזמן קוראת לחברה שלי ביטצ' ככינוי חחחח אז הבנים באוהל שלידנו שמעו את זה אחד מהם: אחי, מעכשיו אני קורא לך ביטצ' ~שמעתי שני ידידים שלי מדברים ביניהם ידיד1: אחי איך אני מת לזי*ן פה ידיד2: גמני אבל אני מכונה משומנת ואתה לא ידיד1: מה? ידיד2: כן אתה לא יכול לעמוד בקצב שלי אני Sex Machine! ~בווליום, בדרכנו לבמה המרכזית של כ"נ אני *צועקת*: פריקס רולז! ליבי צריך לזכות!! בלה בלה בלה ידיד שלי: מה את נורמלית? יצא לך מפה איזה ערס עכשיו ידקור אותך אני: ואז נגלה שגם הוא מבת-ים! ןנסגור את הסיפור בחיבוק ונשיקה ידיד: ודקירה קטנה בלב ~אני ואחותי מדברות על אחד מאנסינק שנעלם מהתודעה היא: בטח יש איזה תמונת פאפרצי נידחת שלו עם מלא זקן, הוא נראה שיכור ומסומם כזה וצועק לצלם: "אין עבודה בשוק!". ~ראינו את הקליפ של אנסינק It's Gonna Be Me שהם כאלה בובות והם יוצאים מהקופסאות ואחד מהבנים הוא גיי שרק לא מזמן יצא מהארון אחותי: לאנס (אותו אחד) כבר פה יצא מהקופסא.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Michael Jackson - Stranger In Moscow.
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
XDDDDDDDDDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יופי איזה שרשור גרוע../images/Emo122.gif

white in Angel

New member
מחר יום הולדת,מחר יום הולדת לי../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gifמקוויקנד

מצעד הלהיטים של מקפליי
do ya smile star girl everybody knows Going through the Motions the last song
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
James Bourne-want me like that simple plan-welcome to my life busted-year 3000 acoustic busted-year 3000 busted-who's David busted-crashed the wedding busted-3am RBD-tu amor son of dork-partys over son of dork-ticket outta loserville westlife-mandy westlife-uptown girl westlife-flying without wings westlife-world of our own
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע:
ג'יימס בורן
מקפליי סאן אוף דורק באסטד ווסטליף
אלבום שחרשתן עליו:
ווסטלייף כל מיני אלבומים.... מקפליי רדיו אקטיב סאן אופ דורק-וולקאם טו לוזרביל.
קליפ שעשה לכן את זה:
ואו....אמ....זה http://www.youtube.com/watch?v=exWSjuShPqw
אמ.... זהות בדויה!!!!!
אלווין והצי'פמאנקס.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
עזבו וותרו עברו הלאה.......
משהו ששימח:
מיכאלנג'לו בסדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טנקס גוד....
ליגל תתרחקי ממנו!!!!!
משהו שהעציב:
אמ...שקיבלתי את הבשורה שמיכאלנג'לו היה בבית חולים ובגלל זה הוא לא היה הרבה במחשב והוא לא יכול להזיז את הידים שלו..טוב בקושי
ציטוטייה:
בשיעור לשון.המורה מבקשת להרים את היד ברגע שהיא מקריאה את השם ואז היא תיתן לו רשות לדבר ולהגיד מאיזה בצפר הוא היה... היא:"אדר נועם" התלמיד:"כאן" היא:"לא קיבלת רשות דיבור,מההתחלה" אחרי שניה "אדר נועם" הוא~מרים את היד~[ולא את האצבע]:"כאן" היא:"זאת לא הצבעה מכובדת תצביא כמו תלמיד" ועוד פעם "אדר נועם" היא נותנת לו רשות...ואז הוא אמר לה מאיזה בצפר הוא אני רק לא זוכרת.. וזה היה מצחיק....
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Ne-Yo-colser
המלצת השבוע:
תלמדו..........זה יעזור לכם בחיים.... XDDDDDDD
התמונה הכי חמה:
אמ............................................ניראה... רדומאלית........

למעלה